knight oyununa başlarken 1 levelde başlarsınız knight oyununa başlarken skiller kapalı olarak başlarsınız knight oyununda 10 levelde skilleri açmaya başlarsınız knight oyununda roguede 45 lvlde stealth yani görünmezlik büyüsü açılır knight oyununda magelerde 45 lvlde inferno alanı açılır knight oyununda 42 lvlde bufferlerde 960 buff açılır ve dts, deru, aposda cici cici lewel kasarlar knight oyununda 60 lvlde master açılır ve canınız veya mananız çok azalınca master parlar knight oyununda koxp kullanırsanız ban yersiniz çünkü kural dışı bişeydir knight oyununda cz de pk yapmak için full shell +8 2 shard +8 lazımdır yoksa bişey yapamazsınız knight oyununda dark mareden shard, raptor, totemic, ve karışık shell düşer knight oyununda 1920 mana potion 17k ya, 720 hp potion 7k ya satılır knight oyunu böyle bi oyundur isteyen oynar isteyen oynamaz
ben kendim yazdım alıntı değildir
Ben bu imzayı bir yerden tanıyorum.Banlanan fromthedevil mi ne vardı o musun sen yoksa?İlginç resimler ekliyordu.
çok sağol inanılmaz bilgiler bunları öğrendikten sonra artık daha iyi lwl kasabilicem
Tanıyorum sizi Siz ikiniz de dün banlanmıştınız.Evanescence sayfası açmıştınız.Bugün sanki birbirinizi tanımıyormuş gibi tebrik ediyorsunuz.İkiniz aynı kişi bile olabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: metinsbf
Tanıyorum sizi Siz ikiniz de dün banlanmıştınız.Evanescence sayfası açmıştınız.Bugün sanki birbirinizi tanımıyormuş gibi tebrik ediyorsunuz.İkiniz aynı kişi bile olabilirsiniz.
5 ay 25 günlük konuyu hortlatmayı başardığın için seni tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim
bu ne yaw.post kasmak için acıyorsun...nasıl bir şey bu ya..allahım yaa...dunyada eziklerin olduğunu bilirdimde,senin gibi eziklerin olduğunu tahmin etmemiştim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme