Şimdi Ara

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
47.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoş geldiniz. Seçimleriniz hayırlı olsun.
  • Hoşbulduk sağolun sanırım bundan önce müzik dinlemiyormuşum bu hop. gerçekten mükemmel ötesi alet.ben stereo cuyum amfininde hakkını vermek isterim pm-82 çok nadir bulunuyor ve tonlaması inanılmaz fakat temin etmek için uzun süre araştırma yaptm:) netice olarak iyibir ikili oluşturduğuma inanıyorum.

şiddetle tavsiye ederim:)))
  • merhaba klipsch 52 serisinden ev sinema sistemi kurmayı düşünüyorum yaklaşık 25-30 m2 salona yerleştiricem ağırlıklı sinema olucak hoparlör konusunda kullanan arkadaşların önerileri ve yorumlarını almak istedim birde amfi konusunda klipschlerle en uyumlu amfi konusunda fikrinizi almak istiyorum teşekkürler
  • Mrb kardeşim ben Marantz hastasıyım pm-82 ve Klipsch rf 82 kullanıyorum ve çok memnunum.Benim şahsi fikrim bu iş denemeden olmaz her markanın üst sekment cihazları var.Bu arada senin salon büyükmüş ben 20 metrekarede kullanıyorum rf 82 leri tavsiyem bütçene göre alabileceğinin en iyisini al
  • RC 64 II VE MARANTZ NA 7004

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .
  • Eski japon devlerinden günümüzde zaten belkide sadece Marantz kaldı.
    Pioneer,sony,kenwood,tascam,teac,dbx,nakamıchı...vs ne yazıkki havlu attı,
    kaliteli ciddi ürünlerin yerini çin malı içi boş özelliği dolu ürünler aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 27 Ocak 2013; 16:10:28 >
  • arkadaşlar rf 82 II ve hk990 uyumu nasıldır özellikle yüksek tempolu pop,r&b,elektronik temelli modern müzikler ile nasıl bır sonuc çıkartır ortaya ? daha önce bu ikiliyi dinleyen veya kullan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hertürli fikir yorum ve düşünceye açığım yakın zamanda sistemi toparlamayı düşünüyorum sistem aşağıdaki gibi olacaktır.

sistem;

klipsch rf 82 II

harman/kardon hk 990

harman/kardon hd 990
  • arkadaşlar bende yakında aranıza katılcam. sanırım klipschlerden memnun olmayan yok.umarım bende sizin gibi memnun kalırım :)
  • Eski japon devlerinden günümüzde zaten belkide sadece Marantz kaldı.
    Pioneer,sony,kenwood,tascam,teac,dbx,nakamıchı...vs ne yazıkki havlu attı,
    kaliteli ciddi ürünlerin yerini çin malı içi boş özelliği dolu ürünler aldı.

Kesinlikle katılıyorum çoğumuz kaliteli müziği eski sony pıoneer kenwood lardan dinlemiştik hala denk geldiğimde eski sonyler hoşuma gider dinlerim özellikle LBT serisi ama şimdikiler tam teneke.Tek kalan Marantz ve bende bu markayı amfide çok beğeniyorum hoparlörde ise tabiikide Klipsch:)
  • klipsch rf7 ll nin jadis orchestra ve orchestra reference ile hakkı ile sürülebilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? uyumlu ve başarılı olurmu ?
  • Elinde veya çevresinde rb-51 ii satan olursa haberleşelim :) girdik bu işe.memnunum da setimden ama 2.takım olarak almayı düşünüyorum.klipsch hep gönlümdeydi.umarım yakın zamanda kulağımda olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: american bulldog

klipsch rf7 ll nin jadis orchestra ve orchestra reference ile hakkı ile sürülebilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? uyumlu ve başarılı olurmu ?

Her iki eşleşmenin mantığa göre meyvesi mükemmel olacakmış gibi görünsede
    denemeden ne desek yalan olur. Yeni nesil hariç eskilerde kullanmadığı amfi,hoparlör neredeyse
    kalmamış birisi olarak tecrübemin kısır kaldığı nokta lambalı amfilerdir.
    Sırf meraktan 160 tl ye sıfırı satın aldığım basit bots711 lambalıyı yakın zamanda sony,klipsch ve dali ile
    test ettim. Kulağımda iz bırakan sesi bots-la scala eşleşmesinde yakaladım (youtube de paylaştım)
    fakat rf7-II de özellikle bass sesler yayıldı ve hi-fi tanımına el salladı.
    Fakat bu ciğeri güçlü,kaliteli bir lambalıda da böyle olacak şeklinde bir sonuca varamayız.
    Doğru cevaba ulaşabilmek için zaten Hashimato kt88 lambalı amfi üretimini sonuca ulaştırmak
    üzereyiz. Birde o eşlemeden sonra bu soruya cevap vermek lazım.

• Merhaba arkadaşlar,kısa süre önce rf-62 ii merkez surrounddan oluşan sistem kurdum,amfi yamaha rx-v861 kaynak ps3 hdmı sony kabloyla bağlı, kablolar monsterin xp hp nw satıcının verdiği kablolar,sistemden pek memnun değilim sesi -20 -15e çekmeden sony paket sistemden bi farkı kalmıyor sistemin,bu ses seviyesinde bile beni şaşırtan bi ses yok, bu ses düzeyinde de apartmanda dinlemek pek mumkun olmuyo açıkcası,ses yükseliyo ama birşeyler eksik sanki woofer sürücüleri oynamıyo bile ama bass sesler duyulabiliyor yine de amfiden kurulumu yaptım bağlantılarda da bi yanlışlık yok sorun nerede acaba bana hangi ayarları önerirsiniz ?
  • Arkadaşlar Klipsch RF 82 II kullanıcısıyım üretim yeri prc patent USA bildiğiniz üzere fakat amerikan olanı var mı? varsa farkı varmıdır.Bunu sormamın sebebi hoparlörlerimden memnun kalmamış olmam değil aksine bu marka dünyanın en iyi hop. üreticisi. sadece merak ettim bilen varsa paylaşmasını rica ederim. (Bu arada resim çok kötü çıkmış:)

• Arkadaşlar Klipsch RF 82 II kullanıcısıyım üretim yeri prc patent USA bildiğiniz üzere fakat amerikan olanı var mı? varsa farkı varmıdır.Bunu sormamın sebebi hoparlörlerimden memnun kalmamış olmam değil aksine bu marka dünyanın en iyi hop. üreticisi. sadece merak ettim bilen varsa paylaşmasını rica ederim. (Bu arada resim çok kötü çıkmış:)

• quote:

Orijinalden alıntı: zorlu87

Arkadaşlar Klipsch RF 82 II kullanıcısıyım üretim yeri prc patent USA bildiğiniz üzere fakat amerikan olanı var mı? varsa farkı varmıdır.Bunu sormamın sebebi hoparlörlerimden memnun kalmamış olmam değil aksine bu marka dünyanın en iyi hop. üreticisi. sadece merak ettim bilen varsa paylaşmasını rica ederim. (Bu arada resim çok kötü çıkmış:)

Dunyanın en iyi Hoparlor üreticisi mı. Dikkat edin cok komik bir cümle olmuş gece gece güldüm valla iyinin iyisi her zaman vardır en iyi diye bir tabir kullanmak sanki olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 8 Mart 2013; 1:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyi derken amacını aşmış bir iddia oluşmuş. iyi deseniz yeterliydi. O da neye göre, kime göre ile sınırlıdır.
    Her markanın alt modellerini maliyeti düşürüp, bu işlere ayrılması gereken mali bedeli düşük ve sınırlı olan
    tüketicilere ulaşabilip, çin malı ürün gamından bir parçada klipsch kazanabilmek için üretmiş.
    Unutulmaması gereken çin üretimlerinde şudur, "Ne kadar ekmek o kadar köfte"
    çin kalite üretibilir bu standartları yine markanın misyon ve vizyonu belirler. Her çin malına kötü diyemeyiz.
    Rf82-II bu şartların dışında made ın U.S.A olsa fiyatını ikiye katlardı ve maddi olanakları az olan ulaşamazdı.
  • merhaba,

pioneer receiver+klipsch ksw 10 subwoofer +klipsch rs52 hoparlör 4 tane + rc52 center olarak sistem yaptım.

rc62 centerda var elimde onu kullanayım dedim ama boyutu büyük olduğu için hiç estetik durmadı,sığdıramadım bir yere rc 52 kullandım ve daha şık oldu .mutlaka daha iyidir rc 62 ama benim anlayabileceğim bir fark yaratır mı bu,günlük oturma odasında apartmanda kullanacağım bu sistemi ? ya da eğer bağlanabilirse 2 tane rc52 center bağlansa nasıl olur ?

ayrıca ksw 12 subwooferda var daha büyük boyutlu.ksw 10 ile değiştirmeme gerek var mı sizce ?

fikir verirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 8 Mart 2013; 14:23:39 >
  • merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak.klipsch rc-62 ve 4 adet rs52 almayı düşünüyorum.frontları başka marka alıcam dynaudio ve paradigm sizce klipsch center ve surrondda iyimidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: zorlu87

Arkadaşlar Klipsch RF 82 II kullanıcısıyım üretim yeri prc patent USA bildiğiniz üzere fakat amerikan olanı var mı? varsa farkı varmıdır.Bunu sormamın sebebi hoparlörlerimden memnun kalmamış olmam değil aksine bu marka dünyanın en iyi hop. üreticisi. sadece merak ettim bilen varsa paylaşmasını rica ederim. (Bu arada resim çok kötü çıkmış:)

Dunyanın en iyi Hoparlor üreticisi mı. Dikkat edin cok komik bir cümle olmuş gece gece güldüm valla iyinin iyisi her zaman vardır en iyi diye bir tabir kullanmak sanki olmamış

(((:

bi ara forumda HK avr255'i dünyanın en iyi amfisi diye ilan eden vardı; hatta stereo performansı en iyi amfi diyordu. krell, mark levinson vb vb dinleyip karar vermişti. saygı duyduk ne diyelim (:

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.