Şimdi Ara

Kmplayer siyah bantlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kmplayer de 1280x720 çözünürlüklü özellikle mkv filmleri hem üstünde hem altında siyah bant eşliğinde
    altyazılı olarak nasıl izleyebilirim ya da ayarlayabilirim, çünkü şu anda filmleri hep tam ekranda izleyebiliyorum..

bilgisayarım dizüstü Dell N5110
    (1366x768) İntel Core İ5, 2.4Ghz, 6gb Ram..

• Usta ekran çözünürlüğün (1366*768) normelde 1280*720 mkv fimleri altta ve üste siyah bantlı izlemeniz gerkiyor bunun için km de filmi izlerken sağ tıklayıp ekran kontrölerinden-görüntü oranını koru seçeneğini seçtiğinizde filmin çözünürlüğü ne ise ona göre görüntü alırsınız.İNgilizce menülü kullanıyorsanız aspect video-fit to video(recomend) seçeneğini seçmelisiniz tüm bunları yapmaktansa yeniden km player yükleseniz defaut ayarlarda yani normal istediğiniz gibi olur.Eskiden bende km player kullanıyordum ama artık pot player kullanıyorum.Pot playerda size tavsiye ederim.
    Altyazı ise altyazılar -vmr yüzeyine yerleştir(kısa yol tuşu" alt+v") ve alt yazı hizyalamasından aşagıya kaydır(kısayol tuşu"ctrl+ğ")den alt taki siyay bantın üstüne altyazıyı indirmekteyim.
  • okidoki64 kardeş söylediğin ayarlardan yapmıştım olmadı; birkaç kere programı kaldırdım tekrar yükledim
    yine olmadı, mecburen kenarlardan kırparak izlenebiliniyor..

söylediğin yeni programı yükledim onda da aynı sorunu yaşıyorum, güzel programmış kmplayerle
    hemen hemen aynı özellikleri var, sanki kmplayerden biraz daha iyi gibi, tek devazantajı menüsünün türkçe olmaması..

saygılar...
  • kmplayer üstünde sağ tıkla. screen controls>keep storage aspect ratio işaretlemen yeterli olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylek26

kmplayer üstünde sağ tıkla. screen controls>keep storage aspect ratio işaretlemen yeterli olmalı.

yok dostum dediğiniz ayarda olmadı, ben başka bir çözüm buldum tam istediğim gibi olmasa da

aynı dertten muzdarip olanlar için yazıyorum kmplayer üstünden sağ tıklayarak

altyazılar > alt boşluk > %25 (isteğinize bağlı) seçtim, öyle izliyorum..

(seçtiğimiz oranda altta siyah bant oluşurken filmin üstten birazı dışarı kayıyor yada kesiliyor)...

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_fuad -- 24 Nisan 2012; 18:45:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TV Siyah leke gölgelenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.