Şimdi Ara

KMSpico İlleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce bilgisayarımı Windows 10 PRO yaptım. Sonra bana "Windows deneme sürümünüzün süresi yakın zamanda bitiyor lütfen lisans anahtarı satın alın" uyarısı gelmeye başladı. Ben de şu anda orijinal Windows 10 alacak durumda değilim, malum Steam kış indirimleri de başladı, indirimler bittikten sonra lisans kodu satın alacağım fakat ben hiçbir program kullanmadan internetten bir toplu etkinleştirme kodu buldum. slmgr /ipk vs kimi kodlar ile Windows'umu etkinleştirdim, merak ettiğim şey şu bana Windows'dan şu anda her hangi bir güncelleme gelir mi?Windows'u etkinleştirirken de "slmgr /skms kms8.msguides.com" adlı kodu kullanarak KMS serverına bağlandım, lisans kodunu girdiğimde kabul eder mi ve bu bağlandığım server yerine tekrardan nasıl Microsoft'a bağlanabilirim?KMSpico İlleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfePC -- 6 Ekim 2019; 22:18:19 >

• Up.Acil beyler bilen varsa esirgemesin.
  • up .
  • bilgisayarım özelliklerde etkinleştirilmiş bir şekilde gözüküyor ise bir sorun yaşamazsınız
  • Konuyu hort etmiş olucam ama evet windows aktifleşir ama bilgisayarınızın bağlandığı ağ güvenli mi değil mi orası zor. Başınız ağrımaması için bence kms sunucusundan çıkın windows aktifleştir yazısı versiyonda kalması daha iyi daha iyidir kms ye bağlamaktan.
  • Bu tür yasal olmayan etkinleştirmelere itibar edilmemelidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.