Şimdi Ara

KNİGHT EMPİRE HAKKINDA BİLMEYENLER LUTFEN SORUN BANA BİLDİĞİM KADARIYLA YARDIM EDEYİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NiGhTWolFBiTe

quote:

Orjinalden alıntı: GORKEM93

selam herkse AGALAR

Chat yapmayamı tgeldin post sevdası adama neler yaptırıyo

bence de

• beyler bırınız bana yardım etsın 1299 yukladım ama hacksheield tamamlanamadan 'cannot connect to update server ' yazıyo 3 saatten berı aynı sorunla karsı karsıyayım acaba sır onerınız varmı simdiden teskk ederım

• aga launcher dan giremyi dene denerken knightonlineworld sitesi açık olsun download bölümü açık olsun dene biraz
  • 69 charla girdim nova ile worm kesiyom herkez bana bakıyo party felan bi tane civciv aldım kutuları toplasın diye 5 tane +8/80 çıkardım zuhahahahhahha
  • arkadaslar mesela ares den alınan bir char ı Xigenon a aktarmak mumkunmu
    mumkunse nasıl yapılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GsmPc.NeT

arkadaslar mesela ares den alınan bir char ı Xigenon a aktarmak mumkunmu
    mumkunse nasıl yapılır...

mumkun deil aradaşım
  • beyler +8 ok hangi yaratıklardan çıkabilir?
  • aga ben oyun oynar ken öldüm ve oyundan cıktım ..... buraya kadar güzel..... sonra oyuna girceğim zaman bana bu hesap kullanılıyo diskonnect etmek ister misin diyo .....!!!!!!!!!!!!! ok yes diyom ama sonra yeniden soruyo.....

... şimdi ben nasıl devam edebilcem.......????????????
    lütfen yardım pls

• [font="Times New Roman"]ARKADAŞLAR DÜN LVL 35 OLDUM VE İR SKİLİM DAHA AÇILDI. EWET AÇILDI AMA KULLANAMIYOMBANA LV 35 KAĞIDI LAZIMMIŞ HERHALDE AÇMAK İÇİN ÖLE DEDİLER. ÖLE İSE NEREDEN BULURUM . HADİ BULDUM DİYELİM NEKADAR. HADİ ALDIM DİYELİM NASIL KULLANILIR. HEEEE UNUTMADAN SÖLİM BEN LHGT VE ICEMAGEYİM XGNDA YIM Bİ YARDIMÇI OLUURMUSUNUZ PLSSSSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCE -- 14 Eylül 2005, 15:29:14 >

• pvp = Player Verseus Player = duello

• yok öyle bişey ya çık bi daha gir her lvl atladığında skill point in 0 gözüküyo zaten en azından bende öyle
  • selam millet !...
    ben cyper da karakterimi blocklamışım yanlışlıkla... knightin sitesinde MY ACCOUNT kısmından...
    bu halde de karakterimle oynayamıyorum... tekrar nasıl açarım blocku ... bilen birileri varsa yardım etsin karakterimi özledim biliyoomusun !!! lütfen

• mage yim %50 düşük damage ile vuruyorum K.E de .. benim damage ne zaman eski haline gelecek.. provoke , lure , aoe yapablicek miyiz.. harpy parti leri oalcak mı yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: St_Hacker

BEYLER KNİGHT EMPİRE HAKKINDA BİLMEİĞİNİZ ŞEYLERİ SORUN CEVAPLİİM HERKES BİŞEY AÇMIŞ ŞU NOLUO FALAN DİE SORUN YARDI EDELİM

soruyorum o zaman

bana +7 e kadar yakmadan basma nasıl oluyo onu öğret
  • topicin içine etgmeyin beyler bu arada +7 kaadar kesin deil ama sürekli basarsan oluo K.E +8 yapmıştım ? hackerda şimdik leglosın sorusu cwplamak için sundriesla arklık yapıo
  • --------------------------------------------------------------------------------

BEYLER BEN DİES DE OYNUYORUM VE LVL 38 . İNTERNET CAFELER HANGİ SİTEDEN YÜKLÜYOR SİZİN DEDİGİNİZ MALEZ YA SERVERİNDE YENİ ACUUNT ALMAMIZ LAZIM AMA İNTERNET CAFELERDE ALMAYA GEREK YOK ONLAR HANGİ SİTEDEN YÜKLÜYOR BİDEWWW.KNİGTONLİNEWORLD.COM DA DOWNLOADS A GİRİYOM AMA AMA BİTEK DİREC-X VAR PATCH CLİNET YOK BU EMPİERE NERDEN YÜKLÜYCEM BİDE EVDE ASL YOK TTNET VAR ONUN İÇİN UZUN OLMASI İYİ OLUR

KAAN_42
    38
    MAGE
    CLANA GİRİLİR TABİİ İYİ CLANA
    BENİ KASARSANIZ SEVİNİRİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• quote:

Orjinalden alıntı: gardan

beyler +8 ok hangi yaratıklardan çıkabilir?

bana bulcan türlerinden iki tane çikti dün ezik char la bulcan keserken
  • quote:

Orjinalden alıntı: gardan

beyler +8 ok hangi yaratıklardan çıkabilir?

bana bulcanin türevlerinden iki tane düstü eziq chari kasarken
  • quote:

Orjinalden alıntı: best_mage

aga ben oyun oynar ken öldüm ve oyundan cıktım ..... buraya kadar güzel..... sonra oyuna girceğim zaman bana bu hesap kullanılıyo diskonnect etmek ister misin diyo .....!!!!!!!!!!!!! ok yes diyom ama sonra yeniden soruyo.....

... şimdi ben nasıl devam edebilcem.......????????????
    lütfen yardım pls

bilgisayara restart at oyundan otomatikmen çikicaktir.Hiç basima gelmedi ama sorunun çözülür diye düsünüyorum.

• st_hacker ben demin oyundayken dc oldum ve şimdi girmek istiyorum tekrar ama connection failed diyo
    ok diyorum tekrar aynısı çıkıyo... pc değişiyorum yine aynısı oluyo... bu durumda ne yapmam gerekiyo 1 saati geçti hala giremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.