Evet bir yavaşlama oluyor ama benim gibi pcyi modifiye edersen hiç olmuyor şu anda altta m1 de maradon pazar açtım on rağmen herhangi bir kasma söz konusu bile olmuyor
sen hangş serwerdasın şefim?
benimkinde knıght açık oldugu zaman kasıo biraz işte medıa playerda fln şarkılar birinden ötekine geç geçio fln binevi lag ^^
söylemek istemiyorum ama bu işler parayla bi 1000$ sistem var bir de 2500 $ sistem var . Fark var yani.. Senin donamını bilmiyorum.. Ama aynı anda sen ko oynayıp,ablan da nete giremeyeceğine göre;aranızda sorun olmaz .. Ko'dan çıkınca net hızlanır ;D
knight agır oyun ya ondandır bendede öyle oluo ama su anda yok mubarek formula 1 gibi calısıo
eh işte birazcık
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
Ya bi oyun Ko mu var salla gitsin..
bendeki tek oyun KO 30 tane normal oyun vardı arkadaşlar 1-2 tane online oyun yüklediler kasmıyordu ama dier oyunlar KO'dan başka bişi yapmamı engellediği için kaldırdım artık bi dotA bi KO
sende işe el at Kimsin la sen saçını yırtarım de agzunu burnun parçalarum de Tehdir et
ama knight bilgisyarı ççökertmeden çıkartır yani bence ykleme
eet yawaslatıyo
Ekran karti degiL ama ram vede isLemci hizi cok önemLi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme