Şimdi Ara

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
47.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zemanova

ok thanks

topik değişimide neyin nesi?
    synergy sersini nedense pek tutmuyorum. severseniz siz bilirsiniz.
    beğeniniz ve büteçenize uygun neden olmasın.
    eğer fiyat yüksekse daha güzel ve daha uygun başka kolon-marka bulunabilir.
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOST RECON -- 5 Eylül 2011; 3:08:11 >
  • Merhabalar yaklaşık 3 aylık Klispch kullanıcısıyım rf-82 kullanıyorum tek kelimeyle süper ötesi diyebiliirim bundan önce rb-61 kullanıyordum ,yannız bir sıkıntım var av receıverım pıoneer vsx 920 k modeli çok sert anfilerden biri Klispch de o şekil av recıeverımı değiştirmeyi düşünüyorum Klispch ler için en uygun av receıver hangisidir tabi bu müzik tarzına görede değişiyor müzik tarzım R&B , hause clup gibi tarzlardır tavsıye edebileceginiz av recıverlar hangılerıdır müzik ön planda dır aklımda olan iki marka var onkyo ve marantz dır .Teşekkürler..
  • Merhaba RF 82 ıı kullanıcısıyım daha yeni aldım.
    30m2 alanda kullanıyorum denon avr 3310 amfim var.
    Bilgili arkadaşlara sormak isterim sinemada hangi ayarlar olmalı ?
    Müzik dinlerken hangi ayarlar daha iyi performans verir ?
    Ps3 ve digiturk HD bağlı.
    Gerçi şu an bile mükemmel ses veriyor diyebilirim, bu hoparlörleri tercih etmemin sebebi soracak olursanız kısık sesde bile olsa temiz derin bas ve tiz almak.
    Avr amfimde daha iyi nasıl bir ayar yapayım ki kısık sesde bile olsa daha güçlü bas ve tiz alayım istiyorum.
    Gerçi dediğim gibi şu hali ile de çok güçlü ses üretiyor gerilim filmi izlemek harbiden adamı gerdirir neticesinde rf82 lerin ses üretimi baslarda ve tizlerde çok iyi sesi açamıyorum bile klipsch i herkeze şiddetle tavsiye ederim.
    Takıntım ise yukarda bahsettiğim gibi center kaç db de olmalı frontlar kaç db de olmalı sw ve arka hoparlörler kaç db de olmalı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dryman72

Merhaba RF 82 ıı kullanıcısıyım daha yeni aldım.
    Gerçi şu an bile mükemmel ses veriyor diyebilirim, bu hoparlörleri tercih etmemin sebebi soracak olursanız kısık sesde bile olsa temiz derin bas ve tiz almak.
    Avr amfimde daha iyi nasıl bir ayar yapayım ki kısık sesde bile olsa daha güçlü bas ve tiz alayım istiyorum.
    Gerçi dediğim gibi şu hali ile de çok güçlü ses üretiyor gerilim filmi izlemek harbiden adamı gerdirir neticesinde rf82 lerin ses üretimi baslarda ve tizlerde çok iyi sesi açamıyorum bile klipsch i herkeze şiddetle tavsiye ederim.
    Takıntım ise yukarda bahsettiğim gibi center kaç db de olmalı frontlar kaç db de olmalı sw ve arka hoparlörler kaç db de olmalı gibi.

Cevap verecek yokmu yaw ?

• rf82 ve rc62 kullanıyorum.pioneer sc lx 71 ile şahane işler çıkarıyolar.hiç bi hoparlör b eni iş çıkışı eve koşarak götürmemişti.
  • quote:

quote:

Merhaba RF 82 ıı kullanıcısıyım daha yeni aldım.

Cevap verecek yokmu yaw ?

Soruna yanıt alamaman çok normal çünkü şuanda Stereo Ses sistemleri forumunda bulunuyorsun. :)
    Stereo ile Sinema sistemleri birbilerinden çok farklı kulvarlar.
    Stereo sistemler ile ne kadar sinema seyredilebiliyorsa, Sinema sistemleriylede o kadar Müzik dinlenebilir.

• İlginize teşekkürler peki bana önerebileceğiniz stereo recever marka model varmı ?
    Yada sinema amfisine ek olarak araya bir eqolayzer mi alsam acaba en azından kısık sesde bazı ton ayarları yaparak güçlü derin bas, tiz ve daha temiz ses almak için.
  • eğer stereo sistem için klipsch marka hoparlör düşünülüyorsa bu model kesnilikle rf-7 dir.
  • Cevabınız için teşekkürler ben stereo amfi tavsiyesi istiyorum yeni bir kule hoparlör almak niyetinde değilim kaldı ki rf82'lerden çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevabınız için teşekkürler ben stereo amfi tavsiyesi istiyorum yeni bir kule hoparlör almak niyetinde değilim kaldı ki rf82'lerden çok memnunum.

sayın dryman72 bütçeniz ve dinlediğiniz müzik tarzını söylerseniz daha kolay yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurkan09

quote:

Cevabınız için teşekkürler ben stereo amfi tavsiyesi istiyorum yeni bir kule hoparlör almak niyetinde değilim kaldı ki rf82'lerden çok memnunum.

sayın dryman72 bütçeniz ve dinlediğiniz müzik tarzını söylerseniz daha kolay yardımcı olabilirim.

Sadece rf82'ler için stereo amfi almayı düşünüyorum.
    Stereo amfi rf82'leri doyursun net temiz bir bas, tiz versin ve ikibin TL civarlarında olabilir.
    Nad c272 buldum ikinci el nasıldır sizce.
    Bu arada stereo amp'ler arasında pre ve power amphi ne anlama gelmektedir ?
    Her türlü müzik dinliyorum pop,classic,rock, tecno,caz,blues, tematik v.s kadar her türlüsünü dinlemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 14 Aralık 2011; 1:48:06 >

• merhaba,

RF-82 II veya RF-62 II almayi dusunuyorum. acaba fiyatlar ne durumdadir ve tavsiye edebileceginiz ikinci el olarak urun var midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neakar

merhaba,

RF-82 II veya RF-62 II almayi dusunuyorum. acaba fiyatlar ne durumdadir ve tavsiye edebileceginiz ikinci el olarak urun var midir?

Merhaba ikinci el bulmanız biraz zor ama genede malum sahibinden sitesine bir göz atın derim.
    Geçenlerde birisi rf62 satıyordu.
  • Arkadaşlar Ankara içi elden teslim alabileceğim rp-82 yada rf-62 arıyorum.
  • Arkadaşlar, bebeğimiz doğduktan sonra artık kullanmaya imkanımızın kalmadığı ev sinema sistemini dağıtıyorum. Sistemin Klipsch olan parçalarını buraya da yazayım dedim. Parçaların resmini çekip sahibinden.com'a ilan verince, ilan linkini de buraya ekleyeceğim. Klipsch marka olan parçalar:

Ref IV RB61 Bookshelf
    Ref IV RC62 Center
    RW-12d Subwoofer

• Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Geçen hafta verdiğim kararla bende aranıza girmek istiyorum ve bir sistem kurmak istiyorum fakat görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Kurmak istediğim sistem : Klipsch RF-52 , Klipsch RC-52 Center , Klipsch RS-52 ve amfi olarakta Denon AVR-2311 AV Receiver yaklaşık 30 35 m2 oda da sizce istediğim performansı alabilirmiyim bu konularda yeni olduğum iiçin forumda okudauklarıma göre hareket ettim yardım ve düşüncülerinizi bekliyorum teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.