Şimdi Ara

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
47.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aykutx
    Bana da şeytan diyoki git direk 82 al diye ama eşimin bu büyük kasalar karşsındaki tepkisi aklıma gelince hemen vazgeçiyorum

Kadınlar niye karşı bu tip şeylere anlamış değilim halbuki gayet güzel mobilyada olur bunlardan
  • Selamlar

KLIPSCH RB-81 BOOKSHELF almayı düşünüyorum bu hoparlörleri NAD 352 ile süreceğim sistemi kuracağım alan yaklaşık 5-6 metrekarelik bir alan.Çoğunlukla elektronik müzik ve türevlerini dinlerim bununla beraber jazz ve blues dinliyorum,sizce bu hoparlörü tercih edebilirmiyim.Ayrıca orta frekanstaki performansınıda yorumlayabilirseniz sevinirim sadece bas ve tizden ibaret bir hoparlör almak istemiyorum...Başka bookshelf önerileriniz bekliyorum...
  • Pioneer A-757 + RF-82 sahibiyim. Amfi ve hoparlörün karakterlerinden dolayı çok iyi ve güçlü bass ve tiz sesi var. Orta sesler hoparlör özelliğinden dolayı biraz geride olabilir ama iyi bir amfi bu durumu gideriyor. Mesela şu anki amfim ile bu konudaki eksikliği de giderdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Detaylı açıklamalar için teşekkürler Tayfun bey İstanbulda olsamda gelsem şu rf-82'yi dinlemeye. Şeytan aklıma giriyo sık sık 62'yi sat 82 al diye Sizce gerek var mı?

Alan olarak 25-35m2 bır alana sahıpsenız bence gerek yok rf-62 bu oranda bır odaya yetıcek guzte tabı anfı olarak kullandıgınız anfınınde rf-82 ye gore olması gerek en azından ıyı bır performans ıcın bence gerek yok sukru bey . En azından su an ıcın ama tabıkı rf-82 ust sevıye bı hoparlor rf-62 ye gore ve bas ve tız seviyelerı cok daha ıyı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: haka

Pioneer A-757 + RF-82 sahibiyim. Amfi ve hoparlörün karakterlerinden dolayı çok iyi ve güçlü bass ve tiz sesi var. Orta sesler hoparlör özelliğinden dolayı biraz geride olabilir ama iyi bir amfi bu durumu gideriyor. Mesela şu anki amfim ile bu konudaki eksikliği de giderdim.

@haka bey merhaba ;

Size turkeyforumda da PM atmıştım konuşmuştuk,sanırım sizsiniz

Şimdiki amfiniz nedir acaba?A757'yi değiştirdiniz mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: teknolojimagazasi

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Detaylı açıklamalar için teşekkürler Tayfun bey İstanbulda olsamda gelsem şu rf-82'yi dinlemeye. Şeytan aklıma giriyo sık sık 62'yi sat 82 al diye Sizce gerek var mı?

Alan olarak 25-35m2 bır alana sahıpsenız bence gerek yok rf-62 bu oranda bır odaya yetıcek guzte tabı anfı olarak kullandıgınız anfınınde rf-82 ye gore olması gerek en azından ıyı bır performans ıcın bence gerek yok sukru bey . En azından su an ıcın ama tabıkı rf-82 ust sevıye bı hoparlor rf-62 ye gore ve bas ve tız seviyelerı cok daha ıyı .

Teşekkürler RF-82 dinlemedim ama tizlerinin daha iyi olması pek muhtemel gelmiyor bana çünkü hemen hemen aynı tip tweeter kullanıyor iki hoparlörde ama basları kesin daha iyidir sürücü çapından dolayı ama bas açığınıda zaten subwoofer ile kapatıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Affan

quote:

Orjinalden alıntı: haka

Pioneer A-757 + RF-82 sahibiyim. Amfi ve hoparlörün karakterlerinden dolayı çok iyi ve güçlü bass ve tiz sesi var. Orta sesler hoparlör özelliğinden dolayı biraz geride olabilir ama iyi bir amfi bu durumu gideriyor. Mesela şu anki amfim ile bu konudaki eksikliği de giderdim.

@haka bey merhaba ;

Size turkeyforumda da PM atmıştım konuşmuştuk,sanırım sizsiniz

Şimdiki amfiniz nedir acaba?A757'yi değiştirdiniz mi ?

Merhaba,
    Evet benim. Halen aynı amfi belirttiğim gibi. Uzun bir süre de değiştirme niyetim yok . Orada belirtilen amfi de iyidi çizikler dışında. Onda karar verebildiniz mi?

• Klıpsc hoparlorleri etkiye cok hızlı tepki veren bır hoparlor yapısına sahıp ve rf-82 de bu ust duzeyde sesı cok cabuk yakalıyor muzıkte alt seslerdeki tepkisi ve netliği cok ıyı ve rf-62 ıle farkı mevcut .
  • Gördüğüm kadarıyla klipsch hep 2 kanallı hoparlör yapıyor neden acaba? farklı bir teknolojisimi var?
  • kasım ortasında inşallah sony ta-da9100es'e kavuşacağım.. rf82 leri front olarak kullanırssaamm bu amfi ile perf alabilirmiyim.. 200x7W AVr.. birde siz anladığım kadarıyla ssaatıyorsunuz.. bunlarının çiftinin fiyatı nedir acaba 52-62 ve 82 için.. ve bunlarla beraber hangi sub-rear ve center önerirsiniz.. ve istanbulda yeriniz tam olarak nerde acaba..

iyi günler..
  • sayın arkadaşlar bu rf-82 ler piyasada ne kadar . birde burdaki resimde görünen sürücülerden mi ibaret yanlarında bas varmı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

sayın arkadaşlar bu rf-82 ler piyasada ne kadar . birde burdaki resimde görünen sürücülerden mi ibaret yanlarında bas varmı .

Sn.@süper cüp :

Sadece öndeki sürücüler mevcut,daha fazla olmamasını tercih ederim zaten,insana subwooferını sattıracak kıvamda bassları var,çok net,tok ve dolgun,ve 50 metrekarelik salonumuza fazla gelecek kadar...Ve ses acayip dengelidir,dinlenebilir müzik yelpazesi çok geniştir aynı zamanda,Klipsch'lerin öyle bir avantajı vardır,her telden müzikten zevk alabilirsiniz amfinize göre... Denk geldiğiniz bir yerde dinlemenizi öneririm...

Hoşçaklaın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 27 Ekim 2007; 22:03:24 >

• Ayrıntılı fiyat ve alışveriş için :

Sevgili Sertaç Bey'in(SRC Elekt.Sahibi) insanı mahçup eden bir yaklaşımı ve ilgisi vardır,hayatımda gördüğüm alış-veriş ahlakı en fazla olan ve öncelikle müşteriyi düşünen tek satıcı bana kalırsa...Kendisine teşekkürü her zaman borç bilirim...

Hoşçakalın,saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Affan

Ayrıntılı fiyat ve alışveriş için :

Sevgili Sertaç Bey'in(SRC Elekt.Sahibi) insanı mahçup eden bir yaklaşımı ve ilgisi vardır,hayatımda gördüğüm alış-veriş ahlakı en fazla olan ve öncelikle müşteriyi düşünen tek satıcı bana kalırsa...Kendisine teşekkürü her zaman borç bilirim...

Hoşçakalın,saygılar...

Evet Sertaç Bey bitanedir

• ağa bunlar beni aşar ama güzel setlermiş
  • Tayfun Arkadaşıma Katılıyorum sinema performansları oldukça iyi Bas ve Tiz dengesi mükemmel diyebiliriz. RF 82 leri mesela sistemde subsız olarak kullanma imkanınız var (anfinizde iyi olmalı).
  • quote:

pSyCo writes :
    kasım ortasında inşallah sony ta-da9100es'e kavuşacağım.. rf82 leri front olarak kullanırssaamm bu amfi ile perf alabilirmiyim.. 200x7W AVr.. birde siz anladığım kadarıyla ssaatıyorsunuz.. bunlarının çiftinin fiyatı nedir acaba 52-62 ve 82 için.. ve bunlarla beraber hangi sub-rear ve center önerirsiniz.. ve istanbulda yeriniz tam olarak nerde acaba..

iyi günler..

Rahatlıkla kullnabilirsiniz rf-82 leri hatta maddi imkanınız var ise RF-83 modellinide kullanabilirsiniz biliyorsunuzki hoparlörün alt sesleri ne kadar net veriyorsa bence en iyi hoparlör odurki rf-82 - 83 serileri bunu başaran iyi hoparlörler. Ürin fiyatları ve özelliklerini incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz .
    KLIPSCH :http://www.teknolojimagazasi.com/index.php?p=list&kat1sel=803&pk_id=1492&k_id=1492

SAYGILAR .

• valla markayı bende yeni duydum ne diyim eniştemin dükkanında subwofer sordum ii bişi söle die bana elinde iki tane bu markanın aktif sub bası warmış ikinci el onları satim dedi sana sesi daha denemedim ama kabin ve üstündeki ayar düğmelerinin çokluğu hoşuma gitti 2 tane warmış teki arızalı ama arızalıyıda tamir edip alacağım en kısa zamanda resimlerini buraya eklerim iç ve dış tabi :P
  • herkese merhaba ben yaklaşık 8 senedir klipsch synergy quintet II satellite ve KSW-12 aktif subwoofer takımını kullanıyorum tek kelimeyle MÜKEMMEL hem müzik hem sinema hiç düşünmeyin alın keyfinize bakın.
  • F-2 ler hakkında da yorum yapabilir misiniz?
    RF62 ve 82 lerden farklı olarak ne söyleyebilirsiniz? aradaki fiyat farkını vermeli miyiz?

birde yamaha 661 ile uyumları nasıl olacaktır?

cevaplayabilirseniz sevinirim. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.