Aynı problem benim aracımdada var servisi bile çözemiyor kim çözecek bu problemleri anlamadım.
Arıza dahada arttı lpg ye hiç geçmemeye başladı Bende bugün servise gittim lpg enjektörleri tıkanmış, kapanma moduna geçmiş Bilgisayara bağlayıp Alyan anahtarı ile ayar yaptı. İlerleyen zamanlarda enjektör değişimi gerekir dedi usta
Gittiğim servis İzmit SefaSirmen Sanayi Sitesinde Yıldız Otogaz - Serkan usta.
MERHABA ... Sayın kme yetkilisi ... Benim 2009 model 1.2 opel corsa 7000 km de bir aracım var.Aracıma lpg kaktırmak için araştırmalara başladım. Bir arkadaşımdam sizin (kme)kit hakkında kısa bir bilgi aldım.Araştırmalarım sonucunda burayı keşfettim.Okudukça kafam karıştı.LPG niye takılır diye bir soru alsam yanıtım şu olur.EKONOMİK OLMASI Değil mi?Ama burada yazılanlara bakılırsa Benzinden daha pahalıya geldiğini görüyorum. Sizden bu konu hakkında bilgi istemeye karar verdim ve yazıyorum...Benim aracıma kiti taktırırsam uzun yol diye tabir edilen yolda sabit hızda (90 km) ne kadar yakar .Ben aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. SAYGILARIMLA...
ben yeni 2004 honda civic aldım ve aracın üzerinde kme marka sıralı sistem lpg var. ben Tokatta ikamet etmekteyim .
1- arabam benzinden gaza gecerken hareketsiz halde iken stop ediyor.
3- Tokatta kme marka servis var mı beni yönlendirebileceginiz. bu işten anlayan olsun lütfen
yardımcı olursanız sevinirim
iyi günler arkadaşlar 2008 model 120 beygir fiat linea turbojet aracıma lpg takdıracağım.KME turbo sisteme uygun kitlerinin olduğu söylendi.daha önce brc zavolli landi renzoyu duymuştu. kme yi ilk defa duydum bu konuda bilgisi olan veya taktıran varmı.KME yetkili arkadaştan bilgi alabilirmiyim.
Arkadaşlar aracımıyeni aldım.Ancak kme sıralı lpg dönüşümünde arızası vardı.Ustaya yazılım için gittinm ancak yazılımda benzinden lpg ye geçtiğinde piston zamanlamasının 2 katına çıktığı söylendi ama bir çözüçm bulunamadı.Muhtemel beyin arızalı dendi.ancak beyinde minimum 500 ytl deniyor.Bunu tamir ettirebilirmiyim.Bu arada ankaradayım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Ankarada vas motorlu araçlara gittim.Yoksa yeni beyin fiyatları daha ucuza bulunabilirmi.
@alturhan Aracınıza piyasadaki neredeyse bütün kitler uymaktadır.
@selo180506 Sanırım 2 katına çıkan benzin enjeksiyon süresi?
Nil elektronik ecu onarımı yapıyor. Google'da firmayı aratabilirsiniz.
Bilginiz için teşekkür ediyorum ancak nil elektronik yznılmıyorsam izmirde.Ankarada tamir ve bakım yapabilecek bir yer bulabilirmiyim.
Arkadaşlar, Bende enjektörler ile ilgili bir soru soracaktım. KME de kullanılan enjektörler kaç km de değiştirilir? Enjektörlerimin temizlenebilir enjektör olup olmadığını nasıl anlarım temizlenebilir enjektör ise onu nekadar sürede dedeğiştirmeliyim?
quote:
Orijinalden alıntı: sable98
Arkadaşlar, Bende enjektörler ile ilgili bir soru soracaktım. KME de kullanılan enjektörler kaç km de değiştirilir? Enjektörlerimin temizlenebilir enjektör olup olmadığını nasıl anlarım temizlenebilir enjektör ise onu nekadar sürede dedeğiştirmeliyim?
kendim sordum kendim cevaplayayım montajı yaptırdığım usta aracın çekişinde yakıt tüketiminde herhangi bir değişiklik kötüleşme yoksa değiştirmeni gerektiren birşey yok demektir diye açıklamada bulundu ihtiyacı olanlara duyrulur
Merhabalar, KME sıralı sistemi Honda ile kullanan var mıdır acaba aranızda? Yarın 2001 Civic'e taktıracağım fakat çok da fazla bilgi bulunmuyor internette. Deneyimi olan varsa bildirebilir mi...Tşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: zahek Merhabalar, KME sıralı sistemi Honda ile kullanan var mıdır acaba aranızda? Yarın 2001 Civic'e taktıracağım fakat çok da fazla bilgi bulunmuyor internette. Deneyimi olan varsa bildirebilir mi...Tşekkürler.
Merhaba ; Madem cok bılgı edınemedınız , madem nette cok fazla bır bılgı yok neden 2011 model bır araca bu markayı tercıh ettınız? Tavsıyem bıraz arastırın oyle karar verın.Selamlar...
Araç 2001 , 2011 değil.
Önemli değil siz yine de iyice araştırın .Selamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: zahek
Araç 2001 , 2011 değil.
quote:
Orijinalden alıntı: zahek
Merhabalar, KME sıralı sistemi Honda ile kullanan var mıdır acaba aranızda? Yarın 2001 Civic'e taktıracağım fakat çok da fazla bilgi bulunmuyor internette. Deneyimi olan varsa bildirebilir mi...Tşekkürler.
Benim önceki aracımda KME vardı.Aracım 2003 Focus 1,6 ghia Sedan dı.Eğer doğru montaj olmazsa hepsi sıkıntı çıkartıyor.Eksi yönleri arıza lambası 10000 km sonra yaktı. Sonra ben söndürdüm o yine yandı:)) arada bir kendi söndü falan filan işte.Benim tek yaşadığım sıkıntı stop etme olayıydı.sebebi kalibrasyon yada montajla alakası yoktu.Sonradan bulduk enjektörlerin meme çaplarıyla alakalıydı.Enjektör memelerinin çapı değiştirilince bu sorunda ortadan kalktı. Bunun dışında gayet sorunsuz kullandım.Tercih sizin şimdiki aracımda BRC var.Mehmet bey sağolsun onun önerileriyle aracıma güzel bir dönüşüm yapıldı.KME ye 1100 tl vermek yerine BRCye 1600 tl verin daha iyi bence.En azından kafanız rahat olur.
Sayın Mehmet Özenç, Sayın Mehmet Özenç Aşağıdaki linklerden bekleniyorsunuz. Lütfen aşağıdaki linklerede uğrayınız:))
yauv arkadaşlar genelge KME marka lpg için kötü yazılmış herhangi birşey yok bende 2003 model cliomda kullanıyorum yakıt olarak da gayet memnunum ama son günlerde bişey fark ettim araç 3000 devirde 110 km yi geçtikten sonra bayaa bi bağırıyor tüpte en fazla da 130 a kadar çıkabiliyor. bunlar normal mi? sizce sorun varsa nerden kaynaklanıyor olabilir
2001 civic vtec e KME taktırdım 1 hafta evvel. Şu an bir sıkıntı yok. Şehir içi 0,23 kr yakmış görünüyor şu an. Daha ayarları da yapılacak. Yalnız gaz göstergesi biraz garip 100km de hemen kırmızıya geliyor fakat sonra 100-200 km daha gidiyor:) Ha, bir de motor arıza ikaz ışığı yanıyor Honda da ama bununla alakalı sanırım. Bir iki restledim ama devam edecek gibi. Muhtemelen ayarlamada düzelecektir.