Şimdi Ara

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
47.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen katılıyorum zaten eresgü de gördüm vede dinledim hemen gidip bende aldım
  • eyvah be
  • abiler ben bide buı streo mevzuna fena sardım ...amplı alarak ne almalıyım ben evolarımı streo olarak kullanmak istiyorum ... 1500 eur verebılırım bu ampplıye .. dinleyecegım muzık genelde klasik enstrmantal ve mıd bass seklınde slow ve pop sarkılar ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

abiler ben bide buı streo mevzuna fena sardım ...amplı alarak ne almalıyım ben evolarımı streo olarak kullanmak istiyorum ... 1500 eur verebılırım bu ampplıye .. dinleyecegım muzık genelde klasik enstrmantal ve mıd bass seklınde slow ve pop sarkılar ....

WHARFEDALE ile NAD çok iyi uyum sağlar.
  • telller kardeş önerini dikkate alıcam .. arastıreıyorum ınternette oncelıkle ben entegre mi alsam yoksa bunlar bırde kat kat oluyomus sanırım power apmlı pre amplı tuner cd calar seklınde bır sey de yapabılırım zamanla parca parca alıp .. ama hangısı saglıklı bılmıyorum ...kımı dıyo entegre al daha uyumlu oılur ses daha az dolasır kayıpsız cıkar dıyo kımı ıse ayrı ayrı daha ıyıdır dıyo ..arastırıcaz baya bı üstadlardan yardım alıcaz ..kafamızda belırlenen sıstemlerı gıdıp dınlıcez artık
  •  KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .

siz klipsch'cilere benden ufak bir hediye

selametle
  • model vede fiyatı nedir acaba
  • avforum dan resimleri incelerken buldum meraklı olan arkadaşlar belirttiğim siteden inceleyip soruşturmasını yapabilirler

resimin üzerinde ayrıca bulunduğu site adresi de yazıyor

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zart -- 25 Şubat 2008; 16:43:23 >
  • arkadaşlar bende yakında klipsch i arkadaşların arasına katılmayı düşünüyorum.zamanını bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda olur.

30 mt2 için klipsch rf-62 yeterli olucakmıdır?

aslında kafamda jamo s606 vardı.ama klipsch leri dinledikten sonra inanılmaz sönük geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 26 Şubat 2008; 11:43:52 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben bir bose kullanıcısıyım accoustimas serisi marantz 2500 sterio anfi ile.. ancak memnun kaldığımı söyleyemeceğim..

Ağırlıklı olarak klasik müzik dinlerim..ancak tabii sinema için de kullanmak isterim ama ölümcül değil.. sterio bir sistem istiyorum salonum yaklaşık 45m2 burada kullanabileceğim çok abartı olmayan en iyi sistem hangisi ??

Para limitim pek yok..benim için çok önemli bir konu olduğundan bunun için ödeme yapmayı göze alırım..

komple bir sistem kurmak gerekse önereceğiniz sistem nasıl olur ?

ANFİ + KOLONLAR + PLAYER vs..

NOT: arkadaşlar müzik kaynağınız nedir ? yani bu sistemlerde hangi tür medya kullanıyorsunuz cd ler çok zayıf kalmıyormu ? eskiden dat lar vardı.. Hangi medyaları tercih ediyorsunuz ? cd ise kullanılan hangi formatta yazıyorsunuz cd lerinizi ve ne tür kaynaktan aktarıyorsunuz anfilerinize ..

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM..

+ 2. el veya yeni sistem tekliflerini değerlendirebilirim .. Ödeme Nakit olacak..

Saygılar,

• biraderim senin nakit sıkıntın yoksa ikarahal ustanın dedıgı gıbı atlıcaksın arabana seçkin audio ları gezıceksın... önerinin dışında kalır bu konular para yükselip fiyat arttımı
  • DOSTLARIM MERHABA UZUN ARADAN SONRA NİHAYET MAĞAZAMIZI AÇTIK İKİTELLİ DEPOSİTE OUTLET AVM DE MAĞAZAMIZ OUTLET FİYAT AVANTAJIYLA HİZMETİNİZDE Mağaza resimlerimiz içinwww.teknolojimagazasi.com Tüm Dostlarımı beklerim . SAYGILAR
  • BU arada KLIPSCH VE BOSE Marka hoparlörlerin bazı modellerini dinleme şansınız tabiki mevcut bose acoustimass 6 - bose 201 - bose cinemate - klıpsch rf62 -klıpsch rf82 - klıpsch synergy series f83 -onkyo 9155 ve onkyo 504 anfide ozel fiyat . onkyo 504 :650 ytl sabah 10 aksam 10 hizmetinizdeyiz.
  • quote:

Magesuko writes : Bende rf-62 leri satıp rf-82 alsam mı diye düşünüyorum bazen. Bu ikisini kıyaslayan oldu mu?

Merhaba arzu ederseniz iki ürünü ve farklı sistemleri dinleme şansınız mevcut mağazamızda . SAYGILAR

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .

• quote:

Orjinalden alıntı: zart

siz klipsch'cilere benden ufak bir hediye

selametle

Bu ne böyle aboooo Evi yıkar heralde bu

• Arkadaslar selam 1-2 gune Bose Acoustimass 6 larıda baglıyoruz showroom a . Bağlı sıstemler jamos416hcs3 takım + sub 200 - klıpsch rf-62 -82 synergy f3 - bose 201 jamo c605 front
  • Tayfun bey showroom resimlerde görünen dükkan ise çok küçük görünüyor. Bu tip hoparlörleri dinlemek için özel dinleti odanız falan var mı? İstanbul'da olsaydım gelirdim dinlemeye ama yazın geleceğim yanınızada uğrayacağım inşallah
  • herkese merhaba bugün int te rf 83 diye görsellerde aratma yaptım. forums.klipsch.com diye sitede rf -83 de olduğunu sandığım bas sürücüsünün resmini koynuşlar. acaba doğrumu bilgisi olan varmı. rf-63 yada 83 lerde ön sürücülerden hariç başka görünmeyen hoparlör varmı.
  • klipsch tekkelimeyle mükemmel parasını hakeden bi hoparlör rf 82 kullanıyorum ve almak için yılbası gecesi gittim döndüm insana kargoyu bekletmeden aralıksız 8 saat araç kullandırıyor ne diyebilirim titanyum ve cerametalik harikası
  • Pahalı olduğu için forumda pek kullanan yok sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.