KNAt diye oyunmu var kardiş knight mı mı aceba knight ise grafik seven birisi isen oynama coklu rpg seversen oynayabilirsin
mario gibi bi oyun.tekdüze,sıkıcı,bosa zaman harcayacağın bioyun.diceksinki her oyun zamanını bosa harcamanı sağlıyor.ama bunu oynarken canın sıkılıyor.
bence hiç başlama . arkadaşlarımın söyleediği gibi zaman kaybı . şimdi knightta harcadığım zamanı derslerime ayırsaydım harbiden profösör olurdum
Knight aslında güzel bir oyun değil.Onu oynayanların bağımlılık sorunu oyunu güzel yapıyor onlar için.Hiç başlama başlarsan PSİKOLOJİK VE AİLE sorunların ortaya çıkacaktır
knat
Bana sorarsan RPG İle alakası olmayan ama oynarken zevk veren taaki 1-2 ay süreyle oynayıpta oyundaki gerçekleri öğrendikten sonra kendinle yüzleşip sende o karşındakilere benzemeye başlarsan belki dahada zevkli olucak bir oyun ama kişilik sahibi bi insansan bırakıcağın ve harcadığın zamana yanıcağın bir oyun..Ben sana kısaca söyliyim böyle salak - saçma bir oyuna hiç başlama .. Benim önerim 100 YTL verip World Of Warcraft 'a başlaman olcak..