Şimdi Ara

Km. Düşürülmüş Napacam. (Dava Açıldı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
5.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence adam senden 32 ye alip yine km dusurup yine satip boyle boyle kar edecek.Yoksa bu araca 280 000 km de kimse 32 vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hftblgc kullanıcısına yanıt
    Götürdüğümüz yerin adamla ilgisi yok. Biz de bilmediğimiz rastgele bi yere götürmüştük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Hocam, mahkeme sizi her turlu karli cikaracak bu isten. Sadece soguk kanli olun, olayi kendinize stres yapmayin siz yipranmayin. Avukat arayana kadar unutun gitsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava açıldı ilk mesajı güncelledim.

• gkhncnk kullanıcısına yanıt
    2 yıl mı beklediniz dava açılması için ? yoksa başka olaylar mı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Aynen iki yıl bekledim davanın açılması için. Çeşitli şehirlerde farklı avukatlardan bilgi aldım. Küçük adliyelerde bile bu tip davaların açılması bir yılı bulabiliyormuş. Ankara için buna şükür diyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Aynen iki yıl bekledim davanın açılması için. Çeşitli şehirlerde farklı avukatlardan bilgi aldım. Küçük adliyelerde bile bu tip davaların açılması bir yılı bulabiliyormuş. Ankara için buna şükür diyoruz.

geçmiş olsun hocam umarım sonuç lehinize olur
    aracı kullanmaya devam ediyor musunuz bu arada
  • 2 Yıl Çok büyük bir süre. Ya mahkeme zaman aşımı derser nolucak.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    Evet aracı kullanmaya devam ediyorum. İnşallah sonuç istediğimiz gibi olur. Zamanaşımı olması söz konusu değil çünkü suç duyurusunda bulunduğum tarih önemli.

@TheMuyu @Jozef38

• quote:

Evet aracı kullanmaya devam ediyorum. İnşallah sonuç istediğimiz gibi olur. Zamanaşımı olması söz konusu değil çünkü suç duyurusunda bulunduğum tarih önemli.

@TheMuyu @Jozef38

Bu forumda mesaj görünce şaşırdım valla. İyi hayırlısı olsun bakalım. İnşallah lehinize sonuçlanır. Geçen bende araç bakıyorum öyle km ler varki. Artık inanamıyor insan. Aracın diriliği sağlamlığıda baya bir belli ediyor kendini.
    Bu arada siz kaç km yaptınız merak ettim?? 500bin km falan olmuştur heralde :)
  • bende 1.5 sene önce 237 binde 2006 dizel arabaya 20bin tl verdim şimdi 244binde satamaz mıyım? ilanda 15 gündür arayan yok.bakan çok.ama satılmazsa da sağlam araba nasıl olsa biniyorum diyorum elimde kalacak sanırım.
  • SULZER S kullanıcısına yanıt
    Dava nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama bu adilerin peşini bırakmamak lazım onu anladım. Sineye çekmeyeceksin acımayacaksın. Çoluğu çocuğu mu var takmayacaksın. Bizimde çocuğumuz var biz birşey yapmadan önce nasıl önce onları düşünüyorsak, bunlarında öyle yapması lazım. Kısaca kendini çocuğunu eşini işini düşünmeyeni bende düşünmem. Coştum geliyorum
    Şu an araç 300ü geçti diye tahmin ediyorum taş gibi mübarek. Nerde o dizel arabaya yüksek km binilmez diyenler

• quote:

Dava nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama bu adilerin peşini bırakmamak lazım onu anladım. Sineye çekmeyeceksin acımayacaksın. Çoluğu çocuğu mu var takmayacaksın. Bizimde çocuğumuz var biz birşey yapmadan önce nasıl önce onları düşünüyorsak, bunlarında öyle yapması lazım. Kısaca kendini çocuğunu eşini işini düşünmeyeni bende düşünmem. Coştum geliyorum
    Şu an araç 300ü geçti diye tahmin ediyorum taş gibi mübarek. Nerde o dizel arabaya yüksek km binilmez diyenler

Valla bende öyle mahkeme uğraşma sevmem ama geçen sene biten ev kredimin dosya masrafları için beni bir gaza getirdiler bende verdim avukata. 6 ayda mahkeme sonuçlandı ve kazandım :) Bakalım paranın ödenmesini bekliyorum. Uğraşınca oluyor hakkını alabiliyorsun. Hayırlısı olsun.

Bu arada 300bin km öyle aman aman çok bir km değil. 280bindeki bir araç daha öncede yazmıştım bu konuda aslında öyle çok değildir. Adam alıyor arabayı kaç sene uzun yolda gidip geliyor. Uzun yolda kullanılan araç sadece motor değil mekanik ve elektronik aksam olarakta yorulmaz. 15 sene önce benimde bmw aracımda başıma gelmişti. Araç satılırken anlaşıldı. Arabada 3 sefer km sıfırlanmış öyle kullanmışım.500bini rahat bulmuş. Ama maşallah motor şahane hiç üfleme falan yoktu. Kısmet işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuri37781

bende 1.5 sene önce 237 binde 2006 dizel arabaya 20bin tl verdim şimdi 244binde satamaz mıyım? ilanda 15 gündür arayan yok.bakan çok.ama satılmazsa da sağlam araba nasıl olsa biniyorum diyorum elimde kalacak sanırım.

1.5 sene önce 23-24 istenen 2006 reno meganlara şimdi 32-33 bin istiyorlar. İnanılır gibi değil. Eğer sizde böyle çok isteyenlerdenseniz zor satılır. Benim arkadaş ilan vermişti. Aylarca hiç telefonu çalmadı. Şimdi kullanıyor aracını hala.
  • 2 yıl nerdeydin allah aşkına.sizde de ihmal cok.dava büyük olasilıkla düşecek. 2 yıldır nerdeydin diye sordugunda hakimin ne cevap vericeksin?hayır cevap versende o cevabı kabul etmez gecerli bir sebeb ister.
  • Konuyu okumamışsınız ama yine yazayım burdan. 2 yıldır bir yerde olduğum yok zaten. Aracı alış tarihim Eylül 2014 suç duyurusu yaptığım tarih Ocak 2015. Sadece savcının delil toplayıp mahkemeyi açması bu kadar sürdü. Benlik bir durum yok yani.

EDİT: Ayrıca dediğiniz gibi olsa aldığımda aracın 15 ay daha muayenesi vardı. Cihazla felan öğrenmesem 15 ay km düştüğünden haberim bile olmayacaktı. Arabayı ne zaman tuvturk e muayeneye götürürsem o zaman öğrenecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 3 Haziran 2016; 20:03:19 >
  • hayırlı olsun

kardeşimin satın aldığı aracın km düşürüldüğü sms sorgusundan bile görülebikiyorken savcı takipsizlik verdi
    şimdi 2 yıldır tüketici mahkemesinde kaptırdığı parayı galericiden alabilmek için sürünüyor dava açtığına bin pişman

• Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Neden takipsizlik verdi delil mi yoktu?

• quote:

Neden takipsizlik verdi delil mi yoktu?

hukuki ihtilafmış
    sulh ceza hakimliğinede itiraz etti ama rededildi

• Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Hukuki ihtilaf terimi ceza barındırmayan durumlar için kullanılıyormuş. Cezai durum olmasa soruşturma sonucu dava açılır mıydı acaba? Sizin durumda dava açılmadan reddedilmiş olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.