Şimdi Ara

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
47.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elbette bu ise ayrilan butceyle de alakali ama, 30-35 m2 icin benim tercihim rf-52 degil de, en azinda rf-62 olurdu.
  • Ben Salonumda Rf-62 Kullanıyorum Ve ses tüm odayı dolduruyor..Klipsch Hoparlörler karakteristik olarak kendinden beklenmeyecek ölçüde bass üretir..Ve ..Bence Rf-52 ve 5x set size yeterli gelebilir Bu birazda dinlediğiniz müzik türü ve beklentinizle ilgili...Ama sistemizinizi kaliteli Bir subwoofer ile Takviye ederseniz kesinlikle Yeterli Olur..Ama Ben Sub kullanmam derseniz Rf-62-82 Serisi biçilmiş kaftan...Subwoofer aramazsınız...Şimdiye kadar Ben RF-62'lerimin yanında hiç Sub Kullanmadım ve Eksikliğinide hiç hissetmedim...
  • Çok teşekkür ederim bende Subwoofer olarak RW-12d düşünüyorum ayrıca bilginiz İcin çok teşekkür ederim mediamarkt ta en kısa sürede dinleyeceğim bu subwooferi aldığımda RF-62 kere ihtiyac duyarmiyim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar KLIPSCH hoparlörleri Kadıköy Çarşıda TEKNİK SAAT firmasında da dinleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyurtseven18

Çok teşekkür ederim bende Subwoofer olarak RW-12d düşünüyorum ayrıca bilginiz İcin çok teşekkür ederim mediamarkt ta en kısa sürede dinleyeceğim bu subwooferi aldığımda RF-62 kere ihtiyac duyarmiyim acaba ?

Hocam yanlış yazmışsın " RF-62 Aldığımda rw-12'ye ihtiyaç duyarmıyım?" demeliydin... Rf-62 leri güçlü bir anfi ile sürerseniz subwoofer'a ihtiyaç duymazsınız..Bunu Rf-kullanan biri olarak söylüyorum.. (Ben Str Db 870 qs anfi Kullanıyorum 5x 100 watt Real Power... ve daha hiç sonuna kadar açamadım sesini..Güçten kastım ise gerçek güç... Yeni çıkan ve üzerinde 150 watt x 7 yazan 5 kiloluk teneke çin malı sonyler pionerlar değil) Ama eğer anfiniz güçlü değilse rw-12 tercih edip, çevre hoparlörde de daha küçük ebatta surround yada bookshelf hoparlör çözümlerini tercih edebilirsiniz )..Size kısa vadede yeterli olur..Ama Stereoda Rf-62 Lerin verdiği tadı hiçbir zaman rw-12 ve saz arkadaşları veremez....Stereo da müzik dinlemek farklı bir olay...Bunu ancak dinleyen bilir..Anlatması zordur.. :).....Rw-12 yi örneğin yine kaliteli rb61 serisi yada bu segmentteki hoparlör seçeneklerle desteklemeniz gerekebilir.. Rw-12 Tek başına size ham bass'tan başka bişey veremez... Ama ileriye dönük sistem kurucam derseniz elbette alın.. Klipsch pişman etmez.. Sadece ben gibi komşuları pişman edersiniz.....Sanırım kendi tecrübelerimle olayı - / + yönleriyle izah edebilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludagnet -- 15 Şubat 2012; 23:53:08 >

• Sub a ihtiyaç duymazsınız yanlış bir ifade oluyor aslında, sub ın verdiği alt frekansları rf62 veremez.. Tabi stereo da o alt frekanslara ihtiyaç olup olmadığı ise kişisel tercihtir..
  • çok teşekkür ederim yardımlarınız için haklısınız. dediğiniz gibi bizim bina aile binası olduğu için ses ve bas konusunda sıkıntı yok o yüzden subwoofer lı bir sistem düşünüyorum. Amfi olarak Denon AVR 2312 de karar verdim. Sistem ise RF-52 , RS-52 , RC-52 subwoofer olarak sizce RW-12d mi yoksa KSW10 2 adet mi almıyım ? son olarak bu konuda takıldım. çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanyurtseven18 -- 18 Şubat 2012; 16:02:49 >
  • Selamlar,
    KLIPSCH RF-62 kule tipi hoparlörlerim mevcut. Ev de ufak olunca bu hoparlörleri kullanmak ve hanımları ikna etmek epeyi bir sıkıntı olmakta. En azından şimdilik "bak bunları aldım daha ufak" diyerek hanımı ikna edip zaman içinde parça parça seti tamamlayıp yerlerine yerleştirmeyi planlamaktayım. Bu amaçla da fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

Diğer forum başlıklarında da okuduğum kadarıyla POLK audio'nun fiyat performans olarak başarılı olduğu söyleniyor. Kullananların yazdığından anladığım kadarıyla çok da memnunlar. (Aynı soruyu o forumdaki arkadaşlarada iletiyorum)

Dolayısıyla aşağıda düşündüğüm hoparlör modellerinden "senin düşündüğün sistemde KLIPSCH yerine bahsettiğin hoparlörleri kullanabilirsin. Stereoda'da tatmin edici performans alırsın? mı dersiniz. Yoksa sistemi bozma KLIPSCH'ler ile sistemini kurmaya devam et mi dersiniz. Polk audio'lar neredeyse yarı yarıya fiyat olarak fark etmekte bu da bana cazip geliyor, bütçede çok fazla açılmak da istemiyorum açıkcası.

KLIPSCH RC 62 II CENTER hoparlör yerine POLK AUDIO CS 20 almak,
    KLIPSCH RB 51 II BOOKSHELF hoparlör yerine, POLK AUDIO TSI 100 veya POLK AUDIO TSI 200 almak ne derece mantıklı.

Şu anda Harman Kardon AVR 247 receiver ve Pioneer 2 kanal 50 watlık bir stereo anfim var. Zaman içinde onu da güncellemek istemekteyim.

• işte rfler

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludagnet -- 26 Mayıs 2012; 10:28:10 >
  • arkadaslar benım pioneer vsx 1020 anfim war .su an front olarak rf 82 sub olarak rw 12d center olarak rc 62 c aldım yanı anlıyacagınız setım su an yarım.7.1 yapmak ıstıorum.baya arastırdım ama rf 83 fıyatı alamadım hıc bır yerden.yardımcı olursanız sevınırım bırde muzık ıcın power anfıye ıhtıyacım ne onerırsınız.
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım... 4000-4500 tl butce ile klipsch hoparlör bazlı güzel bir başlangıç seti almak istiyorum... amfi ve hoparlör ve diğer önemli konular hakkında görüşlerinizi bekliyorum..istanbul beyoğlundayım
  • Kullanacağınız alan ne kadar olacak
  • yaklaşık 40 m2 genişliğinde bir salon
  • biraz baktım HARMAN KARDON HK-3490 STEREO RECEIVER iyi gibi görünüyor... uyum olarak nasıldırlar acaba
  • Öncelikle bu topici düzenlediğiniz için teşekkürler çok güzel olmuş, tam 9 aylık klipsch kullanicısıyım,benim sorum kendi odam tam 15 m alan biraz değil baya abartım rf 82 aldım çok abartı geliyor sadece bass nerdeyse ilk dinlediğimde o kadar etkilenmiştimki o yüzden de aldım ve orda dinlediğim performansı oda küçüklugunden alamiyorum,Anfimde av reciever pioner vsx920k almadan öncede denediğim anfide ayni zamanda,rf 82 leri satip yada takasta kulanip rf 52 yada rb 81 Bookshelf yi düşünüyorum 15m aln için uygunmudur ?Teşekkürler.
  • Öncelikle bu topici düzenlediğiniz için teşekkürler çok güzel olmuş, tam 9 aylık klipsch kullanicısıyım,benim sorum kendi odam tam 15 m alan biraz değil baya abartım rf 82 aldım çok abartı geliyor sadece bass nerdeyse ilk dinlediğimde o kadar etkilenmiştimki o yüzden de aldım ve orda dinlediğim performansı oda küçüklugunden alamiyorum,Anfimde av reciever pioner vsx920k almadan öncede denediğim anfide ayni zamanda,rf 82 leri satip yada takasta kulanip rf 52 yada rb 81 Bookshelf yi düşünüyorum 15m aln için uygunmudur ?Teşekkürler.
  • Arkadaslar 10 aylik klipsch kulanicisiyim klipsch RF 82 kullaniyorum. Odam 15 m alan oldugu icin cok buyuk geldi ve satmayi dusunuyorum takasda olabilir yerine RF 52-yada rb 81 dusunuyorum.
  • İyi akşamlar arkadaslar elimdeki hoporlör RF 82|| refarans serisidir yenisi yani kadıköyden teknik saat diye bir dükkandan aldim bu dükkan aynizamanda digicomun bayisidir sahibi tanidigimdir refarans olarak yaziyorum bunuda,ilk kullanicisiyim sıfır aldım 10 Aydan beridir kullanıyorum RF 82|| den öncede RB 51|| kullandim ve sattım RF 82|| aldım.Satmak yada takas istememin sebebi store sisteme geçmek istiyorum ve kendi odam küçük yaklaşık 12m alan RF 82|| baya büyuk geliyor RF 82|| almamin sebebide dinledim cok etkilendigim icinde aldim ama hesaplamalar olmadi performan sadece bass aliyorum uyarilmama rağmen aldim odayi salliyor anliyacaginiz sürdüğüm anfide pioneer vsx 920 k sinema anfisidir.sinemada pek degilde muzikde baya fark var store anfide bagladim ama almadan onceki demo odasi baya buyuktu ordaki sesi alamadim evde,Faturasi duruyor sadece kutusu yok temiz titizlikle kullanan biriyim.takas olarak RB 81 || düsunuyorum. Yada direk satisini takassiz.

• Arkadaşlar Klipsch rb-61 bookshelf hoparlörlerim satılıktır. Düşünenler irtibata geçebilir.
  • mrb arkadaşlar klipsch rf 82+marantz pm82 ikilisiyle aranıza kavuştum:))) ikisinin de uyumu mükemmel..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.