Şimdi Ara

KNİGHT BİLGİSAYARI YAWASLATIOMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA BEYLER KNİGHTI YUKLUCEM ABLAM İZİN WERMİO.KNİGHT BİLGİSAYARI YAWASLATIO DİO AMA SADECE OYUNDAYKEN İNTERNETE Mİ NE GİREMİOSN LUUUUUTN CWP YAZIN

• sadece yavaşlatıormu anasını ağlatıor pc nin
  • bnm pc ye knight ı yükledikden sonra kaplumbağaya döndü
  • Walla içine ediyor.Şahsen 2 -3 knight açmak bilgisayarın a.....q.... demektir.
  • pardon ama
    ablan da saki hayatında knight oynamışta knight yawaşlatıo dio
    bu arada gzl im bilgisayarım knight yüzünden falafoşşş
  • Evet bir yavaşlama oluyor ama benim gibi pcyi modifiye edersen hiç olmuyor şu anda altta m1 de maradon pazar açtım on rağmen herhangi bir kasma söz konusu bile olmuyor
  • ya ama bnm arkadasta 6 tane online oyun we koxp fln yuklu pcsi wızır wızır calısıo yaa ablamı kandırmak icin bi fikir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cabal 2 Kaspersky trojan sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya nnight kiss cok saolda nası mod.edicem bilgisayarı
  • Bendede 8 tane online oyun yüklü pc iyiyse sorun olmaz aynı anda 3 oyun açtığımı bilirim
    Önce bir bilgisayarcıya gidiyorsun şu andaki en iyi konfigirasyona sahip bir bilgisayarın fiyatını öğreniyorsun sonra kendi bütçeni söylüyorsun ona göre bişiler ayarlarsın benim 4.5milyar tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 19 Temmuz 2007; 10:57:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

Evet bir yavaşlama oluyor ama benim gibi pcyi modifiye edersen hiç olmuyor şu anda altta m1 de maradon pazar açtım on rağmen herhangi bir kasma söz konusu bile olmuyor

bnm pc dh yi açınca bile kasıyor
  • cok saol night kiss bu arada msn wrmı knight hakkında bazı sorular sorabilrimde
  • ben knighttı yükledigimden beri gece gündüz acık kalıyo
  • pathos_knight yani bi sorun yokm anlamına gelio dimi bnimde ztn gece gunduz acık kalır yuklersem
  • normalde 43-45 derece olan işlem cı sıcaklığı knaytı acıtıktan 10-15 dakka sora 62 dereceye kadar yükseliyor. buda ısınan işlemcini yavaş çalışmasını ve arada sırada oyunda kasmalara bile neden olabiliyor
  • walla bnde bi sorun olmuyor
  • Baya kasıyo
  • valla ben şöyle söleyeyim knight olmadan öncede yavaştı knight ı bir yükledim bilgisayar ara sıra kitlenmeye reset atınca kendini açamaz oldu
  • Anasını ağlatıyo pc nin
  • yukle ama oynama nasıl fıkır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: NightKiss

Evet bir yavaşlama oluyor ama benim gibi pcyi modifiye edersen hiç olmuyor şu anda altta m1 de maradon pazar açtım on rağmen herhangi bir kasma söz konusu bile olmuyor

bnm pc dh yi açınca bile kasıyor

aynen deiştirecem hayırlısıyla

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.