Şimdi Ara

Kmplayer için en iyi ayarlar ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
45.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, bu programın yeni kullanıcısıyım; aranızda bu Kmplayer için (çoğunlukla avi uzantılı divx filmleri izlemek için)
    en iyi ayarları yapan bilen var mı?..
    filmleri izliyorum bu konuda bir sorun yok, sadece daha iyi görüntü ayarlamaları (varsa tabi) yapmak istiyorum,
    o kadar çok ayarlamaları var ki, işin içinden çıkamadım :D cevaplar için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_fuad -- 1 Şubat 2009; 21:46:02 >

• çok uzun zmandır kullanıcısıyım.bir kaç ayar bılıyorum ama oda zmanla ihtiyactan kaynaklanan ayarlar.zaten oyle bır durumda kendı kendıne ogrenıyorsun.goruntu ayarlaması için yapman gereken bır sey yok sadece monitorun rengıne goz zevkıne gore ayarla o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultramarine caeruleum

çok uzun zmandır kullanıcısıyım.bir kaç ayar bılıyorum ama oda zmanla ihtiyactan kaynaklanan ayarlar.zaten oyle bır durumda kendı kendıne ogrenıyorsun.goruntu ayarlaması için yapman gereken bır sey yok sadece monitorun rengıne goz zevkıne gore ayarla o kadar.
    Ben bir tek ayar kullanıyorum ve görüntü çok daha gerçekçi oluyor .. Ctrl+f3 veya f1 di galiba.. bulanıklaştırmayı kapatıyorsunuz ve görüntü daha canlı oluyor.. tabi başka kullanıcılar tam tersini yapmayı tercih ediyor da olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: awallabilla

Ben bir tek ayar kullanıyorum ve görüntü çok daha gerçekçi oluyor .. Ctrl+f3 veya f1 di galiba.. bulanıklaştırmayı kapatıyorsunuz ve görüntü daha canlı oluyor.. tabi başka kullanıcılar tam tersini yapmayı tercih ediyor da olabilir..

Alıntıları Göster
    ayrıca kötü bir ozelliği var.mesela dıyelım kı filmi izleyeceksın ve o fılmın aynı zmanda türkçe ses dosyası var o zaman ses dosyası ıle fılmı acamıyorsun yanı filmi turkce dublajlı ızleyemıyorsun.cunku boyle bır ozellık yok sanırım en azından ben bulamadım ama bs playerda boyle bır ozellık var

• quote:

Orijinalden alıntı: ultramarine caeruleum

ayrıca kötü bir ozelliği var.mesela dıyelım kı filmi izleyeceksın ve o fılmın aynı zmanda türkçe ses dosyası var o zaman ses dosyası ıle fılmı acamıyorsun yanı filmi turkce dublajlı ızleyemıyorsun.cunku boyle bır ozellık yok sanırım en azından ben bulamadım ama bs playerda boyle bır ozellık var

Alıntıları Göster
    Harici ses yükle seçeneği var.. olmasaydı zaten tercih edilmezdi.. hatta son sürümlerde harici sesi otomatik algılama özelliği de var..

• quote:

Harici ses yükle seçeneği var.. olmasaydı zaten tercih edilmezdi.. hatta son sürümlerde harici sesi otomatik algılama özelliği de var..

Alıntıları Göster
    tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
  • quote:

tam olarak benim aradığım şeyde bu ama bulamadım bi türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A

km playerda da var neden olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincerelym

quote:

peki varsa nasıl yapıcaz söylermisin bende bulamadım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

quote:

quote:

peki varsa nasıl yapıcaz söylermisin bende bulamadım çünkü

Alıntıları Göster
    buyrun arkadaşlar burada. en basit yöntemi budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincerelym -- 15 Aralık 2009; 23:03:07 >

• quote:

buyrun arkadaşlar burada. en basit yöntemi budur.

Alıntıları Göster
    işte ordaki listede benim eklemek istediğim 376mblik harici ses dosyasının ismi gözükmüyor sadece eng var.onun için ne yapmak gerek?

• quote:

işte ordaki listede benim eklemek istediğim 376mblik harici ses dosyasının ismi gözükmüyor sadece eng var.onun için ne yapmak gerek?

• quote:

Alıntıları Göster
    sağol bu daha açıklayıcı oldu fakat yinede ses ingilizce tr dublajı seçmeme rağmen neden olabilir ya?
  • quote:

sağol bu daha açıklayıcı oldu fakat yinede ses ingilizce tr dublajı seçmeme rağmen neden olabilir ya?

Ses dosyası ile film uyumsuz ise olabilir,kodekten olabilir.Aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

quote:

Ses dosyası ile film uyumsuz ise olabilir,kodekten olabilir.Aklıma gelenler bunlar.

Alıntıları Göster
    dediğin gibi sanırım şimdi başka bir filmde denedim oldu çok teşekkürler

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dts 'leri çalarken arada bir cızırtı yapıyor fakat sonradan geçiyor. 2 saatlik bir filmde toplam 1 dakika yapıyordur herhalde. AYnı sorunu yaşayıp çözen bana pm atarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jardella -- 7 Ocak 2010; 17:36:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jardella

Dts 'leri çalarken arada bir cızırtı yapıyor fakat sonradan geçiyor. 2 saatlik bir filmde toplam 1 dakika yapıyordur herhalde. AYnı sorunu yaşayıp çözen bana pm atarsa çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    DTS lerde bendede cızırtı var... Ses e girip normalleştiriciyi kapattığımda geçiyor ama bu sefer de ses te baya bir azalma ve kayıp oluyor. Bu olayda son 3 aydır falan mevcut daha önceden olmuyordu. Varsa bu olayı keşfeden biri yardım cı olsun...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Çok fazla özelliği var hala çözemedim bu KMPlayer'ı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

DTS lerde bendede cızırtı var... Ses e girip normalleştiriciyi kapattığımda geçiyor ama bu sefer de ses te baya bir azalma ve kayıp oluyor. Bu olayda son 3 aydır falan mevcut daha önceden olmuyordu. Varsa bu olayı keşfeden biri yardım cı olsun...

Normalleştiriciyi kapattıktan sonra ekolayzır ayarlarıyla bir nevze olsun sesi arttırabiliyorsunuz, hem böyleye cızırtılarda kesilmiş oluyor.
  • quote:

işşime yaradıı bi de şşunu yaptıım :
    1-) Bu iki programı sisteme yükledikten sonra The KMPlayer’ı çalıştıralım ve F2 tuşuna basarak Tercihler penceresine gelelim. 
    2-)Yan taraftaki pencereden Süzgeç Kontrolü -> Kod çözücü Kullanımı -> Harici Kod çözücü menüsüne gelip pencerenin sağ altında bulunan Harici Kod çözücü Ara düğmesine tıklayalım.
    3-)Açılan pencerede Tara, Sonra Ekle düğmesine tıklayalım eğer CoreAVC’yi sisteme yüklediyseniz The KMPlayer bunu CoreAVC Video Decoder şeklinde otomatik olarak bulacaktır.
    4-)Bu pencere ile işimiz bu kadar şimdi pencereyi kapatıp Harici Kod çözücü penceresine geri dönelim. Bu pencerede bulunan ve ekranın sağ tarafındaki H264 video ve AVC-1 video seçeneklerinin açılır menülerine tıklayalım ve bu menülerden *CoreAVC video decoder’ı tercih edelim.
    5-)Süzgeç Kontrolü -> Kod çözücü Kullanımı -> Dahili Kod çözücü bölümüne gelelim ve bu bölümdeki
    H264(AVC1) ve AVC1 seçeneklerinin yanındaki kutucuklardaki tıklarda bulunan seçimi kaldıralım ve The KMPlayer tercihler penceresi ile yapacağımız ilave bir ayar kalmadığı için tercihler penceresini de kapatalım.
    6-)Şimdi ise yapılacak son şey The KMPlayer açıkken ALF+F tuş kombinasyonu ile The KMPlayer’ı SuperSpeed moduna geçirmek. Bunun olup olmadığı siz tuş kombinasyonuna tıkladığınızda ekranda belirecektir.

Sorun yaşadığınız 720p ya da 1080p HD videoları ya da mkv uzantılı dosyaları :) birde şimdi izlemeyi deneyin :)

ALINTIDIR..

ancak neuview kadar keskin , net görüntü alamııyorum , neuviewden daha iyi görüntü alabilen var mıı ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.