Şimdi Ara

Klon İmei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yurtdışından hediye gelen telefonumun imei numarası çalınmıştı e-devlet üzerinden kullandığım numara ile eşleştirmiştim Turkcell kullanıyordum sorun yoktu bu gün vodafona taşıdım ve açıldı yeni simkartı takıyorum numara aynı olmasına rağmen servis yok diyor nasıl bi yol izlemeliyim e-devlet üzerinden tekrar eşleştirme yaptım fakat olmadı daha önce başına gelen, çözüm bulan varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece edevlet ile ilk eşleştirdiğin numara ve şebeke ile çalışır.Farklı şebeke ile çalışmaz malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm cevabınız için teşekkürler e-devlet üzerinden ilk önce evde bulunan farklı bi hattı eşleştirdim yaklaşık 6 saat sonra o hat çalışmaya başladı sonradan tekrardan kendi Vodafone hattımla eşleştirdim yaklaşık 12 saat içinde sorunum çözüldü şimdi sorun yok kullanabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgasonkaya

Sorunu çözdüm cevabınız için teşekkürler e-devlet üzerinden ilk önce evde bulunan farklı bi hattı eşleştirdim yaklaşık 6 saat sonra o hat çalışmaya başladı sonradan tekrardan kendi Vodafone hattımla eşleştirdim yaklaşık 12 saat içinde sorunum çözüldü şimdi sorun yok kullanabiliyorum.
    Bu eşleştirme işi nasıl oluyor

• Cihaz yurtdışından geldi ve Türkiyeye pasaport ile kayıt ettirdim. İmei numaram çalındığında btk ya sordum imei telefon eşleştirme kısmını anlattı her cihazda olmuyor sadece benim gibi kaydettirirseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmei kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.