Şimdi Ara

KNİGHT EMPİRE HAKKINDA BİLMEYENLER LUTFEN SORUN BANA BİLDİĞİM KADARIYLA YARDIM EDEYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER KNİGHT EMPİRE HAKKINDA BİLMEİĞİNİZ ŞEYLERİ SORUN CEVAPLİİM HERKES BİŞEY AÇMIŞ ŞU NOLUO FALAN DİE SORUN YARDI EDELİM

• peki soruyorum bu durmadan çıkan +8 lerin anlamı ne?...bilgisayar niye bize bu kadar öncem weriyo : ) örneğin almıs bi wood staffı sırf bizim için +8 e kadar upgrade yapmış sonra gitmiş elementalle flame light dmg basmıs we dispell scrolla flame ye çevirmiş we bunları sırf bizim için yapmış...bunu nedeni ne?
  • +7 ve üstü kolay çıkmıyo bence.. mesela warewolf dan wood staff +8/80 çıkıyo ama arkadaşla çok kastık hiç bize çıkmadı bi çıplak civcivli vardı warewolf kesiyodu elinde +8/80 flame wood staff vardı galiba ona çıktı bide dagger yaktım sonra diğeri upg olur diye onada bastım o da yandı.. gittim knife +1 aldım onla 2 blood worm kestim 1 tane +8/80 stiletto dagger çıktı ama diğer elimede aradım ve bütün günümü ona harcadım sonunda bi tane daha çıktı...
    bu arada stiletto, sadece blood wormdan çıkıyo diye biliyorum
    iyi olmasada poisonu güçlü ve düşük lvller için kullanışlı ve idare ediyo bence..
    bu arada poison sadece pvp de mi işe yarıyo?
  • POSİon sadece pvp de işe yaramıo +8 item çıkmasının sebebi düşük olası shard +8 çıkar da görem
    +8 sizi 40a kadar idare eder sonra atarsınız çöpe ben 3 saat worm kestim çıkmadı
  • sadece low class itemler +8/80 çıkıyo galiba
  • bu lotto nerde kırdırılıyo.ve clan ların adları düzelcekmi ve de clan başkan ları yanlarına köpek alıyolarmış nerden alcaz.
  • pvp ne????????????????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SEN MUTLULUĞUN RESMİNİ ÇİZEBİLİR MİSİN st_Hacker ??????????
  • lotto şimdilik kırdırılmıo ama kırdırıcaz abyss le aynı fiyat olcak
  • evet sadece low class itemler +8 çıkıo bu da işe yaramaz oluo tabiki

pvp normal adamlara karşı savaş demekyani karusla el morad savaşı
  • +8 itemlardan bukadar şikayetçiyseniz bir tane de bana verin
  • CLAN ADLARI DÜZELMİCEK CLAN BAŞKANLARI YANLARINA GUARD ALIO 1.5M A FALAN SUNDRİES SATIO
  • lotto bu meshur guard nirde aga ? :)))
  • aga ne dediini anlayamadım ya

quote:

Orjinalden alıntı: ferhataltunn

lotto bu meshur guard nirde aga ? :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhataltunn

lotto bu meshur guard nirde aga ? :)))

o meşhur guard sundrieste satılıyo 2.sayfadaki o kağıtımsı şeyler guardlar ama bazıları clan asist'leri için
  • İİ DE BU GUARDLAR NE İSE YARARKİ MESELA YARATIK KESERKEN SNAA YARDIM FELAN EDERMİ YOKASA SADECE SAWASLAR İÇİNMİ
  • sana dalana ve senin daldıına faaliyet gösteriyo ve cz'de o biirini hamélarsa(keserse )npsi sanaa gelio
  • olm ben aldım bi tane dark marelerin hepsini 5 dakkada kestim hepsi öldü bende 40 lvl den 45 lvl e geçtim
  • ya öyle şey mi olur? para veriyorsun ve yaratık seni koruyor. e o zaman sen otur bas c ye yaratık senin için kessin oturdugun yerden level atla. o zaman herkes kendine alır. ama öyleyse....
  • vallaha ben o guard lardan ordu yapar cz ye gönderirim onlara buff da basarım haydi aslanlarım hucummm derim bence biraz mantıksız olmuş veya da en fazla 1 tane alabilsek daha çok alıyosak cz dekilerin vay haline ama gerçekten çok süper olurdu hucum diosunuz guard lar karusların köyünü basıo

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.