Şimdi Ara

KNİGHT BİLGİSAYARI YAWASLATIOMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYUNDA PEK GASMA YOK AMA GELGELELİM KO İLE BİRLİKTE WEB SAYFASI ACINCA PCNIN SÜLALESİNİ AGLATIYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 19 Temmuz 2007; 13:37:28 >
  • Ya bi oyun Ko mu var salla gitsin..
  • Knight sistem dosyalarıyla uğraşmaz sadece harddiskinde yer kaplar bu yüzden pcyi yavaşlatmaz.
  • işlemci meselesi...
  • yaa Pc'İn millattan önceden kalmıssa yavaslatır.
    ko nun neyı yavaslatcak pC yı sorarım size ?
    grafıkmı var ? yapak zekamı var ? atari oyunu işte yavaşlatmaz ablam senı keklıo oynama dıye.
  • Ablan nerden bilcek ko nun oyunu yavaşlatıcağını 1

Benim pc çok yeni olmamasına rağmen 2-3 internet sayfası ko msn i açtığımda hiç bir kasma belirtisi görmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirhard

sadece yavaşlatıormu anasını ağlatıor pc nin

• bizim dükkanda oyun cık (alt f4 exit) makinaya reset atman gerekiyor:P.Cok kasıyor yani ya reset atcan yada 2:30 sn beklicen düzelmesi icin xD
  • benim pc de ko açınca işlemci kullanımı %100 oluor ama pek kasmıo oyuna girerken kasıor biras yüklerken sonra normal
  • YOK be ne kasması pc nin ömrüne ömür katıyor hatta öle katıyoki ben bunun yüzünden 3 tane fan değiştirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightlight

OYUNDA PEK GASMA YOK AMA GELGELELİM KO İLE BİRLİKTE WEB SAYFASI ACINCA PCNIN SÜLALESİNİ AGLATIYO

Katılıyorum
  • Bilğisayarın içine edio
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

Bendede 8 tane online oyun yüklü pc iyiyse sorun olmaz aynı anda 3 oyun açtığımı bilirim
    Önce bir bilgisayarcıya gidiyorsun şu andaki en iyi konfigirasyona sahip bir bilgisayarın fiyatını öğreniyorsun sonra kendi bütçeni söylüyorsun ona göre bişiler ayarlarsın benim 4.5milyar tuttu

be kardeşim onun yerine 3 tane pc al 3 tane oyunu ayrı ayrı aç emin ol daha rahatt olur

• quote:

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

quote:

+1

+1
    pc kasiyor birçok oyunda kasmamasına ragmen %70 cpu götürüyo kesin
  • acayip kasıyor kanka ama remini ekran kartını yükselt vızır vızır gider programlar!!!!!!!!
  • knight pc yi önce kırbaçlıyo sonra odunla vuruyo sonrada kamyonla eziyo sonrada hurdalığa atıyo!
  • H€m $€nin H€md€ Pc d€ yavaşlama oluyor
    Ablan akıllıymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

Bendede 8 tane online oyun yüklü pc iyiyse sorun olmaz aynı anda 3 oyun açtığımı bilirim
    Önce bir bilgisayarcıya gidiyorsun şu andaki en iyi konfigirasyona sahip bir bilgisayarın fiyatını öğreniyorsun sonra kendi bütçeni söylüyorsun ona göre bişiler ayarlarsın benim 4.5milyar tuttu

be kardeşim onun yerine 3 tane pc al 3 tane oyunu ayrı ayrı aç emin ol daha rahatt olur

bunu şimdi gördü.

• eh bende 3 tane ko var 2 si pw teki usko gayet yavaş çalışıo a...q makinası ama idare ediyo deyiyim (daha ekran kartı fln yok dikkatinizi çekerim) valla ben yükleme derim ama yüklersende sanki ablan pc yi kafana geçirirmiş gibime gelioSeçim senin yorumlar bizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominate -- 19 Temmuz 2007; 18:57:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.