Şimdi Ara

.:: KME Sıralı Otogaz Sistemleri Hakkında.:: (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
4
Favori
158.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umera

kme marka valtek enjektör kullanıyorlar.
    İstersen değişik enjektör uygulanıyor fiyat farkıyla..

matrix için ne kadar fark ödeniyor?
  • Rakam olarak bilmiyorum fakat epey fazla olduğunu biliyorum.
    Taktırmadan önce sormuştum fazla olunca rakam vazgeçmiştim.
    Kme bayilerinden herhangi birini telefonla arayarak sorabilirsiniz ben öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera
    Rakam olarak bilmiyorum fakat epey fazla olduğunu biliyorum.
    Taktırmadan önce sormuştum fazla olunca rakam vazgeçmiştim.
    Kme bayilerinden herhangi birini telefonla arayarak sorabilirsiniz ben öyle yaptım.

teşekkürler.
    zaten burada senden başka ilgilenen de yok.
  • Saygılar sevgiler selamlar..Öncelikle KME yetkili servisinin müşterileri ile bukadar ilgili olmasına teşekkür ediyorum...Daha öncede belirtiğim gibi aracım stop etme sorununa çözüm için verilien ilgi alaka çok memlun edici...İstanbula mersinden saygılarımla........

Mersinde aracının stop etmesi ile sorun yaşayanlar varsa akdeniz otoda LEVENT ve YILMAZ ustaya rahatlıkla gidip sorunu hallettirebilirler...Bende bir ay sorun yaşadım acaba düzelirmi diye bekledim ama olmadı gittim ustama halletti sağolsun..Ustalarımada teşekkür ederim...

Sorun manifolt deliklerini daha aşağıdan açınca halloldu...aklınızda bulunsun...manifolttaki dört delik nekadar aşağıda olursa okadar düzgün işliyor.Bir haftadır tık demedi...

Ama bana kalırsa bu dert soğuk havayla alakalı gibime geliyor....

Neyse şimdilik iyi gidiyor bakalım ne zamana kadar gider..darısı başınıza arkadaşlar... ....

DETONE333 SENİN TAVSİYENİ TUTUP BENDE ARACIMI AKDENİZ OTOGAZA GÖTÜRECEĞİM.İNŞALLAH BENDEKİ STOP ETME SORUNU BİTER.BENDE HERKES GİBİ ROLANTİ SORUNU VE GİDERKEN ARACIN STOP ETMESİ SORUNU VAR.ARAÇLA GİDERKEN VİTESTE FRENE BASINCA STOP EDİYOR.BİR DAHA ARAÇ ALIRKEN ÖZELLİKLE LPG MARKASINI SORACAĞIM. KME İSE ALMAM ABİ.BIKTIM ARTIK ARACIN STOP ETMESİNDEN VALLA.KİTİ BİLE SÖKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.İNŞALLAH BU SERVİS HALLEDER.

1- SEVGİLİ KME YETKİLİLERİ TÜM ARAÇLARDA ROLANTİ VE GİDERKEN ARACIN STOP ETMESİ SORUNU VAR.BİR TÜRLÜ ÇÖZÜM BULAMIYORSUNUZ.BUNA BİR ÇARE BULMANIZ FİRMA OLARAK GÖREVİNİZ.

2- ARAÇ GİDERKEN STOP EDER VE KAZAYA SEBEP OLURSA SEBEP BELLİ LPG KİTİNDEN TÜM SORUMLULUK KAHVECİOĞLU A.Ş YE AİT OLACAKTIR.TÜM BU YASAL KONULAR DA DİKKATE ALINARAK BİRAN ÖNCE ÇÖZÜM BULMANIZ DİLEĞİYLE SAYGILAR.

• Sorunlarınızla ilgili Satış ve satış sonrası teknik destek departmanından Hüseyin Bey ile lütfen görüşürmüsünüz

Telefon numarası:

0554 799 96 46

KAHVECİOĞLUOTOGAZ A.Ş
  • selam arkadaşlar benim dacia logan 1.4 ambiance pack 2005 moden aracım var ve bende bi tanıdık vasıtasıyla KME taktırdım onceleri cok arastirdim hangi marka diye romano bu alanda en iyisi onu taktırcaktım ama bu işi yapan bi dostum gerek yok dedı arada 300tl fark vardı 300 cebınde kalsın KME taktırayım dedı ve ona teslım ettım aracımı ertesı gun aldıgımda aracı aynı benzınlıyken nasıl calısıyorsa o sekıl cekişte bile fark etmedi arabam yıne aynı araba aradan 1 hafta geçti su eksiltme sorunu cıktı gittim hortumlardandı sanırsam kelepçelerimi iyice sıktılar felan velasıl kelam su an bi sorun yok tasaruf olarak 41 litre gazla 425km yol yaptım ama tabi ilk calişma benzinli oldugu icin geçiş suresi felan tam hesap cıkmıyo ama ben sole hesaplıyorum aldıgım gaz tutarına aylık 30tl benzın eklıyorum yanı ben su an cok memnunum arkadaslar tek tavsıyem size ustanız iyi olsun gittiginiz yer saglam olsun işi yapana kadar anlatıp edıp taktıkdan sonra tanımaz etmez yok cık derseki yapan yerler var yanı yer ve ustanız saglamsa hiç düşünmeyin dostlar ınanın cok ıyı cok hesaplı ben hala taktıralı 1,5 ay oldu 1000km yap getir ayar yapalim dediler inanın goturmedim fırsatım olmadi ama sız benım gibi duyarsız olmayın işlerimden sebep gidemedim yani tavsıye ederimmm KME ıyı bir tercihtir

• az once yazımıstım memnunum dıye okudum bazı yazıları bır ıkı ılave eklemek ıstıyorum bende dedıgım gibi kahvecıoglunda taktırdım ayara goturmedım ama rolantı bendede dusuk sımdı yazıları okuyunca umarım aynı sorunu yasamam bende egerkı hakkaten bole sıkıntı varsa kahvecıoglu bi care bulmali kısa dogru aracımda yazılanlar gibi istop etme sorunu yasarsam sayet ve bunu bir iki goturrum hallolmazsa bende garantı kapsamında oldugunda verdigim parayı hukukı yollardan ne gerekıyorsa yapar talep ederim bilginiz olsun sattıgınız urunun arkasında olmanız temennımdır
  • Sorunlarınızla ilgili Satış ve satış sonrası teknik destek departmanından Hüseyin Bey ile lütfen görüşürmüsünüz

Telefon numarası:

0554 799 96 46

KAHVECİOĞLUOTOGAZ A.Ş

Aracınızın 10000 km bakımlarını yaptırdığınızda sorun yaşamayacaksınızdır. Aynı zamanda garanti belgesinde yazan süreyi geçirmemenizi rica ederiz saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detone333

Selamlar saygılar stopsuz günler dileğiyle...Arkadaşlar araçlar stop etmez oldu sanırım...şikayetler gelmediğine göre...Sizin derdiniz bittiyse adınıza sevindim ama benim derdim nala devam ediyor...Geçen hafta mersinde akdeniz otodaydım...ustamla aldık laptop u bindik araca sürdük otobana yaklaşık iki saate varan bir süre içinde o ayar yaptı ben dur kalk yaptım...ben gaza o toplar habire oynadık durduk...aracın yakıtını gidişini gaz yiyişini çekişini öyle güzel yaptık ki araç süper oldu amma gel gelelim rölantide ibreyi benzindeki gibi sabit tutmayı birtürlü beceremedik..araca gaz verip boşa atınca devir 500..hatta 400 lere düşüyor ve ki araç soğuksa kesin stop ediyor...ısınmışsa hiç belli olmuyor....devir saaati hiç yerinde durmuyor rölantide iken...Benzine alıyorum tık demiyor devir ama tüpe geçince ayağımıgazdan çekince yani boşa atınca devir saati hooop dipte sonada toparlamaya çalışıyor ama her seferinde toparlayamıyor stop ediyor....artık bazen hiç fark etmiyorum bile aracı boşa atıyorum sona vitese atıp debriyojdan çektiğimde bir bakmışım araç stop etmiş ve o hızla tekrar çalışmış.yani sanki aracı vurdurarak çalıştırmışım gibi....iyi güzelde bu iş motora zarar verecek ....ustam gene olmadı manifolt deliklerini daha aşagıdan açalım demişti..ne kadar doğru bilemem ama manifoltu delik deşik mi yapıcaz !!!!!!!...

Ama araç hareket halinde hiç bir problem çıkarmıyorken rölantide böyle yapması hiç hoş değil...araç honda city servise gittim rölanti kelebeği temizletmeye usat bu aracın bu km resinde rölanti kelebeği arıza yapmaz yapza sile arıza lambası yanar dedi...38 bim km...

Arkadaşlar sizde durum nedir yada çözen akıl veren varsa birbirimize yardımcı olalım..değilse söktürmeyi düşünüyorum ustam bunu çözmekte kararlı ama şimdide manifoltu delik deşik etmek doğrumu bilmiyorum...

artık araca her sabah dua ederek biner oldum.....

Bu arada bu stop etme olayı araç soğukken hava soğukken çok bariz..ısındıktan sonra ise keyfe keder....

Mersinden akdeniz otoda yılmaz ve özellikle de levent ustama ilgive alakalarından dolayı çok teşekkür ederim..gerçekten ustalığın ve insanlığın bitmediğinin yegane kanıtı ki..Levent ustam da olmasa şimdiye çoktan söktürmüştüm...

Neyse bir çözüm bulunacağını umut ederek ustaya gitmeye çekinerek hayırlı haberlerinizi bekliyorum......saygılarımla......yorumlarınızı bekliyorum......

Merhabalar,
    2007 ekim ayında 2000 model Polo aracıma KME lpg taktırdım. Geçen Hafta standart hava filitresi için değişime gidinceye kadar hiçbir sorun yaşamadan kullanıyordum. Geçen hafta yapılan bakımda aracın ayarlarında bir değişiklik yapıldı mı bilemiyorum ama detone333 ün yaşadığı probleme benzer bir sorun baş gösterdi. araç rölantideyken düzgün çalışmıyor devir aşagı yukarı iniyor hatta bir iki kere de stop etti bu durumun bogaz kelebeğinden olabileceği düşüncesi ile aracı VolksWagen servisine götürdüm gerekli temizliği yaptılar ama yinede araçta daha önceki performansı göremiyorum ve araç rölantideyken benzer bir durum devam ediyor sanki. Bildiğim kadarı ile ayar yapılırken basınç 950 den 117 ye falan artırıldı bunun sebebi bu olabilirmi? Bu problem ortaya çıkıncaya kadar hiçbir sorun yaşamadığımı ayrıca belirtmek isterim taktırmak isteyenlere şiddetle tavsiye olunur. Araca Montajı yapan Fethiye Zübeyir Otogaza teşekürü borçbilirim. (Son ayarlamayı onlar yapmadı bu arada).

Telefon numarası:

0554 799 96 46

KAHVECİOĞLUOTOGAZ A.Ş
  • Arkadaşlar merhaba,benim aracım 2004 megane2- 1,6 16 v , yaklaşık 10 ay önce gebze uzunlar lpg de kme montajı yaptırdım ilkbaşlarda stop etme sorunu yaşadım bunu uzunlardaki ustalarım ve kme den gelen nurettin beyle beyini değişip hallettim beyindediğim ecu değil suyun girdiği kısım yenisini taktılar ve yeni program atıp sorunum çözüldü.ustalarım çok ilgililer onlara teşekkür etmeden geçemiycem.ben genelde şehir içi çok dolaşırım depom 45lt simit dolum sırasında tabanca 32 lt rede atıyor,amaben 43lt ye kadar dolduruyorum bununla şehir içi 430km yol yapıyorum bu sizce normal bi değermi.neyse asıl sorunumu anlatıyım 2 hafta önce kara deniz turu yaptım trabzon ve rizede gezmediğim yer kalmadı tam 3000km yol yaptım 5 kişi ve 3 cocuk vardı klimamda%90 aıktı aracımda 483tl gaz masrafım oldu.bunu normal karşılıyorum fakat 110 tl de benzin gitti bu bana çok anormal geldi sonuçte hep gazla gittim sadece ilk çalıştırmada benzin gider benim bildiğim, okadar benzin nereye gitti anlamış değilim.benim aracımda test modu var yolda gazla giderken benzin ibreside iniyor bu normal test modu ile benzin göstergesini resetliyorum benzin normal yerine geliyor.ama normal yerindende düşüyor yani benzin de gidiyor uzun yolda 2 depo fullemede 25tl likte benzin koyduruyordum.anlıcanız benzinide katınca işin içine doru dürüst tasarrufum olmadı.bu benzin olayına bi çözüm istiyorum.ve son olarak aracım 2000 ve2800 devir arasında tekleme yapıyor bunada bi çözüm:::)kme yetkililerinde bana yardımcı olacağını düşünerek konuyu kapatıyorum.teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer2009

Arkadaşlar merhaba,benim aracım 2004 megane2- 1,6 16 v , yaklaşık 10 ay önce gebze uzunlar lpg de kme montajı yaptırdım ilkbaşlarda stop etme sorunu yaşadım bunu uzunlardaki ustalarım ve kme den gelen nurettin beyle beyini değişip hallettim beyindediğim ecu değil suyun girdiği kısım yenisini taktılar ve yeni program atıp sorunum çözüldü.ustalarım çok ilgililer onlara teşekkür etmeden geçemiycem.ben genelde şehir içi çok dolaşırım depom 45lt simit dolum sırasında tabanca 32 lt rede atıyor,amaben 43lt ye kadar dolduruyorum bununla şehir içi 430km yol yapıyorum bu sizce normal bi değermi.neyse asıl sorunumu anlatıyım 2 hafta önce kara deniz turu yaptım trabzon ve rizede gezmediğim yer kalmadı tam 3000km yol yaptım 5 kişi ve 3 cocuk vardı klimamda%90 aıktı aracımda 483tl gaz masrafım oldu.bunu normal karşılıyorum fakat 110 tl de benzin gitti bu bana çok anormal geldi sonuçte hep gazla gittim sadece ilk çalıştırmada benzin gider benim bildiğim, okadar benzin nereye gitti anlamış değilim.benim aracımda test modu var yolda gazla giderken benzin ibreside iniyor bu normal test modu ile benzin göstergesini resetliyorum benzin normal yerine geliyor.ama normal yerindende düşüyor yani benzin de gidiyor uzun yolda 2 depo fullemede 25tl likte benzin koyduruyordum.anlıcanız benzinide katınca işin içine doru dürüst tasarrufum olmadı.bu benzin olayına bi çözüm istiyorum.ve son olarak aracım 2000 ve2800 devir arasında tekleme yapıyor bunada bi çözüm:::)kme yetkililerinde bana yardımcı olacağını düşünerek konuyu kapatıyorum.teşekkürler.

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ yukarıda FİRMAMIZ ve teknik ekibimiz hakkında yapmış olduğunuz gurur verici övgüler için teşekkür ederiz.bu ve benzeri aklınıza takılan tüm sorular için lütfen SATIŞ SONRASI TEKNİK DESTEK departmanımıza 0554 799 96 46 nolu telefon dan ulaşınız.sorunsuz sürüşler dileriz.

• Selamlar
    Benim araban 2003 model Peugeot 307. Haziran sonu Temmuz başında MKE otogaz sistemi taktırttım arabama. Taktırttığımdam beri bakıyorum araba şehir dışında 21-22 TL gibi yakıyor. 70 TL gaz alıyor ve 325 KM yolu zor yapıyor. Bana bunun çok fazla olduğu söylendi. Ama taktırttığım yer ayarların normal olduğunu söylüyor. Ayrıca bir de araba sabah ilk çalışması hariç otoparkta bıraktığımda 1-2 saat aradan sonra bindiğimde direk gaza geçiyor ve araba stop ediyor. gazı kapatıp 3-4 dk yol gittkten sonra gazı açarsam normale dönüyor. Bunlar bütün otogaz sistemlerind normalmidir? yoksa bende problem mi var. İnanın gaz taktırttığıma çok pişman oldum. Çünkü taktırttığığımdan beri benzinide acayip yakmaya başladı.
    Probemin ne olduğunu bilen var ve cevap verirse çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Aynı sistemi bende kullanıyorum stop etme giderken stop etme rolantide stop etme gibi sorunları pek yaşamadım ama benim sorunum biraz başka araba 4500 devirde devir kesiciye girermiş gibi yapıyor ayarlanıyor düzeliyor 2 hafta sonra yine aynısını yapıyor yetkili servisi bile çözüm bulamadı şu an bursa dayım birde gören otogaza gidecem belki sorunumu çözerler.
  • 09-10-2010 tarihinde arabamı yetkili servise götürdüm ve yaşadığım sorunun enjeksiyonlarından kaynaklandığını öğrendim. işçilik dahil 150 tl bedel istediler. Servis aslında bu takımın garantiye dahil olduğunu bildirdi. ana firma olan korkmazlar a.ş. den Murat bey ile görüşüldü. Firma yetkilisi Garanti süresinin bitmesine 1 hafta kala değiştirme yapılamayacağını Bodrumdaki yetkili servise bildirdi. İlgili kişiyi bende aradım. lafta ilgilenir gibi oldu. daha sonra yetkili servisle telefon ile görüştüğünde neden müşteriye telefonunu verdiği için fırça attı. Yetkili servise tutanak tutturdum. Kimse bozulan parçaları incelemedi. Yani firma umursamadı. size önerim aracınıza KME marka gaz sistemi(çok kaliteliymiş) taktırmayın. Taktırırsanız da arkanızda ilgili ve sorumlu bir firma var sanarak sakın yola çıkmayın
  • tüketici hakem heyetine başvurun, garanti son günü dahil değiştirmek zorundalar.
  • Merhaba arkadaşlar,
    2005 model Clio HB 1.2 16v aracıma KME kit taktırmayı düşünüyorum. Markanın araca uygunluğu, yaşanılan , yaşabilecek sorunlar veya önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprnky

Merhaba arkadaşlar,
    2005 model Clio HB 1.2 16v aracıma KME kit taktırmayı düşünüyorum. Markanın araca uygunluğu, yaşanılan , yaşabilecek sorunlar veya önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler,

taktıranlardan duyduğum kadarıyla kme kit in renault larla uyumu mükemmel kullananlar çok memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUMA BOZTEPE -- 21 Ekim 2010; 13:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUMA BOZTEPE

quote:

Orijinalden alıntı: alprnky

Merhaba arkadaşlar,

taktıranlardan duyduğum kadarıyla kme kit in renault larla uyumu mükemmel kullananlar çok memnun

çok teşekkür ederim ilginize.
  • 1.5 16V Lada Vega arabama 2008 mayısta KME LPG kiti takdırdım
    4-5 aydır bir sorunum var;
    Araç lpg de seyir halinde iken gazı kesiyor/göndermiyor / yakmıyor. Benzine de geçmiyor. Devir ve hız düşmeye başlıyor
    Devir düştüğü esnada gaz pedalından ayağımı çekmiyorum.
    3-5 sn. sonra araç silkenerek/kerkinerek/titreyerek yoluna devam ediyor.
    Bu durum hız ve vites farkı gözetmeden oluyor.

Bu neden oluyordur acaba?

Ayrıca forumda verilen Hüseyin ustanın cebini aradığımızda kullanılmayan numara ikazı geliyor!
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.