Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
158.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yoğun iş temposu sebebi ile gecikme oldu kusura bakmayın.

quote:

Orjinalden alıntı: anterior1

Bu arada; Sevgili KME.

Siz burada, biz son kullanıcıların yanında ve bizlerle irtibatta olduktan sonra eminim ki; üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacaktır...

İlginiz için teşekkür ederim...

quote:

Sevgili KME...

Olay, aynen burada anlattığım gibidir...

Yaklaşık 2000 km sonra Ankara'da olacağım. Ne dersiniz, yeni bir ayar yaptırmalı mıyım, yoksa ilk ayarını orada, sizin tavsiye edeceğiniz bir serviste mi yaptırayım?

İlginiz için teşekkür ederim...

Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Foruma açtığınız diğer konuyu da okudum. Umarım kazasız belasız dönersiniz :) Bu arada lütfen kitimizin performansı ile ilgili düşüncelerini bizimle paylaşınız. Aracınıza eğer ayar yaptırmak istiyorsanız Dağ-Cey Otomotiv sizinle ilgilenecektir. Fakat ondan önce ayarla ilgili yaşadığınız sorunu bana aktarmanız en doğrusu olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: azders
    arkadaşım bende 95 opel vectra gls 2000 otomatik vites var 8 ay önce tozkoparan kahvecioğlunda kme sıralı taktırdım geçen haftaya kadar sorunsuz kullanıyordum özellikle motor soğukken ilk çalıştırmada benzinden lpg ye geçişte gaz yemiyor ve istop ediyor ancak benzinle giderken yolda lpg ye alıyorum yaklaşık yüz metre kesik kesik gittikten sonra normale dönüyor lpg ye geçtikten sonra sıkıntısız çalışıyor git gide aracı lpg ye daha zor alabiliyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Aracınızın bakımını yaptırdınız mı? Aracınızı Kahvecioğlu Tozkoparan servise getirirseniz arkadaşlarımız aracınızla ilgileneceklerdir. Fakat daha detaylı bilgi için yarın bu sorunu teknik servisten arkadaşlara soracağım. Onların söyleyeceklerini size aynen aktaracağım.

Bu arada eğer Anadolu tarafında oturuyorsanız Kahvecioğlu Dudullu servise getirirseniz orada aynı şekilde aracınızla ilgileneceklerdir.

Eğer araçta buraya yorumunuzu ekledikten sonra aracınızda başka bir değişiklik olduysa lütden onuda bizimle paylaşırsanız daha iyi olacaktır.

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 14 Ağustos 2007; 23:04:56 >

• Herkese merhaba, ben de KME taktırmayı düşünüyorum. Sizlerden satış sonrası yaşanan sorunu saymaz isek pek bir sorun okumadım. Acaba tanıdığınız daha uzun süredir kullanan var mıdır? Kahvecioğlu dudullu'yu düşünüyorum. olumlu olumsuz bilgisi olan varsa tavsiye almaktan sevinirim. onlar ROMANO'yu da öneriyorlar ama arada 300 ytl fark var. bu işte tecrübeli arkadaşlar ne tavsiye ederler?
    Teşekkürler

Bu arada aracım 2001 Nissan Primera
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerca

Herkese merhaba, ben de KME taktırmayı düşünüyorum. Sizlerden satış sonrası yaşanan sorunu saymaz isek pek bir sorun okumadım. Acaba tanıdığınız daha uzun süredir kullanan var mıdır? Kahvecioğlu dudullu'yu düşünüyorum. olumlu olumsuz bilgisi olan varsa tavsiye almaktan sevinirim. onlar ROMANO'yu da öneriyorlar ama arada 300 ytl fark var. bu işte tecrübeli arkadaşlar ne tavsiye ederler?
    Teşekkürler

Bu arada aracım 2001 Nissan Primera

Selamlar;

Mesajınızı yazalı uzun süre olmuş.Umarım gecikmemizi anlayışla karşılarsınız.

Sorunuzla ilgili en doğru olan servisimizle görüşmeniz olacaktır.

Dudullu Servis: 0216 365 87 97

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.::

diğer servislerimiz içinhttp://www.akel.com.tr/bayilerimiz.php

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 21 Ağustos 2007; 12:28:44 >

• Sevgili KME yetkilisi;

KME takıldıktan sonra aracımla yaklaşık 3.000 km yol yaptım.

Sistemden gayet memnunum. Çekiş, benzin-gaz-benzin geçişleri ve sessiz çalışma mükemmel...

Ancak, lpg. tüketimi 90-100 km hızlarda 8.5 lt/100 km. civarında. Zaten, son günlerde sabah benzinde çalışırken zorlanıyor. Sanırım ayar yapılması gerekli. Takılışından sonraki ilk ayarım olacak... Sanırım bu, basit bir problem. Laptopu kucağına alan bir arkadaş, kısa sürede halledebilir...

Diğer bir konu; lpg dolumundan sonra, 5-10 dk. kadar gaz kokusu gelmesi. Bunu da gaz istasyonunda bulunan tamirciye gösterdim, dolum ağzının arızalı olduğunu söyledi. Bakır borudaki lpg. boşalana kadar gazın geri çıkışı devam ediyor. Birkaç dakikada değiştirilip, sorun çözülebilirmiş...

Ayrıca; depo tam doluyken 3 led yanıyor, yarıya gelmeden kırmızı lede geçiyor. Bu da basit bir ayarla halledilir sanırım...

Şu anda, izne ayrıldığım için Ankara'dayım...

Yardım ve desteğinizi bekliyorum...

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Sevgili KME yetkilisi;

KME takıldıktan sonra aracımla yaklaşık 3.000 km yol yaptım.

Sistemden gayet memnunum. Çekiş, benzin-gaz-benzin geçişleri ve sessiz çalışma mükemmel...

Ancak, lpg. tüketimi 90-100 km hızlarda 8.5 lt/100 km. civarında. Zaten, son günlerde sabah benzinde çalışırken zorlanıyor. Sanırım ayar yapılması gerekli. Takılışından sonraki ilk ayarım olacak... Sanırım bu, basit bir problem. Laptopu kucağına alan bir arkadaş, kısa sürede halledebilir...

Diğer bir konu; lpg dolumundan sonra, 5-10 dk. kadar gaz kokusu gelmesi. Bunu da gaz istasyonunda bulunan tamirciye gösterdim, dolum ağzının arızalı olduğunu söyledi. Bakır borudaki lpg. boşalana kadar gazın geri çıkışı devam ediyor. Birkaç dakikada değiştirilip, sorun çözülebilirmiş...

Ayrıca; depo tam doluyken 3 led yanıyor, yarıya gelmeden kırmızı lede geçiyor. Bu da basit bir ayarla halledilir sanırım...

Şu anda, izne ayrıldığım için Ankara'dayım...

Yardım ve desteğinizi bekliyorum...

Şimdiden teşekkürler...

Merhaba;

Aracınızın bakımları düzenli bir şekilde yapıldı mı? Çünkü her 10000km'de aracınıza gerekli servis bakımının yapılması LPG dönüşüm sisteminin en önemli unsurlardan bir tanesi.

Aracınızda ayar sorunu var. Ankara'da ki yetkili servisimiz olan Dağ-Cey Otomotiv'e uğrarsanız sizinle ilgilenecektir.
    Telefon Numarası: 0312 278 15 36.

Buarada bende yıllık iznimdeyim. İyi tatiller sizlere. Umarım sağ salim evinize dönersiniz.

Saygılarımla

• SEVGİLİ "KME" YETKİLİSİ;
    06/09/2007 GÜNÜ MEMLEKETİMDEKİ BAYİNİZE ARACIMI BIRAKTIM VE SÖZ VERDİKLERİ GİBİ 07/09/2007 GÜNÜ ÖĞLEN ARACIMI KME SIRALI SİSTEM TAKIP TESLİM ETTİLER. (1996 MODEL TOYOTA COROLLA XLİ.) BERABER TEST ETTİK, AYAR YAPILDI GÜLE GÜLE KULLAN DEDİLER. O GÜN YOLA ÇIKACAKTIM. YOLA ÇIKANA KADAR ARACI KLULLAN Bİ ŞEY OLURSA HABER VER DEDİLER. SADECE ENJEKTÖRLERDEN AŞIRI SES GELİYORDU. YERİNİ DEĞİŞTİRDİLER. SES AZALDI. FAZLA RAHATSIZ ETMİYOR. KEYFE KEDER Bİ SES. NE KADAR YAPAR DEDİM 300-350 KM AMA 280 GARANTİ. BURAYA KADAR SORUN YOK. HATTA ARACIN PERFORMANSI BİLE ARTTI DİYEBİLİRİM. YOLA ÇIKTIM LPG İSTASYONNA GİRDİM (BP) VEEE BU NOKTADAN SONRA OLANLAR OLMAYA BAŞLADI.
    DOLUM YAPAN GÖREVLİ MADEM UZUN YOLA GİDİYORSUNUZ BU SEFERLİK OLSUN AMA İKİNCİ GELİŞNİZDE GAZ VEREMEYİZ KUSURA BAKMAYIN DEDİLER. NEDEN? MONTAJ STANDARTLARIMIZA UYMUYOR. NASIL DEDİĞİMDE DOLUM AĞZI EGSOZA ÇOK YAKINMIŞ. HALLEDERİZ DEDİM KENDİ KENDİME VE YOLA DEVAM. KISA BİR SÜRE SONRA 1. YEŞİL LED GİTTİ. 100. KM DE 2. YEŞİL DE GİTTİ. 123. KM DE 4. YEŞİLD GİTTİ. SONRA BİR DE NE GÖREYİM 250-280 KM BEKLERLEN 148.KM DE GAZ BİTTİ. (TANK 32'LİK. ALDIĞIM MİKTAR 26,730 LT) İLK DOLUM. OLABİLİR DEDİM. İKİNCİDE 151 DEMEDİ YİNE BİTTİ. 3. DEPOYU DOLDURDUM 149 KM YAPTI. KESİN Bİ ANORMALLİK VAR DEDİM VE İZMİR DEKİ BAYİNİZİN YOLUNU TUTTUM. ORADAKİ GÖREVLİ NE DESE BEĞENİRSİNİZ? MONTAJI KİMİN YAPTIĞINI FALAN SORU. NEYSE SONUÇ DEDİM. ENJEKTÖR BORULARI ÇOK UZUN, YALITIM YOK, İŞÇİLİK "0" V.S. V.S. SIRALADI. ÇÖZÜM? BORULARI KISALTACAĞIM ŞUNU TAKACAĞIM, BUNU YAPACAĞIM BİRDE ENJEKTÖR MEMELERİ ÇOK GENİŞ DELİNMİŞ ONLARI DEĞİŞTİRECEĞİM DEDİ. PEKİ BEN NE YAPACAĞIM DEDİĞİMDE; ÖNCE ARACIN BENZİN AYARLARINI YAPTIRCRKSIN ÇÜNKÜ NONTAJDAN DOLAYI ARACIN BEYNİ ZARAR GÖRMÜŞ OLABİLRİDE HAZIRLIKLI OLUN DEDİ. SONRADA MASRAFLARI KARŞILAYACAKSIN DEDİ. (HATIRI SAYILIR BİR MİKTAR) ŞU ANDA NE YAPACAĞIMI KİME GÜVENECEĞİMİ BİLMİYORUM. ÇÜNKÜ MEMLEKETİMDEKİ SERVİSE GÖRE HER ŞEY NORMAL. BU ARADA FORUMU ARAŞTIRDIM. ORADAKİ SAYISAL VERİLERİ (ŞU KADAR YAKTI, BU KADAR GİTTİ) GÖRDÜKÇE KAFAYI YİYECEM. NE ANLADIM KME KİT TEN? NE ANLADIM LPG NİN TASARRUFUNDAN. BENZİNDE BİLE BUNDAN DAHA AZ YAKIYODU. BİRDE EMİSYON DEĞERLERİNDEN FALAN BAHSETTİLER. ARAŞTIRDIM LAMBDA DEĞERİ DENEN DEĞER ÖLÇÜM SIRASINDA GÖZÜME ÇARPTI 0 İLE 1 ARASINDA (SANIRIM NORMAL DEĞER) İDİ. DİĞER CO DEĞERİ İSE 2-3 LERDE SEYREDİYO. CO2 YE BAKMADIM ZATEN. BU DEĞERİNDE (CO) 0'IN ALTINDA OLMASI LAZIM DİYORLAR. OLMAZSA BİZ AYAR YAPMAYIZ DEDİLER. BAŞKA BİR SERVİSTE ÖLÇTÜRDÜM. 2,5-3 OLMASI ARACIN NORMAL DEĞERLERİ DİYORLAR. (1996 MODEL ARAÇ) KONU BU ŞEKİLDE UZAYIP GİDİYO. ŞU ANDA KULLANMA DEDİKLERİ İÇİN LPG KULLANMIYORUM. BENZİNDE KULLANIRSAM BELKİ DÜZELEBİLİRMİŞ. AÇIKÇASI NE YAPACAĞIMIDA BİLMİYORUM. SADECE SİSTEMİN GARANTİLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM. AYRICA SERVİSLERİN İSİMLERİNİ, ADIMI-SOYADIMI VE TELEFON NUMARAMI SORARSANIZ SÖYLEYEBİLRİM. ŞU ANDA İSİM VERMEK İSTEMİYORUM. SONUÇ OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ. (DESTAN GİBİ OLDU ŞAYET VAKİT AYIRIPTA OKUSANIZ ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM) İLGİ VE ALAKANIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN.

• Selamlar;

Mailinizi ayrıca özel mesajınızı bugün aldım. Haftabaşından beri şehir dışındaydım.

Öncelikle detaylı mesajınız için teşekkürler.

Sizinle irtibata geçmek için bana telefon numaranızı özel mesaj veya mail adresime gönderirseniz sizinle irtibata geçebiliriz.

Saygılarımızla
  • Mrb. Bende Cilo 1.2 16 V HB var. 1 ay önce KME sistem taktırdım. 4000 KM yol yaptım.Yaklaşık 300YTL yaktı,yakıttan çekişten bir sıkıntım yok fakat araba rolentede çalışırken benzinde olduğu gibi devir saati yerinde sabit durmuyor bir 5'i bir 3'ü bir 8'e vuruyor bazende şehir içinde istop ediyor.
    Bu sorun araçtan mı sistemden mi kaynaklanıyor? Adanadaki servislerinizi araştırdım 4 tane servisiniz var bu konuda hangisini tavsiye edersiniz?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barva55

Mrb. Bende Cilo 1.2 16 V HB var. 1 ay önce KME sistem taktırdım. 4000 KM yol yaptım.Yaklaşık 300YTL yaktı,yakıttan çekişten bir sıkıntım yok fakat araba rolentede çalışırken benzinde olduğu gibi devir saati yerinde sabit durmuyor bir 5'i bir 3'ü bir 8'e vuruyor bazende şehir içinde istop ediyor.
    Bu sorun araçtan mı sistemden mi kaynaklanıyor? Adanadaki servislerinizi araştırdım 4 tane servisiniz var bu konuda hangisini tavsiye edersiniz?Yardımcı olursanız sevinirim.

Buradan direk hüküm vermemiz şuan için çok zor.Aracınızdaki durumun daha rahat çözülebilmesi için Adana'da bulunan servislerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Adana'da bulunan bayilerimizden birisinin telefon numarasını size veriyorum.
    Fırat Otogaz 0322 220 80 87

Saygılarımla

• Ben de fiat marea ya takdırdım. Tartarini taktırmaya gittim, kapıda KME ye döndüm. Servisin anlattklarına göre neden 500 ytl fazla vereyim dedim. Anlatılanlara bakınca kalitesinden şüphem yok. Ama neden reklamını göremiyorum. Bazıları bence markalarının bedelini alıyorlar. Mesela bayinin bana dediğine göre, BRC 60000 km garanti verirken, KME 100.000 km. Lütfen biraz daha reklam verin. Bir de Samsun da KME servisi yokmudur. Teşekkürler. Ama biraz daha tanıtım lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcinar

Ben de fiat marea ya takdırdım. Tartarini taktırmaya gittim, kapıda KME ye döndüm. Servisin anlattklarına göre neden 500 ytl fazla vereyim dedim. Anlatılanlara bakınca kalitesinden şüphem yok. Ama neden reklamını göremiyorum. Bazıları bence markalarının bedelini alıyorlar. Mesela bayinin bana dediğine göre, BRC 60000 km garanti verirken, KME 100.000 km. Lütfen biraz daha reklam verin. Bir de Samsun da KME servisi yokmudur. Teşekkürler. Ama biraz daha tanıtım lütfen.

Selamlar.
    Kesinlikle bu mesajınızı ilgili yerlere ulaştıracağım. Tüketici olarak kullandığınız ürünün reklamını talep etmeniz çok doğal.

Esasında KMEnin reklam çalışmalarımız yok denilemez. Fakat yöntem olarak daha çok bayileri bilgilendirmek üzerine yoğunlaşıyoruz. Sektör dergilerine ve sürekli verdiğimiz eğitimler ve bayi tanışma toplantılarını bunlara örnek olarak gösterebiliriz. Bu yöntemi kullanmamızdaki yegane sebep gerekli olan altyapıyı oluşturabilmek. Bu aşamadan sonraki amacımız sektörel reklamdan çıkıp daha çok markayı son kullanıcıya tanıtan reklam çalışmalarına yoğunlaşabilmek..

Mesajınız bizim için çok öenmli bir dönüttü. Teşekkürler..

Saygılarımızla

• SAMSUN ' da KME servisi var mıdır. Bulamadım da. Açılacakmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcinar

SAMSUN ' da KME servisi var mıdır. Bulamadım da. Açılacakmı acaba?

Samsun'da bayimiz bulunmaktadır fakat henüz internet sitemizde detaylarına yer veremedik.

Oto Berlin
    Alaaddin Şener
    Sanayi Sitesi Ulus Cad. No:39 Samsun
    Tel:0362 238 30 30

Kendisi sizlere yardımcı olacaktır.

Saygılarımla
  • Merhabalar,
    Muğla ve Fethiye de ki yetkili servislerinizin adreslerini alabilirmiyim. herhangi bir servisinizde taktırdığım lpg sisteminizin bakım ve onarımında garanti kapsamında diğer servisleriniz ücretsiz olarak yapıyor mu? bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
    görülen o ki lpg montajı ustalık gerektiriyor, peki yetkili servislerinizden kaynaklanan montaj hatalarında müşterinin zararını kim karşılayacak?
    bu konuda izlenen prosedür konusunda da bilgi verirseniz sevinirim...
  • KME nin karbüratörlü araçlar içinde dönüşüm sistemi varmıdır acaba?
    1990 model opelk corsa 1,4 aracımıza lpg taktırmayı düşünüyoruz yaklaşıok maliyeti nedir ve izmirde servisiniz varmıdır acaba?
  • merhabalar bende bugün arabamı ustaya teslim ettmi inş. hayırlısı ile sorunsuz alırım KME markası kit taktırmak için. bakalım sonuçları burda paylaşacağım arabam imzadaki araçtır.
  • merhabalar!!
    kendim sordum kendim cevaplayayım KME nin muğlada bir servisi yok ancak Fethiye'de bir servisi var. Geçen hafta itibairyle Fethiye Zübeyir Otogaz da 2000 polo ya kme sıralı sistem otogaz taktırdım. Ustalar sağolsunlar acayip ilgilendiler. insallah bir sorun yaşamam. Aracın performansında herhangi bir düşüş yok. Yakıt tüketimi için şimdilik bişey diyemiyeceğim. 50 YTL lik gaz aldım 275 km yaptım daha bitmedi bakalım 300-320 km gibi bekliyorum. Sonuçları paylaşmaya devam edeceğim. Bu arada diğer sorularıma hala cevap veren olmamış acaba artık KME den kimse bu foruma yazmıyor mU?
  • arkadaşlar bu ecu lara yazılım atmak için program varmıdır sizde acaba varsa yollasanızda ben leptopa atıp kendim kursam arabama
  • onun birde kablosu var onuda bulman lazım
  • Arkadaşlar Merhabalar..

Uzun süredir foruma bakamıyordum..Cevaplardaki gecikmeler için üzgünüz..Özürlerimizi kabul ediniz :(

Cevaplara geçmek gerekirse;

quote:

Orjinalden alıntı: husel0000

arkadaşlar bu ecu lara yazılım atmak için program varmıdır sizde acaba varsa yollasanızda ben leptopa atıp kendim kursam arabama

Son Kullanıcılara KME Ecu programı veremiyoruz. Bu hem sizin hem de çevre güvenliği için gerekli. Bunun yerine herhangi bir sorunla karşılaşırsanız en yakın bayimize gitmeniz yeterli olacaktır..

quote:

Orjinalden alıntı: sable98

Merhabalar,
    Muğla ve Fethiye de ki yetkili servislerinizin adreslerini alabilirmiyim. herhangi bir servisinizde taktırdığım lpg sisteminizin bakım ve onarımında garanti kapsamında diğer servisleriniz ücretsiz olarak yapıyor mu? bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
    görülen o ki lpg montajı ustalık gerektiriyor, peki yetkili servislerinizden kaynaklanan montaj hatalarında müşterinin zararını kim karşılayacak?
    bu konuda izlenen prosedür konusunda da bilgi verirseniz sevinirim...

Özel mesaj için teşekkür ederim.. Fethiye'deki yetkili servisimizi bulmanız çok güzel.. Bayilerimizin listesi için lütfenhttp://www.akel.com.tr/bayilerimiz.php yi tıklayınız..

quote:

Orjinalden alıntı: yug2980

KME nin karbüratörlü araçlar içinde dönüşüm sistemi varmıdır acaba?
    1990 model opelk corsa 1,4 aracımıza lpg taktırmayı düşünüyoruz yaklaşıok maliyeti nedir ve izmirde servisiniz varmıdır acaba?

KMEnin karbüratörlü sistemi bulunmamaktadır.. 4,6,8 silindir araçlar için sıralı araçlara montajını yapmaktayız.
    Fakat sizlere distribütörlüğünü yaptığımız bir diğer marka olan Romano Karbüratörlü Kitini öneririz.Ayrıca yeni bir ithal marka ile sizlere hem karbüratörlü hemde sıralı kitlerimizle yakında hizmet vereceğiz. Şimdilik sadece bu kadarını söylemem daha doğru olacak :)

Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KME -- 13 Kasım 2007; 14:41:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.