Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
42
Favori
392.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benimde elimde ve ayaklarımda aşırı terleme var
    koltuk altımda o kadar çok yok
    beni rahatsız eden sadece el terlmesi, insanlarla tokalaşmak istemiyorum bu yüzden ve pc kullanırken çok terliyo
    ameliyat düşünmüyorum şuan ama el terlemesinin ünivesite okurken başıma bela olacağından korkuyorum elektrik elektronik müh. kazandım ve elimden dolayı çok sorun yaşıcakmışım gibi geliyo henüz pek bi şey bilmiyom ama devre falan yapıyomuşuz [sm=s20.gif
  • geçen gün yedikululede el terlemesinden amelyat olan birisine ameliyat sonrası diren diyorlar sanırım onu takarken yemek borusunu delmişler haberlere çıktı görünce üzüldüm baya.. bende orda ameliyat olmuştm çünkü.. burda yedikulede amliyat olduğumu söylemiştim reklam yapmak gibi oldu biraz sanrım.. bu amelyatı olmadan önce iyicene düşünmenizi öneririm arkadaşlar.. en son çare olarak başvurulcak bir yöntem.. nerde olduğunz pek önemi yok şu hastahanede oldum başıma bişey gelmiyecek diye bir şeyde yok..
  • hmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 31 Ekim 2011; 18:39:22 >
  • bendede var bende ısrarla olmamak için direniyorum bazır korkularım var açıkcası özellikle bu sinir sıkıştırma filan duyunca direk vazgeçtim kendimi tehlikeye atmak istemiyorum çok terlesin ben böyle durayım milletle tokalaşmaya alıştım onları elini uzatırken düşünsün banane diyorum
  • ARKADAŞLAR BEN DE OLACAKTIM AMA ÇOK KORKTUM KESİNLİKLE OLMAM ÇOK AZ DA OLSA RİSK VARMIŞ SAKAT KALINABİLİYORMUŞ!

http://www.marasgundem.com/el-terlemesi-sikayetiyle-gittigi-hastanede-olumle-pencelesiyor-61834h.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

ARKADAŞLAR BEN DE OLACAKTIM AMA ÇOK KORKTUM KESİNLİKLE OLMAM ÇOK AZ DA OLSA RİSK VARMIŞ SAKAT KALINABİLİYORMUŞ!

http://www.marasgundem.com/el-terlemesi-sikayetiyle-gittigi-hastanede-olumle-pencelesiyor-61834h.htm
    baska olan varmı bu ameliyatı. bi sorum varda
  • özellikle koltuk altı terlemesini durduran bir roll on var, büyük eczanelerde bulunuyor m...m adında, ellere de kullanılabilir belki ama aslında büyük oranda psikolojik el terlemesi, yıllarım ellerimin şıp şıp terlemesiyle geçti şimdi ise ancak çok heyecan, stresli olduğum ya da yazın nemin tavan yaptığı günlerde oluyor sadece, şaka gibi ama gerçek. ha ne değişti, benim kafam yapım eskisi kadar hiçbir şeye gereğinden fazla önem vermemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulhilal

Bende yüz terlemesi problemi vardı ama benimki zor olanı çünki yüz için yapılan ameliyat galiba zaten ayak ve el bölgesini etkiliyor.Ama ayak ve el terleme sinirleri daha kolay diye biliyorum.Ameliyat sonrası başka yere yönelen terleme artık şansına.Bu terleme bende çok şükür ki göğüslerimin altında ve sırtımda yoğunlaştı.Bir erkek olarak bu beni etkilemedi fazla ama kış geldi şimdi ve üzerimde mont da olsa dışarı çıkınca göğsümün ve sırtımın terli olması üşütüyor.Ameliyat sonrası terlemenin nereye yansıyacağı artık her insanın vücudunun vereceği tepkiye bağlı.Bende önce sırtım terliyor,daha çok terleme yapam durumlarda bacaklarım,çok terleme yapacak bir durumda yüzüm de eskiye nazaran belki çeyreği kadar da olsa terliyor ama eskisi kadar tabii ki kesinlikle rahatsız etmiyor.Eskiden terlemezdim,direk yüzüme bağlı çeşmeden su akardı.Şimdi normal bir insan gibi çok efor sarfettim mi yüzüm de terliyor.Ama el ve kollarımda önceden problem olmamasına rağmen şimdi hiçmi hiç terlemiyor.Ayaklarım eskisi gibi terliyor normal yani.Spro ayakkabıda veya kalın çorapta veya çok sıcak gün veya ortamda normal ayak terlemesi kadar.Ama dediğim gibi el terlemesi "0".Bu arada eskiden koltuk altlarım da sıcakta terler,ıslanırdı,şimdi sadece nemleniyor çok sıcakta.Bu da iyi tarafı.Ama ilk sıralar refleks terleme denilen olmadık yerlerden terleme olabiliyor.Benim arka baldırlarım ameliyat sonrası 3-5 gün aşırı terlemişti ve altına kaçırmış çocuk gibi ayağa kalkmaya utanmıştım.Ben olalı 3-4 ay oldu işte temmuzda oldum ben.Ama bu ameliyat tam sonucu 2 yılda falan belli ediyor.Bir de gece uyurken göz içinde az da olsa kuruma olmaya başladı.Önceden olmazdı.Doktora dedim ancak o başka sebepten olabilir dedi ancak bu önemsenmeyecek derecede.İnşallah şifa bulursunuz.

büyük geçmiş olsun sanırım derdinizden en iyi ben anlarım. bende 2 hafta önce bu ameliyatı gecirdim suan allaha şükür reflex terleme görülmedi ama bakalım ilerki zamanlar neler gösterecek.

• el terlemesi sorunu olan arkadaşlar, kışında ellerinizin buz gibi olduğu oluyor muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

el terlemesi sorunu olan arkadaşlar, kışında ellerinizin buz gibi olduğu oluyor muydu ?

olmaz mı, zaten terden ıslandığı için soğuktan çok etkileniyor. ben de bir yerden okuyana kadar bunu düşünememiştim ama doğru. el terlemelerim eskiye göre çok azaldı -hiçbir müdahale olmadan- ve artık eskisi gibi buz gibi olmuyor ellerim, yani ıslak ve soğuk olmuyor:)
  • Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm
    Benimde Elterleme sorunum vardı bi akrabamız önerdi ameliyat oldum 1tl bile vermeden çıktık hastehaneden
    ameliyat olduğuım yer --istanbul-Dr.Siyami Ersek--Göğüs bölümüne gidin Bülent Aydemir 4 aydır ellerimde terleme yok sigortalılara bedava
  • ameliyat olmak istemeyenler bende bi cihaz var drionıc die günde yarım saat el ayak koyuyorsun 4 ile 8 hafta el terlemesi olmuyor ama herzaman yapman lasım bunu o yüzden ben ameliyat oldum cihazı satıyorum 370 tl almak isteyen arkadaşlar tel-537-591-74-69
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1417

lavman diye bir olayı senden duydum yeni şimdi. ben bu ameliyatı geçen sene eylül ayında oldum devlet hastahanesinde tek kuruş para ödemedim bu ameliyatı olcak arakdaşlara tavsiyem devlet hastahanesinde olmalarıdır. ameliyatdan önceki gün akşm 10 dan sonra hiç birşey yiyip içmiyosunuz sabah 9-10 arası gerkli işlemlerden sonra ameliyata almışlardı beni ameliyatdan sonra biraz ağrınız oluyor. bu dertden muzdarip olan arkadaşlara tek tavsiyem ameliyat olmalarıdır başka bi çözümü yok bunun elektrik tedavisi kremler losyonlar kullanıp denemiş biri olarak söylüyorum bunu. işallah ellerim bidaha terlemez çok berbat bir durum bbystr arkadaşım sanada geçmiş olsun işallah bu derdi bir daha çekmeyiz

mrb.emre.sormak.istedim.bısey.var.hangi.devlet.hastanede.klipsli.ets.oldun

• ARkadaşlar İstanbul D.r Siyami Ersek Devlet Hastahanesi Göğüs Cerrahi Bülent aydemir randevu alın bülent aydemir olmassa gine gidin başka göğüs cerrahi bölümündeki doktorlara söyleyın yardım cı olurlar sigortalılara bedava ben oldum ellerımde 4 aydır zerre ter yoka Allaha şükür Herkeze Geçmiş olsun duyan duymayana söylesın
  • Arkadaşlar bu sitede yazanlar hepsi yalan. bazıları bizzat o doktorlar tarafından yazılıyor. hayat karartan bu ameliyatı malesef bende oldum. bu ameliyatı yapmayı düşünenler önce benimle bi iletişime geçin neden yaşadım ve yaşıyorum size anlatayım ondan sonra karar sizin. para için hayat karartan adamların eline düşmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrb_

Arkadaşlar bu sitede yazanlar hepsi yalan. bazıları bizzat o doktorlar tarafından yazılıyor. hayat karartan bu ameliyatı malesef bende oldum. bu ameliyatı yapmayı düşünenler önce benimle bi iletişime geçin neden yaşadım ve yaşıyorum size anlatayım ondan sonra karar sizin. para için hayat karartan adamların eline düşmeyin..

açılın beyler ben doktor(muş)um.

arkadaşım tamam ameliyatın başarısız geçmiş olabilir. ama burda herkesi etkileme hakkın yok. çünkü gerçekten ciddi bir mesele bu. her doktor farklı yöntemlerle yapıyor işi. misal bende reflex terlemenin r'si bile yok.

sonuç olarak kendinizi işinin ehli kişilere emanet edin. bikaç lira az vericem diye devlet hastanelerine vs. gitmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrb_

Arkadaşlar bu sitede yazanlar hepsi yalan. bazıları bizzat o doktorlar tarafından yazılıyor. hayat karartan bu ameliyatı malesef bende oldum. bu ameliyatı yapmayı düşünenler önce benimle bi iletişime geçin neden yaşadım ve yaşıyorum size anlatayım ondan sonra karar sizin. para için hayat karartan adamların eline düşmeyin..

mrb neden bu sıtede yazılanlar yalan..bende klıpslı ets olmak ıstıyorum bı bildiin varsa soylermısın ..devlet hastanesınde olmak ıstıyorum cunku imkanım yok özele..
  • Cihaz SAtıyorum el terlemesi için Arayın konuşalım 0537-591-74-69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdanger69 -- 6 Temmuz 2012; 20:35:12 >
  • yalnız msj atmayın geri dönemem face booktan ekleyin konuşalım emre69celik@hotmail.com Emre Celik (Etoz)
  • arkadaşlar merhaba benim de şikayetim aşırı koltuk altı terlemesi ve yüz kızarması ama yüz kızarmasndan şikayetçi değilim. Yani koltuk altı terlemesinden artık kurtulmak istiyorum. denemediğim şey kalmadı. kısa bir süre içinde profa çıkmayı düşünüyorum. gerçekten sizlerin de yazdığı gibi bu derdi yaşayan bilir. ben klipsli ets ameliyatını olmak istiyorum ama sayfadaki paylaşımları okuduktan sonra kararsız kaldım. Bana birşeyler önerecek yada bilgi verebilecek olan varsa birşeyler yazabilir mi? terleme başladığından beri t-shirt giyemez oldum. lise okuyorum. yani sürekli bi sosyal hayatın içindeyim. biri görecek de birşey diyecek diye ödüm patlıyor. kışın hep üstüme kazak giyip okula gittim. hatta bazen kazağın üstüne bile çıkyo terim. bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.