ya arkadaşlar bişe sorcam bu klon cihaz tam olarak ne demek oluyo sorması ayıp :D
baska bir telefonun imei numarasını senın telefonuna kopyalanmış olması ya da senın cihazın imei numarasının baska cihaz ya da cihazlara kopyalanmış olmasıdır.
ok saolasın.Ya ben avea hattın gprs ayarlarını bi türlü tel. yükleyemedim yüklediysemde internete girmiyo.Sitesine üye olup otomatik kurulum göndercem tel.e no yu yazınca böyle bi tel. bulunamadı diyo delirecem imei sorgulama yaptım lütfen doğru bir imei no girin diyo hiç bişey demiyo eminim doruda giriyorum no yu .
quote:
Orjinalden alıntı: ilhan_berk
ok saolasın.Ya ben avea hattın gprs ayarlarını bi türlü tel. yükleyemedim yüklediysemde internete girmiyo.Sitesine üye olup otomatik kurulum göndercem tel.e no yu yazınca böyle bi tel. bulunamadı diyo delirecem imei sorgulama yaptım lütfen doğru bir imei no girin diyo hiç bişey demiyo eminim doruda giriyorum no yu .
avea ınternetı kullanabılmen ıcın oncelıkle ınternette kullanıcı adın olması lazım yanı avea.com.tr adresıne gırdıgınde senın orda bır kullanıcı adının olması lazım.ordan oncelıkle uyelık al sonra da ınternet ayarlarını telefonna ındır. tum rakamları tek tek yaz acele etmeden yaz ime.tk.gov.tr adresınden guvenlı sorgulama yaptırabılırsın. ya da (ankara da isen) 0312 232 23 23 numaralı telefondan guncel kayıt sorgulama yaptırabılırsın (ankarada olmasan da farketmez araya bılırsın.)
ya onuda denedim onaylanmış bir cep telefonunuz bununamamıştır diyo