Şimdi Ara

KMPlayer için alternatif arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KMP kullananlar bilir. 3.7 versiyonuyla o sağda gelen reklamımsı bölge bıktırdı beni, oynatıcıyı da yavaşlattı. Daumpot denedim ama pek performans alamadım. önerebileceğiniz bi oynatıcı var mıdır? avchd'de oynatırsa tadından yenmez :D

• 3.7 de çok uyuz etti beni de o zımbırtı, sırf km playerdan vazgeçmemek için bir önceki versiyona 3.6 ya döndüm.
  • splash pro ex
  • Vlc Media Player
  • Daum Pot Player yada GOM Player

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-Lite Codec + Media Player Classic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturtan boğa -- 14 Ekim 2013; 21:40:49 >
  • Bana göre:

1- VLC Media Player
    2- Windows Media Player + Codec Pack
    3- UMPLayer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bu son versiyonda album artmış yok reklam şeysimiymiş. Benide uyuz etti. KM den önce Gom Player kullanıyordum ona döncem. Eski versiyon km player da hergün günceli var diye taciz ediyor ve kapatamıyorsun. KM kullanmayı bırakalım ders olsun adamlara.
    VLC ve mediaplayer non teknolojik apache gençliğin favorisi playerlar. Halen bunları kullanan var mı ya?
  • km playeri indirdim 10 dakika sonra sildim cok vasat k-lite en iyisi cok pratik

• vlc
  • quote:

Daum Pot Player

10 yıllık bsplayeri bile unutturdu.herhangibir codekede ihtiyaç yok.p3 bilgisayarda bile takılmadan 720 p oynattı.Menülerde her türlü ayar mevcut.daha ne olsun.
  • V
    L
    C
  • km player da bir hafta boyunca göstermeyi tıklarsan bir hafta görmezsin.. 3.7 dandik reklam olayı abartı kabul ediyomm.. ama 3.6 gayet hızlı ve kullanışlı.. hem sürekli güncellemenin gelmesinden başka daha ne istiyosun ki adamlar geliştiriyor işte.. sitesine girersen şikayet ve önerilerinide dikkate alıyolar.. ooyyy ben daha nere gidem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkpaw

km player da bir hafta boyunca göstermeyi tıklarsan bir hafta görmezsin.. 3.7 dandik reklam olayı abartı kabul ediyomm.. ama 3.6 gayet hızlı ve kullanışlı.. hem sürekli güncellemenin gelmesinden başka daha ne istiyosun ki adamlar geliştiriyor işte.. sitesine girersen şikayet ve önerilerinide dikkate alıyolar.. ooyyy ben daha nere gidem

reklam gostermeye calisan spamci bir programa nasil tahammul edebiliyorsunuz bu devirde anlamiyorum.. webde bile adb1ock ile gezerken kullandigimiz programlarda spam mantigi kesinlikle kabul edilebilir birsey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 5 Kasım 2013; 1:32:55 >

• Media Player Classic+klite mega codec pack

• Merhaba,

KMPlayer 3.7 versiyonunda programı başlattığınızda ve video oynatımı sırasında açılan reklamları kapatmak için aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz.

1- C:/Windows/System32/drivers/et­c dizinine gidin ve hosts dosyasını Notepad editörü ile yönetici olarak açın. En alt satıra gidin ve yeni bir satıra aşağıdaki ifadeyi ekleyin.

2- 127.0.0.1 player.kmpmedia.net

3- Yukarıdaki ifadeyi ekledikten sonra kaydedip kapatın ve KMPlayer'i yeniden başlatın.

Not: Eklediğiniz satırın başına # işaretini koymayın.

Artık KMPlayer'ınız reklamsız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Merhaba,

KMPlayer 3.7 versiyonunda programı başlattığınızda ve video oynatımı sırasında açılan reklamları kapatmak için aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz.

1- C:/Windows/System32/drivers/et­c dizinine gidin ve hosts dosyasını Notepad editörü ile yönetici olarak açın. En alt satıra gidin ve yeni bir satıra aşağıdaki ifadeyi ekleyin.

2- 127.0.0.1 player.kmpmedia.net

3- Yukarıdaki ifadeyi ekledikten sonra kaydedip kapatın ve KMPlayer'i yeniden başlatın.

Not: Eklediğiniz satırın başına # işaretini koymayın.

Artık KMPlayer'ınız reklamsız :)

Mazosizm.. 2 versiyon sonra baska bi domain'den verirler reklamlari haydi bastan.. Ozgur yazilim kullanmak varken neden kullandigimiz yazilimla savas halinde yasayalim?

• wala benim için işini en iyi yapan önemlidir

ben kesinlikle özgür yazılıma karşı değilim ama eğer adamlar daha iyisini yapıyosa kimse kusura bakmasın..

hem reklam söz konusuysa o zaman:

"sen dışarıda çıkma kardeşim hiç birşey yapma
    reklamsız bişey mi var hayatta.."
    (kafiyeli yazdım)

hadi onuda geçtim yani şu dünyada birsürü adam var hem yazılımını yazmış (gerek paralı, gerek parasız).. ama özgür yazılımıda dibine kadar desteklemiş..
    şu anki bilişim dünyasını borçluyuz biz o adamlara..
  • Bs Player / Splayer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.