Slm arkadaşlar düşündümde knight'a 3. bir ırk gelse nasıl bir ırk olurdu yada nasıl bir ırk gelmesini isterdiniz? Gelirse savaşlar nasıl bir hal alır?
Oyunun iyice içine etmiş olurlar BENCE
quote:
Orijinalden alıntı: Kreus
Onunda bugu gelir.
quote:
boyle bir şey olmasi guzel olurdu.. oyuna renk gelir kullanici sayisi sirf bu irka meraktan artabilirdi... ama bana gore imkansiz...cunki.. 3 ırk geldiginde ona gore tekrar karakterlerin duzenlenmesi,skillerin damagelerin yapilandirilmasi,kodlarin degişmesi,karakterlerin yeniden cizilmesi yapilandirilmasi,haritalarda onlar yer verilmesi.. vs vs vs kisaca su anda imkansiz gibi.. zaten eger boyle birsey yapma imkani olsa yada soyle soylim bu sekilde bir şey yapmaya kalksalar oyunun kodlarini tekrar degistirip hem gunumuzun oyun grafiklerine gore yapilandirma olabilirdi hemde oyun kodlarindan dogan koxp ve turegi aciklarin kaptilmasi icin yararli olurdu..ama k2 birakin bu yapilandirma surecinde 2 yada3 ay yada 6 ay neyse kapali kalmasini..onlar 1 gun kapali kalmasina tahammul edemez..nede olsa sömurge ustune kurulmus bir oyun playeri nasil somururum diye hergun bin tane fikir uretip hayata geciriyolar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Larry
boyle bir şey olmasi guzel olurdu.. oyuna renk gelir kullanici sayisi sirf bu irka meraktan artabilirdi... ama bana gore imkansiz...cunki.. 3 ırk geldiginde ona gore tekrar karakterlerin duzenlenmesi,skillerin damagelerin yapilandirilmasi,kodlarin degişmesi,karakterlerin yeniden cizilmesi yapilandirilmasi,haritalarda onlar yer verilmesi.. vs vs vs kisaca su anda imkansiz gibi.. zaten eger boyle birsey yapma imkani olsa yada soyle soylim bu sekilde bir şey yapmaya kalksalar oyunun kodlarini tekrar degistirip hem gunumuzun oyun grafiklerine gore yapilandirma olabilirdi hemde oyun kodlarindan dogan koxp ve turegi aciklarin kaptilmasi icin yararli olurdu..ama k2 birakin bu yapilandirma surecinde 2 yada3 ay yada 6 ay neyse kapali kalmasini..onlar 1 gun kapali kalmasina tahammul edemez..nede olsa sömurge ustune kurulmus bir oyun playeri nasil somururum diye hergun bin tane fikir uretip hayata geciriyolar.
Alıntıları Göster
Böyle birşeye gerek yok bence kökten ve daha rahat bir reform yapılabilir. Roguelerdeki archer jobu kaldırılıp onun yerine mace-sword rogue jobu getirilebilir. Oyundaki tek elli maceler ve swordlar roguelere açılır ona göre atak veren skiller düzenlenir. Mace ve swordların ap leri daggerlerden çokda yüksek değildir. +5 shardda 86 ap varken +5 impactta 90 ap var. Buna göre max vuracağı skill %400 değilde %300 ve stun etme şansı eklenerek bir düzenleme yapılabilir. Koxp sorunuda ortadan kalkar =) Düzenleme tartışılabilir ama eşsizde bir fikirdir ^^
Bowlar nolacak diyen arkadaşlarada "ionadaki +9 itemler +8 e çekildiyse bowlarda mace ve swordlara çevrilebilir 1 tane sql sorgusuna bakar" diyorum.
Hatta iş abartılıp bu yeni mace-sword roguelerde str-dex-hp 3 lüsü kullanılarak priest ve magelerdeki gibi çeşit çeşit builtler ortaya çıkartılabilmeli işte bu çok güzel bişey olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Antor
Böyle birşeye gerek yok bence kökten ve daha rahat bir reform yapılabilir. Roguelerdeki archer jobu kaldırılıp onun yerine mace-sword rogue jobu getirilebilir. Oyundaki tek elli maceler ve swordlar roguelere açılır ona göre atak veren skiller düzenlenir. Mace ve swordların ap leri daggerlerden çokda yüksek değildir. +5 shardda 86 ap varken +5 impactta 90 ap var. Buna göre max vuracağı skill %400 değilde %300 ve stun etme şansı eklenerek bir düzenleme yapılabilir. Koxp sorunuda ortadan kalkar =) Düzenleme tartışılabilir ama eşsizde bir fikirdir ^^
Bowlar nolacak diyen arkadaşlarada "ionadaki +9 itemler +8 e çekildiyse bowlarda mace ve swordlara çevrilebilir 1 tane sql sorgusuna bakar" diyorum.
Hatta iş abartılıp bu yeni mace-sword roguelerde str-dex-hp 3 lüsü kullanılarak priest ve magelerdeki gibi çeşit çeşit builtler ortaya çıkartılabilmeli işte bu çok güzel bişey olurdu.
WoW Ayağı Diyorsun
Rogue Dediğin Dagger kullanır arkadaş
quote:
Alıntıları Göster
Larry nin dediği gibi çok Tefarruatlı bir değişim gerekir. diyelimki oldu sanırım Elf ırkı gelirdi konsept olarak buda oyuna çok super bi hava katardı.
quote:
Orijinalden alıntı: testing
Larry nin dediği gibi çok Tefarruatlı bir değişim gerekir. diyelimki oldu sanırım Elf ırkı gelirdi konsept olarak buda oyuna çok super bi hava katardı.
Alıntıları Göster
Böyle bişey olmaz.Zaten ilerdeki patchlerde Chaos Eventi diye bi event olacak.Böyle bi şeye gerek kalmıcak.Süper VallaGerçi Koreliler Chaos'da gördüğüm kadarıyla ks konusunda Türklere fark atmışlar.Çok şey öğrendim ks konusunda
quote:
3. bir ırk gelirse dedikleri gibi oyuncu sayısı artar bu sunucularla oyuna giremeyiz aman kalsın
Alıntıları Göster
O gelececegine arkadasin dedigi gibi archery kalksa daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
O gelececegine arkadasin dedigi gibi archery kalksa daha iyi olur
Alıntıları Göster
3. bir ırk diye birşey zaten olamaz çok karmaşık olur. Şöyle söyleyim diyelimki her ırkta 1000 er kişi var. 2 ırk olduğunda pvp grounda indiğinizde (cz) karşınıza 1000 tane rakip çıkacak ama 3 ırk olduğunda 2000 rakip çıkacak ve ortalık çok karışacak.
Oyuna 3. bir ırk gelirse 4. bir ırkta gelmeli ve müttefikler kurulmalı böylece hem yeni ırk gelmiş olur hemde renk gelmiş olur misal Humanlar ve Elfler Orclar ve Cüceler
Gene 2 taraf olur. Ama 4 ayrı ırk olur.
Benim merak ettiğim warrior,priest,mage,rogue nin yanına başka bir class açılması mı daha iyidir yoksa bahsettiğiniz gibi yeni ırklar gelmesimi. Sonuçta yeni ırk gelince human priest olacağına elf priest olacan gene priest gene priest ama bunların yanına warlock veya hunter gibi yada ne bileyim daha farklı bir class getirilebilir.
Archerin kaldırılıp sword-mace rogue gelmesi çok heyecan verici olabilir. Düşünsenize ihtimalli olarak stun koyabilen, %10 vampric touch yerine %5 damage verip o damageyi kendine heal basabilen acayip antil kuntil skiller getirilebilir. Şahsen private serverim olsa archeri kaldırır yerine bunu koyarım. Kolay bir iş değil ama yeni class veya ırk getirmekten çok daha kolay olacağına inanıyorum. Üstelik koxpunda sonu gelmiş olur.
quote:
Kolay bir iş değil ama yeni class veya ırk getirmekten çok daha kolay olacağına inanıyorum. Üstelik koxpunda sonu gelmiş olur.
--------------------- aynen katılıyorum antor tek ırk değilde 2 ırk birden gelirse dengeli olur. Humanlara Elfler gelir orclarada Urukhailer gibi bir ırk gelir
quote:
quote:
--------------------- aynen katılıyorum antor tek ırk değilde 2 ırk birden gelirse dengeli olur. Humanlara Elfler gelir orclarada Urukhailer gibi bir ırk gelir
Alıntıları Göster
hiç güzel olmaz bundan 2.5 sene önce böyle dedikodular yine çıkmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
Alıntıları Göster
Zannedersem arkadaş Metin 2 oynuyor.
quote:
Evet hatta yeni ırk Elf ler olacak demişlerdi yeni moradondaki npc karakterlerini oyun dosyalarından bulup aa yeni ırk geliyo falan demişlerdi halbuki folk ta silah zırh görevleri aldığımız npcymiş o
quote:
quote:
Evet hatta yeni ırk Elf ler olacak demişlerdi yeni moradondaki npc karakterlerini oyun dosyalarından bulup aa yeni ırk geliyo falan demişlerdi halbuki folk ta silah zırh görevleri aldığımız npcymiş o
Alıntıları Göster
bence çok iyi olur rf online gibi. bazen iki ırk iş birliğiyle birine yüklenir bazen hepsi birbirine. çok zevkli olur. (rising force online)
quote:
Orijinalden alıntı: Quirah
bence çok iyi olur rf online gibi. bazen iki ırk iş birliğiyle birine yüklenir bazen hepsi birbirine. çok zevkli olur. (rising force online)
Alıntıları Göster
elf ırkını oyuna sokar şöyle bir hikaye yazardım
elf ırkı bu süregelen orc human savaşının bir son bulması ve sonsuz barışın gelmesi için savaşa katılarak kanlı cephelere bir nokta koymaya karar vermiştir ancak elflerin kralı ... ve elf ordusunun baş kumandanı ... müttefik seçmede karşıt 2 fikre kapılmıştır elf kralı humanlara yardım ederek savaşı sonsuza kadar bitirip her 3 ırkında sonsuz barış ve eşitlikte yaşamasını isterken başkumandan güçlü olan taraf yani orcların tarafında yer alıp savaşı kazanarak orclarla müttefik olarak humanları 2. sınıf olarak değerlendirmeyi düşünmektedir bu nedenle elfler 2ye bölünür ve yeni yetişecek olan elf savaşçılar önce kendi kutuplarını seçip ondan sonra müttefikleriyle beraber savaşa girmektedir
şimdi aklımdan uydurdum fantazi dünyası :D bölece arada sırada csw gibi elfler arasındada savaşlar olabilir
tolga abinin dediği gibi yeni joblarda elf tarafından yetiştirilir elf seçeneği 2.nesil savaşçı olarak görülür mesela daha farklı silahlar daha farklı joblar tabiki mage-asas-warior-priest in muazzam eşitliğini bozmadan onlara eşit derecede olmalı
bir süre sonra elf kralı ölür mesela oğlu babasının yolundan gitmektense başkumandanla müttefik olur bu arada orc ve humanların savaş taktikleri ve gizli sığınaklarını iyice aşina olan elf askerleri üstünlük sağlamak ve dünyayı elf ırkının kontrolüne almak için birleşir orclarda humanlar kan davalarına bir son verip tek tek savaştıklarında kaybetmeleri kesin olan bu savaşta kısa süreli bir müttefiklik başlatırlar
tabi bu sırada kısa süre olan bu müttefiklik uzun vadeye taşınır ve kalıcı bir dostluk kurulur elflere karşı olan savaşları devam eder bi kaç dönem sonrada elfler cücelere özgürlükleri karşılığında müttefik olmalarını ister böylece oyunun hem hızı hem öyküsü hemde heyecanı altüst olarak daha zevkli bir hale gelir
en başta bunların olması için ko ya k2 den satın alınacak yada k2nin patronu değişecek
walla bana kalırsa süper olur bide Elfleri koysalar fena olmaz yani itemleri ortalıklarda gezinio kendileri neden olmasınki??
quote:
Orijinalden alıntı: MseckinM
walla bana kalırsa süper olur bide Elfleri koysalar fena olmaz yani itemleri ortalıklarda gezinio kendileri neden olmasınki??
Onun yerine şunu düşünebilirler; 2.class sistemi.Mesela rogue'siniz ve 2. class olarak yanına mage,pries,warrior yapabilecekiniz.2.classın bazı skillerinin kullanıcaksınız(Skill pointleride buna harcamanız gerekcek).Yani asassken 2. class açıp heal yapabileceksiniz Bu sistemi runes of magic te gördüm.Ko'ya entegre edilirse süper olur diye düşünüyorum.