Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kyzon Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
42
Favori
392.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar bunden 4 gun once ameliyat oldum 3 gundur ellerim kupkuruydu rahatsız bıle etti :) ama 2 gundur nemlenmeye basladı ve bu benı korkutuyo doktora sorugumda artık son terlemeler bunlar sın kusmalar dedi sizdede aynı sey olmusmuydu ??
  • tek ve kesin çözüm kolay yonden klipsi etsdir sadece koltuk altınız<da warsa yan etkilerini oldukca hafıfletir buda sızı rahatsız etmez en azından koltuk atlı kadar rahatsız olmuycagınızı dusunuyorum ben opr.dok.ilhan akaslan ı oneriorum kendısnde ameliyat oldum cok basarılır dalında ve ılgısıne hayran kalıcaksınız gazi osman pasa zel hastanes,nde calsıyo kendısını muhakkak konusp görüşömenizde yarar war ınt sıtelerınde telefon numarası war arayın cagırsın sizi
  • ben de asiri yuz kizarmasindan sikayetciyim. ama bu ameliyattan sonra da asiri terleme gibi bi yan etki oldugu soyleniyor. ben de kararsiz kaldim.
  • LÜTFEN OKU kardeşlerim dikkat! ETS ameliyatı olmadan önce lütfen yurtdışı sitelerde bu ameliyatın sakıncalarını okuyun en basitinden google sakın ets ameliyatı olmayın vb yazın ve sayfanın en altından "Şu öğe için çevirisi yapılan İngilizce sonuçlara bakın:" kısmını tıklayın
    gelen bölümde ameliyat olupta sorun yaşayan insanları ve ameliyatın risklerini güzelce okuyun lütfen.düşük bir ihtimal bu ameliyat sonucu ileri yaşamınızda kalp temposunda düşüş olduğu için kalp piline ihtiyacınız olucak bu ameliyattan uzak durun isveç te yasaklanan bir ameliyat olduğu yazıyor bazı sitelerde.daha ileriki yaşamınızda bu ameliyatın sizin karşınıza neler çıkarıcağı belli değil çok iyi düşünün yaklaşık 6 aydan sonra geri dönüşü olmayan bir yol bu ameliyat.ve bu konuda uzman ve çıkarcı olmayan bir çok doktor siz aşırı şekilde ameliyat olmak istemezseniz farklı yollar sunmakta dikkat ederseniz.bu ameliyatın düşük de olsa diğer sakıncaları:
    -gözlerde kuruma
    -ağızda kuruma
    -saçlarda aşırı kepek(kurumadan dolayı)
    -popo bel kasıklarda terleme ki en sık rastlanan durum(reflex terleme)çok kötü bir durumdur bir çok giysiyi giyemezsiniz altınıza işemiz gibi görünürsünüz
    -göz kapağı düşmesi
    -kalıcı nefes darlığı
    -göğüs kafesinde hava kalması
    -çok çok az da olsa ölüm riski
    Neden bunlardan bahsettim çünkü merak eden google da arıyor google da karşınıza çıkan şeyler hep güzel yanları burada da öyle dikkatli olun istedim ayrıca burada paylaştıklarım tamamen farklı sitelerde okuduğum bilgiler içinden bazıları zaten ameliyat öncesi size bahsedilecek riskler dolayısıyla buradaki hiçbir bilgi beni bağlamaz bende bu ameliyatı olmak istedim haftalarca araştırdım ve sonuçları sizinle paylaşmak istedim

• Selam arkadaşlar. Ben Belarus'ta yaşıyorum el ve ayak terlemesi şikayetlerim var. Ayak terlemesi beni çok rahatsız etmiyor fakat el terlemesinden dolayı çok sıkıntı çekiyorum. İki gün önce Belarus askeri hastanasinde bir prof. beni muayene etti ve pazartesi gününe randevu verdi yani yarın. Burada oturma iznim olduğu için amelliyatı ücretsiz yapacaklar. Ameliyatta ve sonrasında yaşadıklarımı sizinle buradan paylaşıcağım. Yani inşallah paylaşıcam . Risk her amelliyattaki kadar var tabiki fakat yıllardır el terlemesi yüzünden çektiklerimi düşünüyorumda sanırım bu riski almaya değer.
  • Böyle bilimsel bir yöntem seçtiğin için seni tebrik ederim.

Ameliyattan sonra en geç 6 ay içinde vücudun normla fizyolojisini tamamen toparlar. O zamandan sonra daha da rahat olursun geçmiş olsun.
  • Evet arkadaşlar. Çarşamba sabahı amelliyat oldum. Yaklaşık 40 dk sürdü. Masada uyanırken nefes almayla ilgili biraz sıkıntı oluyor ve yaklaşık iki gün devam ediyor. Göğüsünüzün üstünde 20 kg lık bir kaldırım taşı var gibi bir his. Bugün üçüncü gün ve ben kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi gelelelim sonuçlara.Ellerimdeki terleme %100 oranında geçti fakat kuruluğu şu an biraz tuhaf geliyor krem sürüyorum ama mutluyum . Bildiğim kadarıyla sadece ellerime etkisi olacaktı ama koltuk altı terlemeside yaşamadım şu ana kadar. Ayaklarda biraz nemlenme var hatta terlemede diyebiliriz. Eskiye oranla %80 daha az. Dedidiğim gibi bugün üçüncü gün ileride neler olacak göreceğiz. 6 aylık zamanı sizlerle buradan paylaşmaya çalışacağım. Konuyla ilgi sorularınız olursa bana ferhatoz_@hotmail.com mail adresinden yada SKYPE: ferhat6426226 dan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat-minsk -- 23 Mart 2012; 12:09:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat-minsk

Evet arkadaşlar. Çarşamba sabahı amelliyat oldum. Yaklaşık 40 dk sürdü. Masada uyanırken nefes almayla ilgili biraz sıkıntı oluyor ve yaklaşık iki gün devam ediyor. Göğüsünüzün üstünde 20 kg lık bir kaldırım taşı var gibi bir his. Bugün üçüncü gün ve ben kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi gelelelim sonuçlara.Ellerimdeki terleme %100 oranında geçti fakat kuruluğu şu an biraz tuhaf geliyor krem sürüyorum ama mutluyum . Bildiğim kadarıyla sadece ellerime etkisi olacaktı ama koltuk altı terlemeside yaşamadım şu ana kadar. Ayaklarda biraz nemlenme var hatta terlemede diyebiliriz. Eskiye oranla %80 daha az. Dedidiğim gibi bugün üçüncü gün ileride neler olacak göreceğiz. 6 aylık zamanı sizlerle buradan paylaşmaya çalışacağım. Konuyla ilgi sorularınız olursa bana ferhatoz_@hotmail.com mail adresinden yada SKYPE: ferhat6426226 dan ulaşabilirsiniz.

hangi hastanede ameliyat oldun

• devlet hastanesınde amelıyat olan arkadaslar memnun mu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcelicka

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat-minsk

Evet arkadaşlar. Çarşamba sabahı amelliyat oldum. Yaklaşık 40 dk sürdü. Masada uyanırken nefes almayla ilgili biraz sıkıntı oluyor ve yaklaşık iki gün devam ediyor. Göğüsünüzün üstünde 20 kg lık bir kaldırım taşı var gibi bir his. Bugün üçüncü gün ve ben kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi gelelelim sonuçlara.Ellerimdeki terleme %100 oranında geçti fakat kuruluğu şu an biraz tuhaf geliyor krem sürüyorum ama mutluyum . Bildiğim kadarıyla sadece ellerime etkisi olacaktı ama koltuk altı terlemeside yaşamadım şu ana kadar. Ayaklarda biraz nemlenme var hatta terlemede diyebiliriz. Eskiye oranla %80 daha az. Dedidiğim gibi bugün üçüncü gün ileride neler olacak göreceğiz. 6 aylık zamanı sizlerle buradan paylaşmaya çalışacağım. Konuyla ilgi sorularınız olursa bana ferhatoz_@hotmail.com mail adresinden yada SKYPE: ferhat6426226 dan ulaşabilirsiniz.

hangi hastanede ameliyat oldun

Belarus'taki bir hastahanede amelliyor oldum.

• quote:

devlet hastanesınde amelıyat olan arkadaslar memnun mu ...

Aşırı terleme vardı, koltukaltlarımda. Hatta o kadar aşırı idi ki, giyim kuşamım neredeyse bu terlemeye bağlıydı.
    Gömlek giyip dışarı çıktığımı bilmem hiç. Hep koyu renkler falan. Hep teri belli etmeyecek giysiler.
    Bir beğendiğim kıyafet görsem alıp giyemem o derece illet bir şey. Neyse çeşitli sprey, antiperspirant vs
    kullandım. gEçmiyor olmuyor. Kulağıma bir takım şeyler geldi. Ameliyat olunca geçiyor falan diye.
    Ameliyat pahalı idi. Ben hep sayısal loto oynarken şunu düşünürdüm: Şayet sayısal çıkarsa, hemen gidip bu
    ameliyatı olacağım derdim hep.
    İyice kafaya taktım ameliyatı, araştırdım. google ilk sayfalarına değil son sayfalarına da baktım.
    Gözüme ameliyat ve devlet hastanesi gibi bir ibare takıldı. bir tıkladım araştır ki. bir devlet hastanesinde bu yapılıyormuş.
    Tabi hem randevu aldım. Görüxştüm doktorla. Sigartam vardı. Neyse çeşitli tahliller tetkikler. Gün geldi çattı
    yattım amaleiyat masasına. Narkozlu . Uyandım acılarla. Koltuk altı bölgeme bir hortum bağlanmış, o hortumda b
    bir plastik kavonaza bağlanmkıştı. İçinde kan falan vardı. Üç dört gün sonra çıkarıldı.
    Acılı bir durum oluyor. Ama en acısı: Ameliyattan hemen sonra terleme kesilecekti. Olmadı. olmadı.
    İnanamadım. Koltukaltım aynen terliyordu. Ama elim kurumuştu. Hayır ya dedim. Hayır Hayır. Hayır
    Yıkıldım. Hemde öyle böyle değil. Doktorla ya da tedavi ile de alakalı değildi. Var olan yazgımıza kaderimize
    itiraz etmemeliydim.
    -----
    Şimdi koltuk altım aynen terliyor. Elim ise; hani kayalara dalga çarpar ve güneş onu kurutur, kayanın üzerinde
    tuz kalır ya . İşte öyle kuruyor elim. Ayrıca yüzümün yarısı da, terlediğim zaman kuru kalıyor.
    Sırtım fazla terlemeye başladı. Yani terleme dengem şaştı. düşünün ya yüzünüzün yarısı terlemiyor, diğer yarısı terliyor.
    Sonradan bazı yan etkiler çıkmaya da başladı. Ciddi bir gece öksürüğü oluştu.
    Ameliyattan sonra kalp ritmimde bir bozulma oldu ki, ben sağlıklı bir bireyim. Büyük ihtimal ameliyattan oldu.
    Taşikardi. Beloc zok kullanıyorum her gün aynı ilacı içiyorum.
    Soğuk havalarda yürüdüğüm zaman mutlaka ameliyat yerim keskin bir şekilde ağrıyor. Nefesimi kesiyor.
    Sıcak bir ortama girince de ağrı geçiyor. Yaniu soğuk havalarda yolda yürürken kesiliyorum. Bıçak saplanıyor. Yürüyemiyorum.
    ---
    özel de ya da devlettte fark etmez. Bence bu ameliyatı olmayın. Bunun için bıçak altına yatmayın. Ameliyat başarılı
    geçse bile sonradan ciddi yan etkileri olacaktır. Geri dönüşü olmayan.
    Zamanı geri çevirebilsem, en büyük pişmanlığım olan bu ameliyatı olmazdım.
    Özel de ya da devlette fark etmez ** olmayın. Yazık etmeyin kendinize. Bizim kaderimiz, yazgımız buymuş. itiraz etmeyin bu
    yazgıya. Acıları çok kötü çıkıyor.
    (Benimle ya da yazdıklarımla ilgili bir şüphesi olan varsa, epikriz raporumu msn den falan gösterebilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz57 -- 9 Nisan 2012; 16:03:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

quote:

devlet hastanesınde amelıyat olan arkadaslar memnun mu ...

Aşırı terleme vardı, koltukaltlarımda. Hatta o kadar aşırı idi ki, giyim kuşamım neredeyse bu terlemeye bağlıydı.
    Gömlek giyip dışarı çıktığımı bilmem hiç. Hep koyu renkler falan. Hep teri belli etmeyecek giysiler.
    Bir beğendiğim kıyafet görsem alıp giyemem o derece illet bir şey. Neyse çeşitli sprey, antiperspirant vs
    kullandım. gEçmiyor olmuyor. Kulağıma bir takım şeyler geldi. Ameliyat olunca geçiyor falan diye.
    Ameliyat pahalı idi. Ben hep sayısal loto oynarken şunu düşünürdüm: Şayet sayısal çıkarsa, hemen gidip bu
    ameliyatı olacağım derdim hep.
    İyice kafaya taktım ameliyatı, araştırdım. google ilk sayfalarına değil son sayfalarına da baktım.
    Gözüme ameliyat ve devlet hastanesi gibi bir ibare takıldı. bir tıkladım araştır ki. bir devlet hastanesinde bu yapılıyormuş.
    Tabi hem randevu aldım. Görüxştüm doktorla. Sigartam vardı. Neyse çeşitli tahliller tetkikler. Gün geldi çattı
    yattım amaleiyat masasına. Narkozlu . Uyandım acılarla. Koltuk altı bölgeme bir hortum bağlanmış, o hortumda b
    bir plastik kavonaza bağlanmkıştı. İçinde kan falan vardı. Üç dört gün sonra çıkarıldı.
    Acılı bir durum oluyor. Ama en acısı: Ameliyattan hemen sonra terleme kesilecekti. Olmadı. olmadı.
    İnanamadım. Koltukaltım aynen terliyordu. Ama elim kurumuştu. Hayır ya dedim. Hayır Hayır. Hayır
    Yıkıldım. Hemde öyle böyle değil. Doktorla ya da tedavi ile de alakalı değildi. Var olan yazgımıza kaderimize
    itiraz etmemeliydim.
    -----
    Şimdi koltuk altım aynen terliyor. Elim ise; hani kayalara dalga çarpar ve güneş onu kurutur, kayanın üzerinde
    tuz kalır ya . İşte öyle kuruyor elim. Ayrıca yüzümün yarısı da, terlediğim zaman kuru kalıyor.
    Sırtım fazla terlemeye başladı. Yani terleme dengem şaştı. düşünün ya yüzünüzün yarısı terlemiyor, diğer yarısı terliyor.
    Sonradan bazı yan etkiler çıkmaya da başladı. Ciddi bir gece öksürüğü oluştu.
    Ameliyattan sonra kalp ritmimde bir bozulma oldu ki, ben sağlıklı bir bireyim. Büyük ihtimal ameliyattan oldu.
    Taşikardi. Beloc zok kullanıyorum her gün aynı ilacı içiyorum.
    Soğuk havalarda yürüdüğüm zaman mutlaka ameliyat yerim keskin bir şekilde ağrıyor. Nefesimi kesiyor.
    Sıcak bir ortama girince de ağrı geçiyor. Yaniu soğuk havalarda yolda yürürken kesiliyorum. Bıçak saplanıyor. Yürüyemiyorum.
    ---
    özel de ya da devlettte fark etmez. Bence bu ameliyatı olmayın. Bunun için bıçak altına yatmayın. Ameliyat başarılı
    geçse bile sonradan ciddi yan etkileri olacaktır. Geri dönüşü olmayan.
    Zamanı geri çevirebilsem, en büyük pişmanlığım olan bu ameliyatı olmazdım.
    Özel de ya da devlette fark etmez ** olmayın. Yazık etmeyin kendinize. Bizim kaderimiz, yazgımız buymuş. itiraz etmeyin bu
    yazgıya. Acıları çok kötü çıkıyor.
    (Benimle ya da yazdıklarımla ilgili bir şüphesi olan varsa, epikriz raporumu msn den falan gösterebilirim)

gercekten böyle kotu mu gecıyo arkadaslar bu amelıyat

• İstanbul D.r Siyami Ersek Devlet Hastahanesi Göğüs Cerrahi dr Bülent aydemire amelıyat yaptırmayı dusunuyorum.bısey soylemek ısteyenler varmı yada dr ilhan akaslanı mı önerıyorsunuz.lutfen bana yardımcı olurmusunuz
  • quote:

İstanbul D.r Siyami Ersek Devlet Hastahanesi Göğüs Cerrahi dr Bülent aydemire amelıyat yaptırmayı dusunuyorum.bısey soylemek ısteyenler varmı yada dr ilhan akaslanı mı önerıyorsunuz.lutfen bana yardımcı olurmusunuz

Hastanesi ya da doktor ile ilgili birşey söylemek haddime değil. Ancak ameliyatın başarılı geçse bile,
    acıların, yan etkileri, silinmeyecek izleri ve hayal kırıklığını iyice düşün ve tart.
    Özelmiş devletmiş fark etmez, bu ameliyat benden çok şey götürdü. Bin pişmanım.
    Şayet ameliyatım başarılı geçseydi bile yine de bin pişman olacağım bir kararımdı.
    Bir taraftan olur derken, senden birçok şeyi götürebileceğini de unutma.
    (Hep gömlek giymenin hayalini kuran biri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

quote:

İstanbul D.r Siyami Ersek Devlet Hastahanesi Göğüs Cerrahi dr Bülent aydemire amelıyat yaptırmayı dusunuyorum.bısey soylemek ısteyenler varmı yada dr ilhan akaslanı mı önerıyorsunuz.lutfen bana yardımcı olurmusunuz

Hastanesi ya da doktor ile ilgili birşey söylemek haddime değil. Ancak ameliyatın başarılı geçse bile,
    acıların, yan etkileri, silinmeyecek izleri ve hayal kırıklığını iyice düşün ve tart.
    Özelmiş devletmiş fark etmez, bu ameliyat benden çok şey götürdü. Bin pişmanım.
    Şayet ameliyatım başarılı geçseydi bile yine de bin pişman olacağım bir kararımdı.
    Bir taraftan olur derken, senden birçok şeyi götürebileceğini de unutma.
    (Hep gömlek giymenin hayalini kuran biri)

tamam da bu el terlemesi cok iğrenc bisey bılıyosun..bısey yazmak ıstersın su gıbı olur bırısının elini tutmak ıstersın su gibi v.s hic hos durum değil.yaz kış oyle her işte de calısamazsın bu sorunun yuzunde ben artık unutmak ıstıyorum bu sorunumu

• Bu derdi sadece ceken bilir. yaz kış farketmeden ellerim hep ıslak kimseyle tokalaşamazdım nadiren mecbur kalıp tokalaştıgımda elimin sırılsıklam teri karsımdakinin yüzünü burusturmaya yettiginde bendeki utanç kendimden nefret etmeme yetiyordu. tabi bide koltuk altı teri var sevdigim kıyafetleri giyememek hep koyu tonlu renkler seçmek. gerci ne giyersem koltuk altımın yaşlıgını gızlemek için kollarımı havaya kaldırmazdım. ve şimdi cok sükür kurtuldum. allahıma şükürler olsun ki artık boyle bi derdim kalmadı. kayseride yasıyorum ist. da göztepe safak hasatanesınde 1 ay önce ameliyat oldum. 25 yıldır cektigim sıkıntı artık yok. ellerim tamamen kuru. her gun 1 kere krem kullanıyorum yoksa kuruluktan catlıyor. sol kolumun altıda kup kuru fakat sag kol altım az da olsa ıslanıyor. ameliyattan sonra bacaklarım ve sırtım hafıf terlemeye basladı ama olsun bu benı rahatsız etmıyor varsın terlesın. gunde belki 20 defa kollarımın altına bakıyorum ıslanmıs mı dıye ama yok sol kup kuru nokta ter yok sag kol altı capı 3cm buyuklugunde ıslaklık var artacak dıye cok korkuyorum. ama yinede sükürler olsun mutluyum. hastene 1.650 tl ye yapıyor amelıyatı. 75 tl de muayene ucreti alıyolar. aynı gün taburcu ediyolar. ameliyat sonrası bazı sıkıntılarda yasadım. sorusu olan arkadaslar 535.978.80.30

• Arkadaşlar, bu anlattıklarınıza dayanarak ben de ameliyat olmaktan vazgeçtim. Benim sorun ellerimin aşırı terlemesi. Sınav kağıtlarım hep ıslanıyor. Yazı yazamıyorum. Biriyle el sıkışmayı dert bile etmiyorum. Ama sınavlarda çok sıkıntı yaratıyor. Sizce ne yapayım?
  • arkadaşlar merhaba ve geçmiş olsun.
    bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. bende de aşırı derecede el,ayak,koltuk altı terlemesi vardı. burada yazılan olumsuz görüşlere rağmen ameliyat olmayı kafama koydum. göztepe şafak hastanesinde bayram ali özuslu beyle görüştüm ve ameliyat tarihini belirledik. hastane tadilata girdiği için ataşehir acıbadem hastanesinde ameliyat oldum.(bir galatasaraylı olarak mehmet ali özaydınlara gıcık olmama rağmen hakkımı yemeyeyim adamın hastaneleri müthiş) beyler ameliyat 30-35 dakika sürüyor. zaten narkozla uyuduğun için hiçbişey anlamıyosun. uyandırdıklarında göğsünde 40 kg'lık ağırlık varmış gibi bir ağrı oluyo. 2 gün falan sürüyo. tam nefes alamıyosun. 3 günden sonra yavaş yavaş normale dönüyosun. 1 hafta sonra da dikişleri aldırıyosun.

arkadaşlar, bu derdi çekmeyen anlamaz. benimde çok korkularım vardı. bu ameliyatı olan 2 arkadaşla görüştüm. el terlemesinin kesildiğini başka yerlerde arttığını söyledi. ben bunları göze alarak girdim ameliyata. zaten doktor da yan etki olarak bunu söyledi. bu ter biyerden çıkacak dedi. bence çıkması da sağlıklı bişey. 4.-5. günlerde dizkapağımla ayak bileklerimin arası hafif terledi daha sonra dirseğimle elimin arası terledi. ama şimdi hiçbiyerde ter yok. ayaklarda psikolojik olarak azalır hatta geçer dedi doktor. hakikaten azaldı.

ameliyattan çıktıktan sonra hayatımda ilk defa çorapsız terlik giydim. ameliyattan 1 hafta sonra dokunmatik telefon aldım kendime. ve bu zamana kadar bu çileyi neden çekmişim diye söylendim. allahıma şükürler olsun iyileştim.

bu arada doktora forumdaki olumsuz görüşlerden bahsettim. adam 4200 tane bu ameliyattan yaptım. iyileşen unutuyo yazmıyor diyo, aradan çözüm olamayanlar olumsuz yazıyo diyo. (benimle aynı gün 2 kişi daha oldu)

herkese allah şifalar versin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunisci

arkadaşlar merhaba ve geçmiş olsun.
    bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. bende de aşırı derecede el,ayak,koltuk altı terlemesi vardı. burada yazılan olumsuz görüşlere rağmen ameliyat olmayı kafama koydum. göztepe şafak hastanesinde bayram ali özuslu beyle görüştüm ve ameliyat tarihini belirledik. hastane tadilata girdiği için ataşehir acıbadem hastanesinde ameliyat oldum.(bir galatasaraylı olarak mehmet ali özaydınlara gıcık olmama rağmen hakkımı yemeyeyim adamın hastaneleri müthiş) beyler ameliyat 30-35 dakika sürüyor. zaten narkozla uyuduğun için hiçbişey anlamıyosun. uyandırdıklarında göğsünde 40 kg'lık ağırlık varmış gibi bir ağrı oluyo. 2 gün falan sürüyo. tam nefes alamıyosun. 3 günden sonra yavaş yavaş normale dönüyosun. 1 hafta sonra da dikişleri aldırıyosun.

arkadaşlar, bu derdi çekmeyen anlamaz. benimde çok korkularım vardı. bu ameliyatı olan 2 arkadaşla görüştüm. el terlemesinin kesildiğini başka yerlerde arttığını söyledi. ben bunları göze alarak girdim ameliyata. zaten doktor da yan etki olarak bunu söyledi. bu ter biyerden çıkacak dedi. bence çıkması da sağlıklı bişey. 4.-5. günlerde dizkapağımla ayak bileklerimin arası hafif terledi daha sonra dirseğimle elimin arası terledi. ama şimdi hiçbiyerde ter yok. ayaklarda psikolojik olarak azalır hatta geçer dedi doktor. hakikaten azaldı.

ameliyattan çıktıktan sonra hayatımda ilk defa çorapsız terlik giydim. ameliyattan 1 hafta sonra dokunmatik telefon aldım kendime. ve bu zamana kadar bu çileyi neden çekmişim diye söylendim. allahıma şükürler olsun iyileştim.

bu arada doktora forumdaki olumsuz görüşlerden bahsettim. adam 4200 tane bu ameliyattan yaptım. iyileşen unutuyo yazmıyor diyo, aradan çözüm olamayanlar olumsuz yazıyo diyo. (benimle aynı gün 2 kişi daha oldu)

herkese allah şifalar versin diyorum.

ogunisci ameliyat fıyatı nekadardı

• arkadaşlar
    ameliyatın fiyatı herşey içinde 1650 tl. herşey derken tetkikler vb, eğer doktor isterse 1 gece hastanede yatabiliyosun. bunlarda 1650 tl'nin içinde. bana hastane de kal istersen dedi, ben istemedim evime gittim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.