VALLA BİRADER STREO OLAYINI HIC BILMIYOM ANCA OKUDUKLARIM BURDAN .. AMA FARKETTIM KALIN BAYA FIYATLAR... 1 SENEYE KADAR COK IÇ ICEYDIM DOGU BANKIN ARKASINDA ARKADASLARIM VAR GENCTEN İŞ HANINDD A HER AKSAM USTU GIDERDIM SOHBETE DINLERDIK HEP BIR SURU SEY ..SIMDI EDIRNEYE TASINDIM U ZAK KALDIM ... AMA ŞU SİNEMA İŞİ BITSIN BI STEREO ICIN KESIN YENI TESISAT YAPICAM . TABİ EŞİM NE DİCEK BU İŞE BILMIYOM ..HAZIRANDA EVLENIYORUM ŞU AN BIR EV ALDIK ONU ODEMEK DERT SADECE.GERCI FILM IZLEMEYI SEVIYOR O DA MUZIK DINLEMEYIDE TABIKI BU YONDEN SANSLIYIM BAZI KADINLAR HIC SEVMIYOR SESI ACTIN MI BIRAZ .ŞİMDİ EVE GIDICEM ELKETRIKCI UGRADI BU GUN HEDIYE ALDI EŞİNEDE ONUNLA KONUSTUM TESISATI CEKICEKLERMIS ELEKTRIK TESISATINI BENDE ANLATTIM ONA VAZIYETI DEDIM KABLO FALAN CEKILMESI LAZIM ..SIMDI NEREYE NASI KABLO CEKICEM BILMIYOM BAKICAM BIR GIDIP DUKKANI KAPATINCA .. YA BANA YARDIM EDIN NE OLUR CÜP KARDEŞ VE OKUYAN HERKEZ .. 2 GUNUM VAR BENIM BIR PROJE OLUSMASI LAZIM KAFAMDA ..YARINMUSAIT OLAN HERKEZLE BU KONUDA FIKIR PAYLASMAK ISTERIM ASLINDA ....
o hayallr cekiliş yapılana kadar ondan sonra gitti hayallerX(] lambalılarda pop tecno tarzı müzikler dinlenmiyo en iyisi pre power
BABA PRE POWLAR HEPSINI CALIYOMU ? O ZMAN POWWWWWWWW SANA AL Bİ POWWWW
ÇALIYO DİMİ HEPSİNİ ?
saygı vede ciddiyet
AYNEN ABİ KUSURA BAKMA .. ŞIMARDIK HEMEN
sevgili süper cüp merhabalar tekrar öncelikle akşam için tekrar özür dilerim ..birazda cahillikten işte şımarıklık hayatımızda yazmadık ki forumlarda bişeyler şurda 3 gün olmuş ama olsun ögreniyorum .. kafama takılan bişey var benim frontlarım wharf dale evo 40 bunlar yanlıs bılmıyosam 6 ohm ve 200 watt lık kolonlar yapısı da kevlar ...bunların klıpch yada defınıtıve den far kı neler abi yani ses berraklıgı ve temızlıgı sona tiz mid v yönünden nasıldır bunlara göre çok merak ediyorum ..olmassa almıcam şimdi front sadece baba bir center alıcam sub ta benım jbl e 250 ıyımıdır bu sence yenı evımde odam 40 m' kare ve guzel bır akustık olucak sanırım cunku tam bır dıkort gen e 250 performans acısından nasıl jbl sıtesınde bulamamdım bu alt deger denılen sey sanırım onemlı defınıtve de 14 hz ımıs sanırım jbl ıcın bır deger bılmıyorum ne kadar acaba ya hakkat ..aslında tam 1.5 yıl olmus kutusunda hepsı evım bıtıcek dıye acamadım hıcbırını annemlerde kalıyorum cunku taşındım 2 sene once ıstanbuldan edırneye unuttum sesın s sini
quote:
Orjinalden alıntı: hakansolak
hehe ınsallah bırakırız bakalım ..yaw elektronık sıgara cıktı onu aldıum ( ulan hakkat cok guldu mıllet bana elektronık merakı varya ) ama attık onuda kenara onlarda kanser yapıyomus ....neyse salla sıgarayı yaww .. valla ben dınlıcem şu yenı magazamız acılsın bı ıkıtellıde bakıcaz gıdıp ... ama su rc 64 varya ben bıttım ona ya 1 metre nerdeyse cok heybetlı yaw 30 kg nerdeyse hehe.. ben boyuna agırlıgına bakarım abı kım ne derse desın bu bende degısmez..en ıyısı en agır olanıdır bence... rc 64 dıyom centre ama bu 2500 daha hassas sanırım bıde actıve ya .. ıyı ce beynımın ıcıne gırsın dıaloglar ıstıyorum (nefes almalar .. iç çekmeler falan süper oluyo hakkat sinemada) sen anlatsana yaw biraz felaket olmalı
bencede rc64 baktımda çok iyi benim gözümde bunda kaldı KLIPSCH KL-650-THX
/>
vede dierleri KLIPSCH KS-525THX rc 64 centır
valla ersegü insan diyo al hepsinden ama bilöiyom bakalım . dinlemeye gelicem hepsini istanbula açılsın magaza haberleşip toplanırız hepımız kararlarımızı verırız ısınsın bır havalar o zaman a kadar da bakıcaz işte ..benim aslında bir çift evo 40 ım var piano fınısh cok guzeller sevıyorum seslerını de tane tane çok berrak ses veriyolar müzik için yeter bana bır de 250 lım var jbl sub um stereo amplı lazım sadece bana müzik için bir de pre amplı lazım mıs sanırım ersegu streo olayına yenı daldım ben... ama sınema için yenı kolonlar alıcam denon var avr 3805 bayılıyoru m ona harıka bır amplı fakat işte onu satıp degıstırıcem sanırım cunku bıkıyosun artık hdmı var ....................................bana sinema için ne önerirsin arkadaşım ben hala karar veremmıyorum rc 64 e bayıldım ınsanın alıp koynuna sokası gelıyo onu rf 83 lerde öyle dıger secenekte def tec actıve olması cok ajantaj gıbı sankı cunku klıpch aldım mı cok baba bır sınema amplısı almam lazım o zaman paramparca olucaz yaw para yok o kadar ama şunu acık yureklılıkle soyluyorum gercekten mukemmmel klıpch te hemde her ürünü
rc 64 göre clr2500 daha uyun fiyatta kalıyor 2500 bence al
haklısın birader sanırım o şekil yapıcaz bakalım bi dinliyelim iyice bakıcaz sonra
deftecler nasıl eresgü sinemada çok netmi onu merak ediyorum
2500 sen al dier hoparlör lerin sesini bile duymayacksın 2500 dinlememiş olanlara belki çok saçma gelebilir ama bu yazı
anladım eresgü ne demek istedıgını çok iyi hemde.... şimdi diyorum ki frontlarım evo 40 kalsa center olarakta 2500 koydum mu şimdilik rear düşünmüyorum yenı eve yer yok cunku papaz oldum nısanlımla zaten masa ve vıtrın muhabetıne (napım abı ben ya vıtrın le masayı ben salonum da tabaklarla dolu bır dolap seyretmeye mecburmuyum allah aşkına sen döyle birader ) evo 40 lar çok iyi benim kulak zevkime göre tam müziktede sinemada şimdilik front alamam hem alsam da evolara çok alıstım yumusacıklar kadıfe gıbı ..ya bıde ne dıcem abı bu centerdan sırf konusmalar dialoglar gelıyo dımı çatlama patlama gelmıyo dımı öyle bı ızlenım oldukı yanı hakkat duyamam dıye korktum front ları ... sevgıler le
arkadaşlar bu rf 83 lerin sesini dinleyen duyan varmı yokmu . yorum bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: süper cüp
arkadaşlar bu rf 83 lerin sesini dinleyen duyan varmı yokmu . yorum bekliyorum
Ben dinlemedim ama manyak olduğundan eminim. Şu an alsam onları alırım heralde. Bendeki rf-62'yi baz alıp düşününce bu manyak rf-82 daha manyaktır rf-83 iyice manyaktır heralde
quote:
Orjinalden alıntı: hakansolak
anladım eresgü ne demek istedıgını çok iyi hemde.... şimdi diyorum ki frontlarım evo 40 kalsa center olarakta 2500 koydum mu şimdilik rear düşünmüyorum yenı eve yer yok cunku papaz oldum nısanlımla zaten masa ve vıtrın muhabetıne (napım abı ben ya vıtrın le masayı ben salonum da tabaklarla dolu bır dolap seyretmeye mecburmuyum allah aşkına sen döyle birader ) evo 40 lar çok iyi benim kulak zevkime göre tam müziktede sinemada şimdilik front alamam hem alsam da evolara çok alıstım yumusacıklar kadıfe gıbı ..ya bıde ne dıcem abı bu centerdan sırf konusmalar dialoglar gelıyo dımı çatlama patlama gelmıyo dımı öyle bı ızlenım oldukı yanı hakkat duyamam dıye korktum front ları ... sevgıler le
bence 2500 den korksun evo 40 çünkü sadece konuşmalar deil
valahi baktımda senin evo40 sesini filim izlerken duyacanı sanmıyorum bendeki bp8 bile sesi zor duyuluyor