Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
42
Favori
392.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogunisci

arkadaşlar merhaba ve geçmiş olsun.
    bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. bende de aşırı derecede el,ayak,koltuk altı terlemesi vardı. burada yazılan olumsuz görüşlere rağmen ameliyat olmayı kafama koydum. göztepe şafak hastanesinde bayram ali özuslu beyle görüştüm ve ameliyat tarihini belirledik. hastane tadilata girdiği için ataşehir acıbadem hastanesinde ameliyat oldum.(bir galatasaraylı olarak mehmet ali özaydınlara gıcık olmama rağmen hakkımı yemeyeyim adamın hastaneleri müthiş) beyler ameliyat 30-35 dakika sürüyor. zaten narkozla uyuduğun için hiçbişey anlamıyosun. uyandırdıklarında göğsünde 40 kg'lık ağırlık varmış gibi bir ağrı oluyo. 2 gün falan sürüyo. tam nefes alamıyosun. 3 günden sonra yavaş yavaş normale dönüyosun. 1 hafta sonra da dikişleri aldırıyosun.

arkadaşlar, bu derdi çekmeyen anlamaz. benimde çok korkularım vardı. bu ameliyatı olan 2 arkadaşla görüştüm. el terlemesinin kesildiğini başka yerlerde arttığını söyledi. ben bunları göze alarak girdim ameliyata. zaten doktor da yan etki olarak bunu söyledi. bu ter biyerden çıkacak dedi. bence çıkması da sağlıklı bişey. 4.-5. günlerde dizkapağımla ayak bileklerimin arası hafif terledi daha sonra dirseğimle elimin arası terledi. ama şimdi hiçbiyerde ter yok. ayaklarda psikolojik olarak azalır hatta geçer dedi doktor. hakikaten azaldı.

ameliyattan çıktıktan sonra hayatımda ilk defa çorapsız terlik giydim. ameliyattan 1 hafta sonra dokunmatik telefon aldım kendime. ve bu zamana kadar bu çileyi neden çekmişim diye söylendim. allahıma şükürler olsun iyileştim.

bu arada doktora forumdaki olumsuz görüşlerden bahsettim. adam 4200 tane bu ameliyattan yaptım. iyileşen unutuyo yazmıyor diyo, aradan çözüm olamayanlar olumsuz yazıyo diyo. (benimle aynı gün 2 kişi daha oldu)

herkese allah şifalar versin diyorum.

Olumsuz görüş mü?
    Ben yaşadıklarımı yan etkileri olmayan ve olan kötü yanlarını yazdım.
    Ameliyatım başarılı olsa bile yine de keşke olmasaydım dediğim bir ameliyattı bu.
    Bu ameliyattan sonra birçok kötü yönde değişiklik oldu. hepsini bir önceki sayfada yazmışım. yazdıklarım
    görüş değil, başıma gelen yaşatığım sıkıntılardır arkadaşım.

• beyler ozaman konuyu şöyle özetleyelim. bu ameliyatın etkileri her insanın metabolizmasına göre değişir. ozoz kardeşim haklı. bende sonuç iyi çıktı başkasında da iyi çıkacak diye kesin birşey yok. her vücut farklı bir tepki verebiliyor demekki. ben risk aldım, belki bende de aynı sonuç çıkabilirdi. şimdi bende iyi çıktı hepiniz olun diyemem. allah herkese şifa versin yardımcısı olsun
  • arkadaşlar ben 10 gün önce klipsli ets amaliyatı oldum ellerim ve ayaklarım inanılmaz terliyodu şimdi ellerimin teri tamamiylen geçti ayaklarımın teri %50 yakın geçti ama benim şanssızlıgım yan etkisi oldukça fazla oluyo sırtım göğsüm kasıklarım inanılmaz terlıyo bacaklarımda nemlenmeden biraz fazla terliyo doktoruma sordum bu yan etkilerini bana 7.8 ay beklemen lazım ozamana kadar vücüdün tam olarak işlemini görür ve yan etkileri azalabilir dedi umarım azalır çünkü çok rahatsız edıyo tamda yaz dönemine geldi amaliyatım belki yan etkisi sıcak havanında etkisi oluyo diye düşünüyorum işallah öyledir..aramızda bu amaliyatı olupda yanetkilerini yaşıyan arkadaşlara soruyorum sizde yan etkisi olupta geçtimi yoksa hala devam ediyomu yan etkileri geçen arkadaşlar varsa ortalama nekadar zamanda geçti cevaplarsanaız sevınırım... teşekkürler
  • cem akar geçmiş olsun
    cem sen nerede oldun ameliyatını en yeni olan sensin biraz bilgi verirsen sevinirim. yan etkileri başka bolge terlemeleri nede başka birşey umrumda degil sadece şu elimdeki illetten kurtalıyım yeter. botoks kremler hepsını denedim geçmedi belki yapısal bir durumdur bilmiyorum ama artık ameliyatı ciddi derecede düşünmeye başladım nerede ve nekadara oldun doktor tecrubelimi
  • Ugur Taha

kardeş ben ameliyatı istanbul haydarpaşa gat ha askeri hastahane de oldum doktorlar çok ama çok iyi insanlar söylemişlerdi yan etkileri olabilirdiye...ama dinlemedim... ssk lılarda 1 tl para almıyolar. kardeş sana tek diyicegim ameliyat olma ben çok ama çok pişmanım bende senin gibi diyiyordum bu illetten kurtulayım başka bişey istemiyorum yan etkisi varsın olsun diyiyordum ama herşey öyle olmuyo bu ameliyatın yan etkileri çok rahatsızlık veriyo sırtım göğsüm kasıklarım çok şiddetli bacaklarım nemlenmeden biraz fazla terleme oluyo gece yatarken bile ter yüzünden defalarca kalkıyorum şimdiki aklım olsa kesinlikle ameliyat olmazdım varsın ellerim ayaklarım terlesin derdim zaten karar verdim klipsleri aldırıcam yarın hastahaneye gidip doktorumla görüşücem enkısa zamanda klipsleri aldırıcam nekadar erken aldırırsam geri dönüşüm şansım okadar artıyor benim sana tek diyicegim (AMELİYAT OLMA) şunuda söyliyim amaliyattan sonra yan etkileri olmaya başlıyınca piskoloji çok kötü bozuluyo ve bende şuan öyleyim...

• cem kardeşim şuan resmen benim hayallerimi yıktın. ameliyat olmıyayimde benim takıntım insanlarla tokalaşma olayı zaten yıllardır çekiyorum alıştım ama bu son zamanlarda ciddi geliri olan iş teklifleri var fakat bu takıntım yüzünden kabul edemiyorum yani cogu insanda yan etkilerinin olmadıgını okudum belki bende şiddetli olmaz ne dersin. yada sadece sag elimin terlememeside yeterli aslında ben kadıkoye hemen hemen 2 gunde bır geçiyorum bir ugrasam sorsam belki bende olmaz yan etki hem zaten şuan zaten kasıklarımda terleme mevcut hemde yaz kış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem akar

Ugur Taha

kardeş ben ameliyatı istanbul haydarpaşa gat ha askeri hastahane de oldum doktorlar çok ama çok iyi insanlar söylemişlerdi yan etkileri olabilirdiye...ama dinlemedim... ssk lılarda 1 tl para almıyolar. kardeş sana tek diyicegim ameliyat olma ben çok ama çok pişmanım bende senin gibi diyiyordum bu illetten kurtulayım başka bişey istemiyorum yan etkisi varsın olsun diyiyordum ama herşey öyle olmuyo bu ameliyatın yan etkileri çok rahatsızlık veriyo sırtım göğsüm kasıklarım çok şiddetli bacaklarım nemlenmeden biraz fazla terleme oluyo gece yatarken bile ter yüzünden defalarca kalkıyorum şimdiki aklım olsa kesinlikle ameliyat olmazdım varsın ellerim ayaklarım terlesin derdim zaten karar verdim klipsleri aldırıcam yarın hastahaneye gidip doktorumla görüşücem enkısa zamanda klipsleri aldırıcam nekadar erken aldırırsam geri dönüşüm şansım okadar artıyor benim sana tek diyicegim (AMELİYAT OLMA) şunuda söyliyim amaliyattan sonra yan etkileri olmaya başlıyınca piskoloji çok kötü bozuluyo ve bende şuan öyleyim...

Ya bu el terlemesine nasil cozum bulacaz ya?
    Güya tip ilerledi.Sacma sapan seyler için ilerliyor ya.Ben de ameliyattan baska her yolu denedim.Botoks bile etki etmedi.İyontoforez gercekten etkili olur mu?Benim umudum yok ama bıktım artık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 8 Haziran 2012; 0:03:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vallahi bence iyonferezde başarılı olmaz gibi geliyor. en temizi ets sanırım ama yan etkilerinden çekinmeye başladım yani soguk bır ortamda durduk yere sırtım gogusum terlerse oda ayrı bir sıkıntı :(((( ne yapsam neye karar versem bilmiyorum
  • hayallerimi yıktın ,her ameliyat olan bu sorunu yaşıyomu acaba?birkaç kişi ile görüştüm eski halimden memnunum diyor bazıları devlette yaptırma tecrübeli olan dr tarafından yaptır diyor,onlarda çok pahalı aşırı el terlemesi ve ayak terlemesi bıktırdı konuştuğum kişilerin hepsinde vücudunun diğer bölgelerinde terleme oldunu söylüyolar,ancak yinede eskikisnden daha iyi diyolar.bu işte dr tecrübesi farkedermi çok kapsamlı bir ameliyat olduğunu sanmıyorum .aşırı reflex terleme metobolizmaya göre herkeste farklı olabilir diye düşünüyorum.havaların ısındığı şu günlerde yaptırmak istiyorum ama daha felaket olacaksa geri dönüşününde olmadığını dr söyledi sinirler ölüyomuş çok kararsızım .bilgi vermek isteyen olursa ameliyatı olmuş tecrübesini paylaşmak isteyenler arayabilir .532 3106691
  • cem dostum bugun gataya gittim göğüs cerrahisine orda kayıt yaptırdım doktorlada görüştüm bana dedigi her hastada farklı olabilir dedi sende hafif olabilir dedi ve ssk ve bagkurdan para almadan ameliyat yapılıyor ücret soranlara duyurulur refleks terleme olayını düşünüyorum bakalım 3 gun felan iyice düşüneyim bakalım bu arada bugun gatadan geldikden sonra terleme hafifledi ne alakaysa :) hatta şuan heryerim kuru 1gram ıslaklık yok keşke hep boyle olsa ne iyi olurdu yazmaya devam edecegim gorüşürüz
  • Benim terleme dengem şu yönde değişti. Koltuk altı terlemesi için gittim.
    Yüzümün sağ tarafı ve sağ elim kurudu. Mesela efor sarfedince yüzümün sol tarafı terliyor.
    sağ tarafı kuru. Kepek aşırı durumda oluştu.
    Bu yüzdeki ve eldeki ter ise sırtıma kaydı diyebilirim. Efor sarfedince sırtım çabukçak terler oldu.
    Düşünüyorum şayet başarılı geçse idi ameliyat: Kalçamda aşırı terleme olabilirdir. Çünkü bazen
    kursept kullanıyorum, üç gün üst üste kullanınca ertesi gün bir kuruluk sağlıyor koltuk altında
    ama bu sefer ter kalçalardan çıkıyor.
    Şaşırdık kaldık. Allah'ım bizi niye böyle şeylerle sınıyorsun Ya RÂB.
    Tavsiyem olma kardeş. bir önceki sayfada yazdım yazacaklarımı zaten.
  • ugur kardeşim

ben dün hastahane ye gittim orda rauf hoca ile görüştüm klipsleri aldırmak için kendisi açık ve net söyledi ben sende kesinlikle yan etki beklemiyordum veya bukadar çok beklemiyordum ama malesef oldu işte ve bana dedi bence bekle daha çok erken en azından 7.8 ay geçmesi lazım tam olarak ..şimdi ne yapıcagımı şaşırdım klipsleri aldırayımmı diye 1 hafta daha düşünücem kararımı vericem..eğer sen kesin amaliyat olucam dersen bence kışa dogru yaptır yan. etkisi olursa ameliyatının yaz sıcaklarında çok rahatsız olursun aynı şeyi rauf hoca da söyledi yaz sıcaklarınında etkisi var dedi karar senin kardeş ama ameliyat olmaya karar verdiysen beni dinle kışa dogru ol ameliyatı havalar serinlesin ozaman daha rahat edersin kardeşim şimdiden geçmiş olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur taha

cem kardeşim şuan resmen benim hayallerimi yıktın. ameliyat olmıyayimde benim takıntım insanlarla tokalaşma olayı zaten yıllardır çekiyorum alıştım ama bu son zamanlarda ciddi geliri olan iş teklifleri var fakat bu takıntım yüzünden kabul edemiyorum yani cogu insanda yan etkilerinin olmadıgını okudum belki bende şiddetli olmaz ne dersin. yada sadece sag elimin terlememeside yeterli aslında ben kadıkoye hemen hemen 2 gunde bır geçiyorum bir ugrasam sorsam belki bende olmaz yan etki hem zaten şuan zaten kasıklarımda terleme mevcut hemde yaz kış

valla kardeşim ne diyicegimide bilmiyorum şuda bi gerçek bazılarında yan etki olmuyomuş yada az oluyomuş ama malesef bende şiddetli oldu istersen beni ara konuşalım kardeş bende kadıköy de çalışıyorum bakarsın kadıköy de karşılaşırız daha detaylı anlatırım karar senin kardeşim alttada yazdım sana olucaksan kararını verdiysen bence havalar serinlesin öyle ameliyatını ol ...

0553 293 82 93

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Orijinalden alıntı: cem akar

Ugur Taha

Ya bu el terlemesine nasil cozum bulacaz ya?
    Güya tip ilerledi.Sacma sapan seyler için ilerliyor ya.Ben de ameliyattan baska her yolu denedim.Botoks bile etki etmedi.İyontoforez gercekten etkili olur mu?Benim umudum yok ama bıktım artık :(

kardeş oda çok tefauratlı bişeymiş yaa İyontoforez düşük voltajla elektirik veriliyomuş öncelikle haftada 2.3 seans 10 ar dakimı öyle bişey mış eyer azalmaya başlıyınca haftada 1 sefer yapılıyomuş fazlası zaten vücüda zararlıymış ben denemedim kararı sen ver kardeş... geçmiş olsun...

• arkadaşlar yüz kızarması için bu ameliyatı olan var mı, işe yaradığı doğrumudur?
  • Arkadaşlar selamlar,

4 gün önce Dr. Bayram Ali Özuslu'ya ameliyat oldum. Gözünüzde büyütülecek bir durum değil. Şu anda ellerim kuru, refleks terlemeden henüz emin değilim. Ancak çok rahatsız edecek gibi durmuyor. Çektiğiniz sıkıntıların hemen hepsini ben de çektim. Tavsiyem internet ortamlarında çok kafanızı bulandırmadan uzman hekimlerle görüşmeniz.
    Konu ile ilgili eğlencelik bir blog yazısı okuyup stresinizi azaltmak, kafanızı dağıtmak isterseniz buyrun:

karpuzkesecektik

Şimdiden herkese çok geçmiş olsun

Acil şifalar diliyorum

• ameliyattan çıktıktan sonra bir kaç gün beklemek lazım refleks terleme şuanda tam anlamıyla anlaşılıcak birşey değil,ben ameliyat olmadım havaların aşırı sıcak olmasından dolayı daha önce aşırı terlemeyen sırt göğüs bölgem fazla terlemeye başladı evin içersinde damla damla su akıyo yüzümden bu gayet normal ,ameliyattan yeni çıkanların bunu şuanda dert etmemeleri gerekir,ylülden sonra net olarak belli olur . bende kararsız olanlardanım buhafta ameliyat olucaktım ancak ileri tarihe erteledim.
  • Evet, yaza girdik sanırım benimde birşeyler yazma vaktim geldi.

2011 Kasım ayının başında Dr.Bayram Ali Özuslu'ya el terlemesi şikayetiyle ameliyat olmuştum. Şuan 8 ay geçmesine rağmen reflex terlemem oluşmadı. bu 8 ay içinde hayatımda çok şeyler değişti. en başta kendime güvenimi kazandım. eskiden tanıdık biri gördüğümde 20 metre öteden elimi kurulamaya uğraşırdım,sınavlarda terden buruşmuş kağıdı hocaya vermeye utanırdım. araba kullanamazdım. bisiklet kullanamazdım. kaç kere kahve fincanının elimden düşüp kırıldığını hatırlıyorum. ameliyatı düşünen arkadaşlar internette okuduğunuz yorumlara bakıp hemen aldanıyorsunuz ameliyatı başarılı geçenler sıkıntıları olmadığı için internet ortamında bunu dile getirmiyorlar zaten. Evet biraz riskli olabilir ama bu riski iyi doktorun elinde, iyi bir hastanede alırsanız sizin için daha iyi olur. Sonuçta tüm hayatınızı etkileyecek bi karar veriyorsunuz.

• iyi bir hastane derken sanki türkiyede 1-2 kişi bu işi yapıyormuş gibi konuşuyosunuz.ben ameliyat olan birkaç kişi ile görüştüm telefonda ,eski durumlarını aradıklarını doğru düzgün kıyafet giyemediklerini söylüyolar ve para ile olan o dedğiniz tecrübeli doktorların ameliyat ettkleri kişilerlede görüştüm.reflex terlemeyi bir çoğu yaşıyor bazıları az bazıları fazla ,biraz şans işi diyebiliriz klipslenen sinirler öldüğü zaman bu ter biyerden çıkıyo bazılarının vücutlarında fazla bazılarında az etki oluyor.ben ileri tarihe attım bazen hemen oluyım diye düşünüyorum ama gerçektende refleksi aşırı yaşarsamki doktorlarda bu konuda kesin birşey söyleyemiyor,ozaman hayat daha fazla kötüye gidebilir.bazı doktorlar klipsler alınınca eski hale dönülür diyor,bazıalrıda sinirler öldüğü için dönüş olmaz diyor .bunları söyleyenler tanınmış doktorlar kararsızlık ortamında bir türlü ameliyata karar veremiyorum .ayrıca ameliyatı olan kişiler telefonlarını bırakırlarsa en azından bizler için cesaretlendirci veya bilgilendirici birşeyler söyleyebilirler.

• Arkadaşlar,
    Burada mutlaka ol, aman sakın olma ben yandım sen yapma türü yönlendirmeler var. Bunu yanlış buluyorum. Sayfalarca yazı var, risklerinden, yan etkilerinden bahsedilen bir ameliyat. Açıkçası soru su, kıçın mı terlesin ellerin ve koltuk altın mı diye sorsalar düşünmeden kıçım derim. Herkes için yan etkisi, yeri, dozu farklı oluyor. Ben senelerce beyaz ve sihay tişort giydim koltuk altı terlemesi yüzünden. Hala da alışkanlığım olmadığı için gömlek giymiyorum, çünkü geçmişte hiç bir zaman giyemedim. Şu anda memnunum. Refleks terleme göbeğimde oldu. Zaten terlerdi, daha fazla terlediği oluyor ama öyle otururken basmıyor, zaten dışarda, sıcakta, herkes terliyorken terliyor.

Benim enterasan bir sorunum var, acı yiyince normalde terlemeyen koltuk altlarım da terliyor. Böyle bir sorunu olan var mı :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.