St Hacker Ben Knigt ı Cd den PC me Kurdum ilk açtığımda da paketleri indirdi ama indirirken sitei kapalıydı genede indirdi şimdi oyuna giriyorum adamımı seçiyorum fakat seçtikten sonra Bişeyler yüklerken donuyo kalıyo Pc hiç yanıt vermiyor bunun nedeni nedir acaba ?????????
dupe nasıl yapılr
abi ya st kacker abi baksana abi ben aresteyim ve warriorum lvl de 43 adamın biri beni hacklemiş ama nasıl olduğunu bilmiyorum herhalde biliyorum kim olduğunu ama bütün itemleri parayı almış ya ne yapacam ben şimdi aynı loginle oynamaya devam edeyimmi
yada başka loginmi açayım bilmiyorum yardım edin bana sitede açılmıyorki sifre değiştireyim yada bunun başka bir yolunu bilen varsa bana sölesin st hacker abi bana yardım et
+8 olunca parlar....
ya ben yenı basladım bu exp bılmem ne var bunlar ne ıse yarıo ??
yeni sitesinde clan ranking player ranking yok nerden bakçaz(USKO) için yani
beyler diez serwerinde oynayan ve insan olan arkadaşlar genel sorunlarınıza yardımcı olup ve isteyeni kastırabilirim.İsteyen bana pm atabilir.Geneldi diez 2 deyim ve sorunlarınıza yardımcı olucam
pm için erdi_baba yazın
sadece diez ve elmorad ları kastırırım LWL=57 IRK=İNSAN CLAN=PELERİNLİ CLAN ARIYORUM SERWER=DİEZ MSN=erditokgoz@hotmail.com ________________________________________________________________________ Oyunda Hile Yapanları Görürsem atarım.
slm knight empire nerden yükleyebilirim
pelerin ne ise yarıo
ARKADASLAR BIR KAC SORUM VAR 1) PELRINLI BIR CLAN ACMAK ICIN NP OLARAK SAG TARAFMI SOL TARAFMI ONEMLI? 2) ORTALAMA 160K NP VAR (SOL TARAFLARIN TOPLAMI) 15 SAAT OLDU NEDEN GRADE 3 OLAMADIK? VEYA NE KADAR BEKLEMEK GEREKIYO GRADE 3 OLMAK ICIN? 3) PELERIN GOREVINI YAPINCA KUTUDAN ANAHTAR HARIC 2.5 MILYAR PARA CIKIYOMUS ASLI VARMI?
benimde bi sorum var klan kurmak istiyorum fakat olmuyor, daha öncede hiç klan kurmadım var olan klandan çıktım in daha sonra tekrar gel gibibişleyler diyo ne yapmam gerek klanı kurmam için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme