Şimdi Ara

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
47.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rap_üstad

klipch tercih edecek arkadaşlar uzun uzun dinleti yaparak bu hoparlörleri alsınlar.çünkü çok farklı bir ses rengine sahip.ilerde pişmanlık veya tam aksine bağımlılık yapabilir.

hangi modelleri dinledin?

rf-82 sesleri aşırı parlak. marantz gibi sesi flat ampli lazım olur. bu yüzden rf-82 almaya kalkıp yamaha ile sürmeyi düşünenler yamaha ile dinlemeye çalışsınlar. ses çok parlak; baslar istediğim gibi değil, başı boştu.

@süper

rf-7 ne kadar?
  • rf-82 , rf62 , f-3 modellerini dinledim.tizler aşırı parlaktı bir süre sonra benim açımdan rahatsızlık vereceğini düşündüm , ayrıca basslar her 3 modeldede çok baskın ve güçlüydü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 9 Şubat 2009; 14:05:03 >
  • bu klipsleri kim getiriyo bide nerde satılıyo bilen varmıı hepsiburada dışında
  • Can Hifi da var.
  • rf- 62 nin bass ları yeterli gelir mi 20-25m2 için ?
  • kullanacağım amfi pioneer vsx-1015. 1015 rf--82 ile başa çıkabilir mi?? arkadaşlar 1015 100 watt mı 120 watt mı ? bir Output Power per Channel 100W yazıyo, bir Power output per channel 120W yazıyor 8 ohm da anlamadım...

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/VSX-1015-S/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi-fi home -- 5 Mart 2009; 23:13:57 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yeni bir sistem kurmayı düşünüyorum, kuracağım sistemde ağırlıklı olarak müzik dinleyeceğim,dinledigim müzik tarzları rock,caz ve klasiktir.
    Almayı düşündüğüm hoparlör KLIPSCH RF-82. Müzik dinlerken tüm sesleri duymak istiyorum.Sizden ögrenmek istedigim bu hoparlör seti dinlediğim müzik tarzlarına uygunmudur.Ayrıca bu hoparlör seti için en uyumlu amfiler hangileridir. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Cevaplarınız için şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
  • bir rf-82 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim;bu cihazın sinema performansı müzik performansının çok daha üstünde.eğer amaç sadece müzikse tannoy,monitör audio,focal gibi markalara yönelmelisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: piarcı

Merhaba arkadaşlar,
    Yeni bir sistem kurmayı düşünüyorum, kuracağım sistemde ağırlıklı olarak müzik dinleyeceğim,dinledigim müzik tarzları rock,caz ve klasiktir.
    Almayı düşündüğüm hoparlör KLIPSCH RF-82. Müzik dinlerken tüm sesleri duymak istiyorum.Sizden ögrenmek istedigim bu hoparlör seti dinlediğim müzik tarzlarına uygunmudur.Ayrıca bu hoparlör seti için en uyumlu amfiler hangileridir. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

mrb

her tarza yatkın olan geniş sahneli Paradigm monitor 7 serisini tavsiye edebilirim .Bunun dışında paradigm monitor 9 yada monitor 11 de olabilir.Yüksek hassasiyetleri ve 8 ohm olmalarından dolayı düşüklü güçlü amfilerlede (lambalı gibi) çok rahat kullanabilirsin.aşağıdaki linkten modelleri inceleyebilirsin

Monitor v.6

• quote:

Orjinalden alıntı: hometheatre

quote:

Orjinalden alıntı: piarcı

Merhaba arkadaşlar,

mrb

her tarza yatkın olan geniş sahneli Paradigm monitor 7 serisini tavsiye edebilirim .Bunun dışında paradigm monitor 9 yada monitor 11 de olabilir.Yüksek hassasiyetleri ve 8 ohm olmalarından dolayı düşüklü güçlü amfilerlede (lambalı gibi) çok rahat kullanabilirsin.aşağıdaki linkten modelleri inceleyebilirsin

Monitor v.6

Cevabınız için çok teşekkür ederim,
    peki bu sistem için önerebileceginiz amfi modelleri hangileridir acaba.

•  KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .

paradigm konusu geçmişken koymak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 19 Nisan 2009; 23:46:43 >
  • amfi olarak mesela Marantz PM7003 serisi olabilir.
  • RF-83 fiyatı ne kadar acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

RF-83 fiyatı ne kadar acaba ?

KLIPSCH RF-82 EV SİNEMA HOPARLÖRÜ hepsiburada fiyatı KDV Dahil 1.174,47 TL

KLIPSCH RF-83 EV SİNEMA HOPARLÖRÜ hepsiburada fiyatı KDV Dahil 2.812,27 TL

tek hoparlör fiyatlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piarcı -- 24 Nisan 2009; 13:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

hic klipşch alan yokmu

rw-12d
  • Bende Klipsch B-2 var bookshelf olanlardan, TEAC stereo amfi ile kullanıyorum..Oldukça memnunum ses kalitesinden,özellike rock ve elektronik müzikler için çok uygun..Genelde bilgisayardan müzik ve film için kullanıyorum..10-15 m2 odalar için ideal..

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .
  • Arkadaşlar F3 ve Rf 52-62 serileri arasında ne fark var acaba yada birbirlerine denk cihazlarmıdır
  • arkadaslar herkese selam
    konu açılalı yıllar olmus inş soruma cevap gelir
    sizin kadar üst düzey set sahibi degilim. elimde şuan pioneer s-D9 hoparlör ve pioneer a-443 amfi var. sinema degil de müzikle daha ilgiliyim. o yüzden hep sterio amfilerle ilgilendim
    klipsch f-2 almayı düşünüyorum ama burda kimse f-2 veya f-3den pek bahsetmemiş.Rf serisinin iddialı oldugunnun farkındayım ama bütçem karşılamaz.
    yaklaşık 12 metrekare bi odam var. bu odaya göre ve bu amfiye göre(ilerde amfiyi degişebilirim tabi) f-2 uygun mudur? amfim f2yi doyurur mu??
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.