Bildirim
Knight'ı Bırakıp Wow'a Geçmeye Değer mi Ne Dersiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Degmez mi be kardesim hemen o oyunu bırak derim ben -
değer değer -
sordugun hatadır..sendit den ver siparisini 50 milyona...ilk ay bedava oyna..wow-europe dan da accountunu ac -
Paron mesajı iki kere gondermişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzbay -- 25 Mart 2006; 12:48:53 > -
tabii ki kardeş hemen geç
ama knightı bırak demiyoz onuda oyna -
kınaytla ikisini birarada götüremez oyna olm tabe wowun üstüne yok ahanda bende aldım oricinali şinci patch gurdum bakacaz
FOREVER WOW!!!! -
imkanın varsa bir dakika bile harcama artık ko'da... -
knight online ile wow u karşılaştırmak hayatında yapabileceğin en büyük hatalardan biri oluraradaki farkları anlatsak ağzın açık kalır kesinlikle imkanın varsa hemen geç ama eğer içinde bi knight sevdası varsa onu da oyna yani -
knight wow karsılastırması uzun sure yapıldı zaten gerek yok. O konuya goturmeyin bence. -
walla oyuna xavius serverında başladım undead shadow priest olarak.Genksquad die bir türk guildindeyim şu an kapımız türk olan herkese açıktır classı ve levelı ne olursa olsun..(zira beni level 1 de aldılar )herkesi bekleriz...Ha bu arada gelen olursa nickim Xulkin -
Degmezmi ya geç bile kalmışşsın daha da geç kalmadan millete yetiş hemen -
free serverde oynıycaksan knight e devam et cunki orjinal le free arasında daglar kadar fark var orjinal oynıcaksan knight i hemen sil yer kaplamasın derim
quote:
Orjinalden alıntı: MadMax84
arkadaşlar ben bir knight online oyuncusuyum ama bu oyunu merak ediyorum sizce knight i bırakıp buna başlamaya değer mi bir de bu oyunu nasıl temin edip nereden hesap açablirim yorumlarınızı bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X