Şimdi Ara

Knight'a nasıl başladınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elbet herkes nasıl başladığını bilir. sohpet amaçlı bir konudur ilk ben başlıyım.
    -lise 2. sınıfta tarih 2006 çocuklar manes serverindan bahsediyolar shell giydim iron bow aldım +1 reb. falan. bir arkadaşımda benden oyunu indirmemi karakter açıp sadece party sinde bulunmamı söyledi. o zamanlar 8li exp bug varmış hem onun için hemde char kasmak içinmiş. bende akşam eve gidip oyunu indirdim 1-2 gün bişey anlamadım ama anladığım zaman bağımlısı olmaya başladım ve şuan hala oynuyorum. sonuç olarak yanlış arkadaşlık ve knight online :)

• Çok yakyn atkada?larym oynuyordu hep onlary izlerdim ve hepte o?lum siz salaksynyz lan tüm gün bu oyunun ba?ynda vakit öldürüyorsunuz diyordum. Orta son synyftyk okuldan kaçtym bir gün uzak bir mahallede internet kafeye gittim mübarek pclerde oyun yok knight harici. Dedim dur bi hesap açayymda bakayym neymi? bu... Açmaz olaydym :)

Sabah 8.30 ö?le 12.30 sadece worm keserek 8 level olmu?tum ama o aldy?ym hazzy mutlulu?u anlatamam size... Öyle böyle derken oynadyk bir süre lise 2 gibi de pvplerde byraktym oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç hatırlamıyorum, dota ile knight'a aynı dönemde başladım. Dotayı hatırlıyorum fakat knight nasıl başladığımı hatırlamıyorum. Yani ilk charımı neler yaptığımı vs. çok net hatırlıyorum fakat neden o oyuna başladım, kim başlattı hatırlayamıyorum.
  • Oyunun bağımlısıyım aşk acısı desem değil evlat acısından daha beter bıraktım oyunu elim ayağım titriyor
  • Orta son bitmisti bir yaz sabahi amcamin oglu bize gelmisti. Bende olumune fifa 2005 de menegar lik kasiyodum. 5 dk lavaboya gittim geldim ko indiriyor. Sonra kendi charina girdi ares de 64 lv bi char paramunda kasiyodu merak etmistim. Sonra bana da da bi priest acmistik 54 e kadar kasip usanmistim. O priestten sonra ful asas oynadim.
    @Frankenbery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 de ünide arkadaşlarım oynuyordu pansiyonda. merak ettim ondarda bana karakter açmıştı ama oynayamadım. sonra tatilde eve gidince oyunu indirdim ama yanlıştı myko indirmiştim.
    ilk açtığım karakter warriordu yumrukla uğraşıp durdum öldüm dirildim bıkmadım sonra invertoydaki silahı farkettim. tabi aklınıza hemen 4 apli kılıç gelicek ama değildi yumrukla keserken yerden düşen wood staffı gördüm. warrioruma mp ve int verdim taktım ve daha fazla vurunca çok sevinmiştim sonra arkadaşlar yanlış serveri indirdiğimi gösterdi uskoyu indirdi. yeni karakterimi açtım az buçuk şeyler öğrendim. keeconlardan kekury ring düşürmüştüm ve bana çok değişik gelmişti. sonra biri ile sohbet ediyordum elindekiler parlıyordu (stiletto+8 solucandan düşerdi) kekury ringden bahsedince hemen takas teklif etti 1 stiletto +8 vericem dedi pazarlık ettim 2 sini istedim uzatmadı kabul etti ve yediğim ilk kazıktı
    upgrade scroollarımı 5 cinden koymuştum biri pm attı çok pişman olucan ilerde demişti anlamamıştım

yıl boyunca en fazla 59 lvl igörmüştüm 2007 den sonra zaten oyunun artık kaşarı olmuştuk

• Zamanında abiler başlattı şimdi bayrağı ben devraldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.