Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
158.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili kme kullanıcısı dostlar..ben de yaklaşık 6 aydır kme kullanıcısı olarak diyorum ki...elbette sorunlar olacak bu kaçınılmaz ama kesin olan birşey varsa usta faktörü....Sorunsuz okadara çok kullanan varsa iş ustalarda bitiyor demektir...Bende sorun yaşadım ama çözüm için ustalarım bende daha çok uğraştılar...
    İşte bu yüzden doğru yapılmayan montaj işlemden dolayı kme yi kökten karalamak yada kötü göstermenin bir anlamı yok...sistem her yerde aynı çözüm ustada biter...doğru usta doğru işçilik ve doğru hizmet..

Sonuç olarak kme den memlunum ustalrımdan da...
    darısı başınıza
  • merhaba arkadaşlar. aracım pejo 307 1.4 16 v 90 hp kme marka lpg kiti var. herkeste olduğu gibi benim araçta ani duruşlarda falan stop ediyo onu geçtik artık diğer önemli sorunum lpg ile giderken aynı zamanda azda olsa benzinde yakıyor. anlamadığım lpg ile giderken benzin neden eksiliyo. 130 km de 25 milyonluk gaz 20 milyonlukta benzin yaktı. bu sorunmudur. yoksa lpg ile benzin normaldede böyle karışıkmı yanıyor. yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler.
  • Sealmlar kme kullanıcı dostlar....Bende kme kullanıcısı olarak stop etme sorunu yaşayan biriydim..ama kesin olan bir şey var ki sorunu kme de değil ustalarda olduğunun anlamış bulunmaktayım....bütün iş ustada bitiyor...Aracım honda city 2007 ...debiyaja basınca stop ediyor ikinci çalıştırmada gaza geçmiyordu....her şey normal görünsede bunu yapıyor ve beni deli ediyordu..ama ustam sağolsun ki bunu kesin çözeceğiz mantığıyla elinden geleni yaptı peşini bırakmadı ve sorunu halletti...bu arada mersinde akdeniz otoda LEVENT ustaya çok teşekkür ediyorum kendisi araştırmaçı yenilikçi takipçi ve sorun çözme konusunda muhteşem bir insan..yapılabilece herşeyi yaptı ve enson olarak enjektörleri değiştirdi...ve sorun halloldu işte .....yerine daha iyi bir takım enjektör takınca arabada bende çok rahatladık....darısı başınıza ..Dediğim gibi araba rölantide düzensizse debriyaja basınca stop ediyorsa gaza geçişleri hissediyorsanız kesin enjektörleri iyisiyle değiştirin ve deneyin derim..ama bunu benzinde yapmaması lazım ki gazdan olduğuna emim olalım...
    Neyse sorun varsa ustalar halleder sonuçta kme iyi bir marka ve iyi bir firma...yaptıkları işin arkasında duran bir şirket...

Sonuçta ustaya gide gele birçok şey öğrendim....merak edenlşer olursa cevaplayabilirim..saygılar selamlar.....

• quote:

Orijinalden alıntı: c4sxpk

merhaba arkadaşlar. aracım pejo 307 1.4 16 v 90 hp kme marka lpg kiti var. herkeste olduğu gibi benim araçta ani duruşlarda falan stop ediyo onu geçtik artık diğer önemli sorunum lpg ile giderken aynı zamanda azda olsa benzinde yakıyor. anlamadığım lpg ile giderken benzin neden eksiliyo. 130 km de 25 milyonluk gaz 20 milyonlukta benzin yaktı. bu sorunmudur. yoksa lpg ile benzin normaldede böyle karışıkmı yanıyor. yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler.

SAYIN KME KULLANICISI benzin sarfiyatı ve diğer tüm teknik sorularınız için LÜTFEN 0554 799 96 46 nolu telefondan SATIŞ SONRASI TEKNİK DESTEK departmanı sorumlumuz Hüseyin DEMİRCİye ulaşınız.MÜMKÜN olan en ivedi şekilde tüm sorunlarınıza müdahale edilecektir.SORUNSUZ SÜRÜŞLER DİLERİZ. KAHVECİOĞLUOTOMOTİV

• 2004 model opel astra araç aldım.
    Kit konusunda kararsızım.
    Referans verebileceğiniz kullanıcınız var mı?
    Ve özelliklleriniz nelerdir?
    İyi çalışmalar.
    Cem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemtezcan1983

2004 model opel astra araç aldım.
    Kit konusunda kararsızım.
    Referans verebileceğiniz kullanıcınız var mı?
    Ve özelliklleriniz nelerdir?
    İyi çalışmalar.
    Cem

SAYIN Cem TEZCAN aracınıza uygun lpg kiti ve kulanıcı referansları için lütfen SATIŞ SONRASI TEKNİK DESTEK departmanından Hüseyin DEMİRCİye 0554 799 96 46 nolu telefondan ulaşınız.Araç motor mekaniği ve lpg sitemleri hakkında hertürlü teknik bilgiyi ve kullanıcı referansları detaylı bir şekilde size verilecektir.SORUNSUZ SÜRÜŞLER DİLERİZ.
  • Aşağıda yazdığım sorun ile ilgili olarak verilen numaradan Hüseyin ustaya ulaştım, durumu anlattım
    serviste yeniden ayar yapıldığı taktirde düzeleceğini söyledi.
    şamandra vs. parça arızası olamayacağını yazılım ile ilgili bir problem olduğunu söyledi.

Bende izmit teki Yıldız Otogaz a gittim
    durmu anlattım, telefon görüşmesinden bahsettim.
    Servisteki usta, aracın fren yaptığımda stop etme sebebinin fakir karışımdan kaynaklandığını bunu ayarlayacağını, gaza geç geçme konusunun LPG kiti ile alakasının olmadığını, termostat veya diğer bir arızadan kaynaklandığını ısrarla anlattı. Ayara başlamadan önce katkılı gaz alıp almadığımı sordular , birkaç kere aldım dediğimde hemen gaz filtresini değitirdiler.Ki daha 2-3bin km olmuştu değişeli. katkılı otogaz bir kere alınsa bile filtreyi tıkıyor dediler. bunu başka bir ustada söylemişti ama tartışmaya açık bir konu.
    daha sonra ayar için epeyce uyğraştı. bilgisayar ayarı haricinde alyan anahtarı ile enjektör ve ismi aklıma gelmeyen gazın motor suyu ile ile ısıtıldığı parça üzerinde de ayar yaptı. Benden bukadar gerisi motor ustasının işi dedi.
    Ben sorunumu halledememiştim, moralim bozuk bir şekilde ayrıldım.

Ama Allah a şükür Hüseyin ustanın dediği çıktı.
    LPG ayarı sonrası (yaklaşık 1 aydır)araç normal şekilde gaza geçiyor ve frene bastığımda araç stop etmiyor.
    yardımlarından dolayı, kahvecioğludestek, Hüseyin DEMİRCİ usta ve YILDIZ OTOGAZ çalışanlarına buradan teşekkür ederim
    İnşaallah bir daha arıza yapmaz ve aracında stop etme sorunu olan arkaşlarda bu tecrübemden fikir sahibi olurlar.

quote:

Orijinalden alıntı: mepe
    Herkese merhaba
    mayıs2007 tarihinden beri KME lpg kiti kullanıyorum ve menunum
    Yalnız gecenlerde lpg alırken deponun %80i doldugunda ikaz eden ses gelmediği için tam dolum yapıldı
    ve sonrasında sorunlar başladı,
    ilk önce lpg sistemi hiç devreye girmedi
    kontağı açtıgımda gösrterge lambaları birerbirer söndü
    Bizde tanktaki gazın bir kısmını boşalttık
    busefer lambalar sönmedi ama problem farklı bir şekilde devam etti
    araç benzinden gaza geçiyor ama stop ediyor
    nezamanki aracın ısısı yükseliyor, takriben 70-80derece ozaman güçten düşerek ve silkeleyerek gaza geçiyor.
    kısa bir süre böyle çalıştıktan sonra hiç problem yokmuş gibi çalışıyor
    ne güç kaybı ne silkeleme
    ama ısı 90 olana kadar aracı durdurusam veya frenle yavaşlasan ozaman devir ''0'' a düşüyor ve araç stop ediyor
    ısı 90 olunca bu problem neredeyse hiç yaşanmıyor

Başta dediğim gibi, fazla lpg alana kadar böyle bir sorunum yoktu
    gayet huzrlu ve memnun bir şekilde kullanmta idim

KME yetkisi Emre beyin ve/veya böyle bir problemle karşılaşan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

Not:Yalova Çınarcıktayım en yakın servis 80-90km mesafede

• Sayın KME kullanıcı dostları.....yaklaşık üç ay boyunca debriyaja basınca stop eden arabayla mücadele ettim..ve sonunda enjektörleri komple değiştiince sorun kökten halloldu....Şimdi araba süper ne titreme ne stop nede devir göstergesinde bir oynama........

Çok güzel ve çok az yakıyor..............

Sadece enjektörleri başka marka kaliteli bir takımla değiştirin derim............

Benzinde sorun yaşamayanlar bunu denesinler ama benzinde düzensizse rölanti fayda etmez........

Saygılarımla................Levet ustama çok teşekkür ederim.............
  • Merhabalar,

15/03/2010 tarihinde 2002 model Peugeot 206 1.4 aracıma Düzce de, KME marka sıralı sistem tüp taktırdım.
    Ayar yapıldıktan sonra yolda kısa bir süre deneme yaptık hiç sorun çıkarmadı... duruş ve kalkışlarda tıkır tıkır çalıştı...
    Tüpü taktırdıktan sonra çekişte azalma olmadı? herşey düzgün gibiydi. Fakat Bolu ya dönerken yolda, özellikle 3000 devir civarında hafiften bir silkinme yaptı ve halen de devam ediyor ve daha kötüsü ve en önemlisi benzin sarfıyatı orjinal durumuna göre çok çok fazla arttı. Bunun sebebi ne olabilir... ne yapmam gerekiyor lütfen bi yaprdımcı olun?

Saygılarımla,
  • Aracımı KME otogaz sistemi takılı vaziyette aldım. Alırken bana tartarini ayarında olduğu söylendi. aracım toyota corolla 1.6 vvt-i motor 2000model. yaklaşık 7bin km yaptım ve şuana kadar çok memnunum. performans düşüklüğü yok denecek kadar az. yakıt tasarrufu çok iyi. ve çok şükür topicte yazan sorunlardan hiçbiri ile karşılaşmadım. tartarini ile arasındaki fark nedir acaba merak ettim.
  • Selamlar. arabayı alalı 4 ay oldu 4 aydır aramadığım bayi konuşmadığım kimse kalmadı her türlü markayı araştırdım ama fiyatı konusunda ve hüseyin beyin söylediklerini düşünerek kme taktırmaya karar verdim.
    inşallah bu kadar beklememize değer ve sorunsuz kullananlar sınıfında bizde yerimizi alırız. pazartesinden sonra sizlerede bilgi vereceğim. arkadaşlar sayın kme yetklilerinin söylediği gibi hastaneye giden sadece hasta görür ve bütün herkes hasta diye düşünür demişti. beni de bu kelime ile oldukça ikna etti. bende sizlerden rica ediyorum sadece şikayeti olanlar değil kullanıpta memnun kalanlar ve problemi çözülen kim ve nasıl çözüldüğü hakkında da buradan yazıp benim gibi karar verme aşamasında olanlara yardımcı olursanız sevinirim. herkese sorunsuz ve kazasız günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeAcTeD

Merhabalar,

15/03/2010 tarihinde 2002 model Peugeot 206 1.4 aracıma Düzce de, KME marka sıralı sistem tüp taktırdım.
    Ayar yapıldıktan sonra yolda kısa bir süre deneme yaptık hiç sorun çıkarmadı... duruş ve kalkışlarda tıkır tıkır çalıştı...
    Tüpü taktırdıktan sonra çekişte azalma olmadı? herşey düzgün gibiydi. Fakat Bolu ya dönerken yolda, özellikle 3000 devir civarında hafiften bir silkinme yaptı ve halen de devam ediyor ve daha kötüsü ve en önemlisi benzin sarfıyatı orjinal durumuna göre çok çok fazla arttı. Bunun sebebi ne olabilir... ne yapmam gerekiyor lütfen bi yaprdımcı olun?

Saygılarımla,

Değerli KME kullanıcısı öncelikle sorununuzla ilgili çözüm üretebilmemiz için daha net teknik bilgilere ihtiyacımız var. Bu sebepten ötürü 0554 799 96 46 no'lu telefon numarasından satış sonrası tenknik destek departmanımızdan Hüseyin DEMİRCİ'ye ulaşınız.

Not : Muhtemelen benzinde gördüğünüz azalma yol bilgisayarından kaynaklanıyor. Çünkü aracınızın üstüne takılan sistem yol bilgisayarınızla bağlantılı değil. Bu sebepten yol biglisayarınız aracınız hala benzinde gidiyormuş gibi benzinde gideceğiniz mesafeyi sürekli düşüyor. Ama bu benzininizin bittiği anlamına gelmez. Benzin sarfiyatını lütfen benzin göstergesinden takip ediniz. Daha detaylı bilgi için lütfen telefonla bize ulaşınız. Teşekkür ederiz.

• selamlar

ve sonunda KME kiti taktırdım ve kullamaya başladım. ama şunu söyliyim ki uzunköprüdeki nihat usta sanki kendi arabasına takar gibi özenli ve titiz bir çalışma yapıp işimizi yaptı. gerçekten çok güzel bir iş çıkardı Maşallah diyimde nazar değmesin. arabanın çekiş ve kullanım konusunda kesinlikle bi eksi olayı yok çekişi falan mükemmel. henüz yakıt olayını deneme imkanım olmadı ve 500 km. kadarda bi hesap yapmamam gerektiğini öğrendim. 100 km. kadar yol yaptım şimdilik herşey iyi çok şükür.
  • selam arkadaslar ben tükiyede volvo s80 marka arabama kme taktirdim arabam 6silindir ama 8 silindir ekü takmislar arabamin ariza motor lambasi yaniyor süratli giderken yanmiyor sehir iclerine yakiyor yaklasik 20 km benzinle kulandigim zaman sönüyor ama gaza gectigimde tekrar yaniyor arabam 200 beygir alti silindir turbo ekü türkce yazilim oldugu icin almanlar ayar yapamiyor ben kendim eski sanayici oldugum icin kendim ayar yapmaya calisiyorum hata olarak gaz yeterli gelmiyor gösteriyor ama süratten düsüs yok 230 240 sürat yapiyor encektör uclarini 2,6 yaptim ama lamba yine ayni kirmizi isikta durarken bazen kendi kendine gaz veriyor ayrica ekü hata olarak benzin enjektörü acik yaziyor bana ayar konusunda yardimci olursaniz cok memnun olurum saygilar selamlar gurbetci saddam hüseyin,
  • önçelikle herkeze slm lar bende 320i var 6 sinindir aracımda aldıgımda km gaz sistemi vardı aslında performans olarak cok memnunum yalnız arabayı aldıgım günden beri gaz da problem yaratdı bana ,km gaz sistemim simdilik garanti kapsamında üçretsiz bakılıyor,saolsunlar servistede cok yardımcı olan kişelerle tanışdım mesale Atatürk ota sanayide makine mühendisi ayhah bey bana km gaz sistemizle cok yardım cı oldu ve bazı kiilerle görüşdürdü, arabamda önçelikle rolanti sorunu vardı rolanti gaza geçinçe yerinde durmuyordu saolsun ayhan by bana bu arıza konusunda yardımcı oldu ve bu konu hakkında daha bilgisi olan nuretdin byle görüşdürdü ve bu arızamı garanti kapsamında giderdiler gazmın istanbul dışında takılmasına rahmen hiçbir sorun etmediler,ama arabamda halen geçeleri gazda istop etmeler var bu formdada gördügüm kadarıyla km marka gazda ki tüm sorunlar rolantiden kaynaklanıyor bençe italatcı firma bu konuda bi çalışma yapıp biz kullanıçalarının sorunlarını giremelidir

• antalyada taktırabileceğim bir adres var mı?
  • emre bey umarım buralardasınzıdır

daha öncelerden kaç kere merter sb git gel yaptım yaz bitimine doğru aracım fazla yakıyor die kme marka lpg sistemi taktırılmıstı ilk zamanlar aracım gayet az yakıyordu sonradan ne olduysa yaz bitimıne doğru fazla yakmaya basladı kaç kere merter subesindeki arkadaslar baktı ama netice alamadık havalar soğuk ondan fazla yakıyor denıldı parçalar değişti vb şeyler ama

'' son ölcum aynen söyledir 85 tl simit depo dolumu yapılan km 320 dir şehir içi ''

daha önceden bir depo ile 400 km ,yi geçiyordum

aracım chevrolet kalos 2005 model 1.4 sx modelidir
    aynı modeller 16 ile 19 kurus yakıyor
    bnm ki ise 265 kurus yakıyor aradaki farkı görün
    kaç aydır bu eziyeti cekiyorum sağ olsunlar merter subesi havalara dayadı olayı imanımı gevrettı yapamıcaklarsa ürünlerini söküp paramı geri iade etsinler yada yenıden sistem kursunlar en kısa surede bana ulasılmasını gereklı işlemlerin yapılmasını talep ederim

Hakkı PARLAK

05467765652

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 12 Mayıs 2010; 22:22:04 >

• www.sikayetvar.com ! yazmanızı tavsiye ediyorum.
    Onlar sizi arasınlar..
  • kmede kullanılan enjektörler ne markadır?
  • kme marka valtek enjektör kullanıyorlar.
    İstersen değişik enjektör uygulanıyor fiyat farkıyla..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.