Bildirim
knight ban açtırma
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acdiramaz sin sen o cari unut bence, -
Koxp kurmanın cezası işte. -
o zaman gitti para gitti pre
bunu hiçbir yolu yokmu gerçekten imkansız mı? -
geçmiş olsun kardeş -
bu siteden banlanırım belki ama K2 NETWORK' U s2m ben böle oyun görmedim o kadar sıktı ki artık oynanmaz bu oyun -
istersen gold üye ol açılmaz parayı preyi unut.bide tavsiye koxpla topladıgın parayı itemi koxp olmayan baska bi chara yolla cunku bugla ex nasılsa kasılır chara uzulmeye degmez itemlere yazık -
Gold üye Ol Koxp sa Açtıramazsın -
quote:
Orjinalden alıntı: iyyakenabüdü
istersen gold üye ol açılmaz parayı preyi unut.bide tavsiye koxpla topladıgın parayı itemi koxp olmayan baska bi chara yolla cunku bugla ex nasılsa kasılır chara uzulmeye degmez itemlere yazık
aynen itemleri başka chara aktarmak gerekirdi -
koxp varsa banda var -
pre olunca banlanmicaksın diye bişey yok, pre var diyede hile de ayrıcalık tanınmaz.
yani açtıramazsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: uslanmaz_20
bu siteden banlanırım belki ama K2 NETWORK' U s2m ben böle oyun görmedim o kadar sıktı ki artık oynanmaz bu oyun
Haklısın kardes. KOXP kullnamak kO' da yasak tıkr ve hada Dh de de sozunu etmek yasak tıt
-
bizim burdaki abi açtırdı gold pre faln olcak premium kesin olcak
sullimo açabiliyormus banları ona diceksin oyunda yakalayabilirsen iyidir -
quote:
Orjinalden alıntı: i_b_o
o zaman gitti para gitti pre
bunu hiçbir yolu yokmu gerçekten imkansız mı?
No Koxp
No İllegal Programs
iyi olmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X