Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
42
Favori
392.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oldum etsi yi inanılmaz rahatladım keşke daha önce olsaymışım diye okadar pişmanım ki... lütfen olumsuz yorumlara aldanmayın çünkü ben hep o olumsuz yorumlar yüzünden erteledim ve artık canıma tak etti ve olmaya karar verdim şimdi o olumsuz yorumları dinlediğime okadar çok pişmanım ki... refleks tabiki olcak arkadaşlar ter bu elbet biyerden çıkcak ama öyle şakır şakır akmıyor hafif nemleniyor oda fazla yürüdüğümde veya koştuğumda bunun dışında asla akma derecesinde refleks terleme yaşamadım. birde kimisi demiş kol altın uyuşuk göğsüm uyuşuk falan filan ama eminim ki bu doktorun kalitesinden kaynaklı . Lütfen ama lütfen bu ameliyatı olcaksanız tecrübeli doktorlara olun 5 yılda 2 ameliyat yapanlara değil... benim ameliyat yerlerim gram ağrımıyor 1 ayda toparladı zaten.Ameliyat esnasındada asla sorun yaşamadım bu benim için refleksten daha önemliydi inanın.Yani demem o ki sakın ama sakın olumsuz yorumlara kapılmayın kaybettiğiniz senelere yanarsınız tıpkı benim gibi.Evet gerçekten çok kötü terleyenler vardır ama genele vurursak bu yüzde 2-3 yapıyor. Ama yüzde 97 memnun ve buraya yazmayan kesim bunu unutmayın. Bu kesilen sinirlerin sinir sistemindeki sinirlerle alakası yok arkadaşlar allah aşkına kimsenin gözünüzü korkutmasına izin vermeyin okadar basit bir ameliyatmış bunu ameliyattan çıkınca farkettim...Ameliyat öncesi buraya yazmaya ant içmiştim ameliyatımı olduktan sonra,çünkü bende sizler gibi çare arayanlardandım ve bu ameliyata her sene korkuyla yaklaşanlardandım bu yüzden kendimi sizin yerinize koyarak buraya ameliyat maceramı paylaşmak istedim.yardımcı olduysam ne mutlu bana...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dramadramaa D kullanıcısına yanıt

Siz nerede, hangi doktora oldunuz ameliyatınızı? Bir de hangi sinirlerden oldunuz?

• T2-t3-t4 ten oldum ve yakılarak oldum. Size tavsiyem klips taktırmayın klips takılanlarda refleks terleme 1 yıl sonrada görülebiliyor ama yakılarak olduğunuzda refleks ameliyattan hemen sonra başlıyor ve yavaş yavaş azalıyor. Medicalpark gaziantep murat demir'e oldum.doktorum okadar iyiydi ki şikayetlerimi söylediğimde asla terslemedi ve çeken bilir dedi.hastane zaten mükemmeldi çok ilgililerdi. çalışanından hemşiresine kadar çok memnun kaldım.lütfen ama lütfen olumsuz yorumları kafanıza takmayın kötü kötüyü çeker ameliyata iyi düşünürek girin.Sonuç olarak el terlemeside berbat yüz terlemeside berbat.refleks terlemede kötü ama el ve yüz terlemesine tercih ederim.İlk zamanlara göre zaten daha iyiyim giderek azalıyor.Dilerseniz hastaneye gitmeden önce hastaneyi arayıp doktorla görüşün.beni direk doktora bağlamışlardı bu çok güzel bişey.hepinize geçmiş olsun.

• orak.uzeyir O kullanıcısına yanıt
    T2-t3-t4 ten oldum ve yakılarak oldum. Size tavsiyem klips taktırmayın klips takılanlarda refleks terleme 1 yıl sonrada görülebiliyor ama yakılarak olduğunuzda refleks ameliyattan hemen sonra başlıyor ve yavaş yavaş azalıyor. Medicalpark gaziantep murat demir'e oldum.doktorum okadar iyiydi ki şikayetlerimi söylediğimde asla terslemedi ve çeken bilir dedi.hastane zaten mükemmeldi çok ilgililerdi. çalışanından hemşiresine kadar çok memnun kaldım.lütfen ama lütfen olumsuz yorumları kafanıza takmayın kötü kötüyü çeker ameliyata iyi düşünürek girin.Sonuç olarak el terlemeside berbat yüz terlemeside berbat.refleks terlemede kötü ama el ve yüz terlemesine tercih ederim.İlk zamanlara göre zaten daha iyiyim giderek azalıyor.Dilerseniz hastaneye gitmeden önce hastaneyi arayıp doktorla görüşün.beni direk doktora bağlamışlardı bu çok güzel bişey.hepinize geçmiş olsun.

Yok ben de ameliyat oldum zaten, yakılarak oldum ben de klips takılanlarda ortak gözlemim daha sonraki yıllarda terleme geri geliyor. O yüzden ben de yakılarak olmayı tercih ettim. Bunun bazı yan etkilerini de gördü hatta senin mesajının üstünde uzun uzunadıya anlattım ameliyat serüvenimi bu dertten muzdarip diğer arkadaşlar görsün diye. Ben de genel olarak memnunum zaten.

Aynı şeyi düşünmüşüz demek ki, gerçekten doktorlarda aynı fikirde klipsli olmak hem refleksi ileri zamanlarda getiriyor hemde ameliyat boşa yapılmış olabiliyor bazen yorumları okuyunca iyikide yakılarak olmuşum diyorum.Sizede geçmiş olsun, şimdiki durumunuz nasıl refleksinizde azalma var mı ? Benim ilk zamanlara göre bariz azalma var.

• Aynı şeyi düşünmüşüz demek ki, gerçekten doktorlarda aynı fikirde klipsli olmak hem refleksi ileri zamanlarda getiriyor hemde ameliyat boşa yapılmış olabiliyor bazen yorumları okuyunca iyikide yakılarak olmuşum diyorum.Sizede geçmiş olsun, şimdiki durumunuz nasıl refleksinizde azalma var mı ? Benim ilk zamanlara göre bariz azalma var.

Tamam şimdi gördüm ameliyat anınızı, daha çok yeni olmuşsunuz, şöyle bi 3 ay bekleyin refleksiniz azalıcaktır stres yapmayın, ilk zamanlar benimde çoktu ama giderek azaldı şimdi çok rahatım merak etmeyin kafanıza takmayın yani.. Geçmiş olsun.

• Tamam şimdi gördüm ameliyat anınızı, daha çok yeni olmuşsunuz, şöyle bi 3 ay bekleyin refleksiniz azalıcaktır stres yapmayın, ilk zamanlar benimde çoktu ama giderek azaldı şimdi çok rahatım merak etmeyin kafanıza takmayın yani.. Geçmiş olsun.

Yok kafama takmıyorum zaten, rahatım gayet. Refleks durumu da evde sakin sakin oturunca hiçbir şey olmuyor ama dışarı çıkıp biraz tempolu yürüyünce ve biraz da sıcak olunca hava bacaklarım güzel terliyor, sırtım ve göbeğim de nemleniyo hafif. Ama el terlemesinden kat kat iyi bir durum tabi ki. Sadece maalesef ameliyatta yaşadığım talihsizlikten dolayı sağ sırt ve göğsümde biraz ağrılarım var onlar da geçermiş birkaç aya tamamen. Size de geçmiş olsun...

Evet onlar geçer hiç merak etmeyin, talihsizlik evet yaşamışsınız ama emin olun onlarda 6 ay içinde toparlayacaktır, çok su için birde bol protein ağırlıklı beslenin şekerden uzak durun ağrılarınız daha çabuk geçer, o hissizlikte bol bol kemik suyu içerek düzelir emin olabilirsiniz :) Çünkü ben ameliyat olmadan önce bir arkadaşım benden önce başka doktora ameliyat oldu.Sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadı hissizlik ağrı falan birde kolunu kaldıramıyordu o, kendisi çok güzel beslendi doktorunun söylediği gibi beslendi ve çok çabuk toparlandı. Kemik suyunda onarıcı bileşenler var ve her ameliyattan sonra önerilen bir takviyedir. Sizde deneyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim, yemeklerde kemik suyunu kullanıyorum ben de bolca. Evet doktorum da 6 ay içinde büyük ölçüde toparlayacaktır demişti zaten. Dikkate alacağım dediklerinizi, inşallah kalıcı bir etki bırakmaz ben de ama ellerim kuru olduğundan diğer yaşadıklarımı kafama takacak durumda değilim, zamanla geçecektir dediğiniz gibi.

Öyle tabi el terlemesi berbat bir duygu sırt terlemesindense,çok şükür atlattıık tekrar geçmiş olsun size ve bu ameliyatı olan herkese

• Merhaba bende salı günü 24 ünde ameliyat oldum t3 ve t4 bölgesinden el ve ayak terlemesi vardı o yüzden bugün bel terlemesinden üstümü değiştirdim ayağımdan dolayı çorap giydim aşırıydı çünkü elimde hafif nemlendi moralim çok bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oldum bu ameliyatı refleksim zamanla geçti şimdi çok rahatım çok şükür 2-3-4 seviyelerden olmuştum bende hatta üstteki arkadaş gibi ama benim buraya yazmamdaki sebep başka.Ben 2 cmlik ameliyat izimi sildirmek istiyorum acaba sildiren var mı bu izi gerçi görünmeyen bir yerde sildirmesemde olur ama işte çok hafif silinse ameliyatı sanki hiç olmamışım gibi olcak sanki😂 bu arada gerçekten burdaki olumsuz yorumları kafanıza takmayın benimde zamanında refleksim oldu ama zamanla 1 yıl içinde nerdeyse kayboldu vücudum oturdu normal insan gibiyim burdaki yorumlardan çok bu konuyla ilgilenen doktorlarla görüşün bu ameliyatı yapan doktorlar size daha sağlıklı bilgi vercekler çünkü burda herkes doktor olmuş😂neyse ameliyat izini sildiren varsa cevap verirse sevinirim iyi günler🖐🏻

• Ya benim bu arada ameliyat olalı 10 gün oldu göğüslerimin ağrısından acısından hareket edemiyorum çok hassas böyle olan var mı

• Evet 20 günde toparlıyor her gün baticon sürerseniz ameliyat yerine daha çabuk toparlıyor geçici bir durum

• Teşekkür ederim evet dikkat ediyorum pansumana ama dikiş yerlerim değil göğsüm daha çok ağrıyor

• aynen onu ayrıca söyledim göğüste 20 günden sonra toparlıyor rahat hareket edeliyorsunuz geçmiş olsun

• Çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.