Şimdi Ara

KNİGHT İÇİN8ADET PC ALCAM YARDIM LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

premiumla ne alakası var diyen adamın oyun bilgisi bellidir zaten fazla kasma kendini hayatta başarılar sana
  • Git altın al bu aralar dunya cok karısık dolarda olabılır mantıklı olanını sec yatır derım ıkıye katlarsın yarısınıda faize veya helal olsun diyosan kuveyt turk e katılım payı olarak yatr
  • 10bini olupta en saçma para kazanma yöntemini seçtiğin için seni tebrik eder başarılarının devamı dilerim arkadaşım..
  • premium ile ban olmaz anlayışını savunanlara....

ben yazın 3 ay boyunca platin pre aldım 7-24 cz aoc de para kastım eylülde banlandı niye acaba?
  • yazmiyim diyorumda neyse yazayım.bu oyunda adam gibi para kasmanın tek bir yolu var oda abysteki isi ve felankor.eger 2 ay boyunca inat edip serverin büyük clanlarıyla yada koxperlarla kapışıp o kutuyu alırım dersen çok büyük para kaldırırsın haberin olsun.felankor haftada 2 kere çıkıyor.10 tane felankor kes en az 5 tane in alırsın.aynı şekilde iside cok drop atar.felankor bazen set bile atıyor nadirde olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

yazmiyim diyorumda neyse yazayım.bu oyunda adam gibi para kasmanın tek bir yolu var oda abysteki isi ve felankor.eger 2 ay boyunca inat edip serverin büyük clanlarıyla yada koxperlarla kapışıp o kutuyu alırım dersen çok büyük para kaldırırsın haberin olsun.felankor haftada 2 kere çıkıyor.10 tane felankor kes en az 5 tane in alırsın.aynı şekilde iside cok drop atar.felankor bazen set bile atıyor nadirde olsa

nokta
  • @IRau

Koxp kullanırsan ban yersin o kadar basit. Cz AoC 3 ay boyunca elle mi kastın yeme beni

illegal işlere bulaşıyorsunuz sonra ağlaşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 7 Şubat 2012; 9:14:58 >
  • Bana kalırsa 2 pc al. Birinde sürekli pazar kur. Diğeriyle de sürekli dolaş. Ticaret ile yaoabilirsin o dediğin paraları. Ama önce tabi sermaye için biraz gb çekersin hedeflerin doğrultusunda.
  • Bos islere ne kadar meraklı vatan evladı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

@S

Ko'da IP Ban olmadı hiçbir zaman destekli salla

Kasıtlı olarak askıda bırakıyorlar karakteri o kadar 3-5 gün kadar askıda kalıyor

Ne kadar emin konuşuyorsun yaa.

Sana resmi forumu takip etmeni öneriyorum.

Premium'lu karakterlere öyle bir yaptırım yok moruk. Resmi forumdaki herşeye inanma o forumda gördüklerinin birde arka yüzü var

Premiumla ne alakası var ben premiumdan falan bahsetmedim?
    Ayrıca neyin ne olduğunu ben gayet iyi biliyorum sen kafanı yorma.

Sen hiç kafanı yorma hacı, carnac eastte ben kendim msn k0xp ile kasarken sürekli parti dc yiyordu, telefon numaralarımızı bırakırdık gece birşey oldumu arayalim diye,premiumsuzlar ban yerken biz çatır çatır devam ediyorduk k0xpa ;)

• 2 pc toplam 4 karekter girdim ip ban yedim aynı net üzerinden 3 carı geçince ip ban yersin kontrole yakalanırsan tabi
  • Eski bir konu ama yinede ben gerekeni söyliyim.

Öncelikle 8 pc gereksiz.Knight online nin durumu ise çok kötü.İleride diğer oyunlarda da kullanırım diyerek kendini tatmin etme.İp ban var.İp bandan öte dün bir farmer arkadaşımla konuştum banların cok oldugunu k2 networkun boyle gıderse kimseye gb kastırmayacağını söyledi.Proxy ip almadan zaten hiçbir şekilde bu işi yapamazsın.8 Adet char sokmayı düşünüyorsun 8 adet charla anca fragment kasarak gb kasarsın.

Ve herşeyden önce 8 charı 8 pc den acmaktan vazgeç. benim 1 pc m madende 48 character acıyordu.
    Maden değilde slotlarda kasmak istersen client dusurusn az 2 party kurarsın rahat.

Gerekeni anlatabilmişimdir umarım, kolay gelsin.
  • 6 warrior 2 pri demişin. aga bence 1 tane asas koy oraya. bak 5 warrior, 1 asas, 2 pri olsun. cünkü asas sw wolf fln atar. daha cabuk kesersin öle.
  • i7 işlemcili bi bilgisayar aldık arkadaşa 4 tane knight açtığımızda dahi 1 gram kasma yok tüm ayarları düşürüp fx leri kapattığımızda 2 parti çarı oyuna sokabiliyo party liderlerini takip yaptığında ve diğer 14 karakterin koxplarında client gizle dediğinde diğerlerini yok sayıp kasma falan yapmıyo böylece 50-55 lvl arası 2 parti magenle ardreamda her 30 dakikada 1 boss ağacı ve dropları senin oluyo

İşi büyütürsen 10 binliraya İ7 işlemcili 5 pc toplayabilirsin buda sana yapar 16 karakter x 5 80 karakter gibi bişey yapar ama yalnız tek başına böyle bişeyin üstesinden gelemezsin yerinde olsam 2 tane İ7 işlemcili pc toplar (4binlira) 6 binliranında 1000lirasıyla premium,koxp gibi masraflara ayırır geri kalan 5 binlirayı kenarı atar karakterlerin (4 parti olacağını düşünürsek 8 çara dc pre geri kalanlara bronze çekerdim) her partiye 2 dc preli çar atar 1 partiyi Ardream 1 partiyi Base 2 partiyide Madene bırakırdım madendekileri A.f.k. bırakmak sıkıntı yaratmaz ama base ve Ardream çarlara sürekli bakman gerek rakip parti ve karşı ırkın seni kesmemesi için 5 binliraya böyle bi sistem kurulabilir ama sosyal hayat, uykusuzluk , ruhsal dengesizliğe neden olabilir vede tek başına bi müddet sonra sıkılırsın ortak bulmanda fayda var

• yazık o paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

İnternet cafe aç 8 masa. Günde 10 saatten en kötü 60 70 80 tl civarı bişey kazanırsın.Ayda 2 bin tl civarı bir şey yapar. 2 bin tlye saglam bir char alıp bf,jr vs girip gemdi falan kasarsın.Ya da char alıp satarsın.Knightla ilgili bir cafen olur.İtem satışıydı chardı cart curt.

not:İllaki giderleri olacak ama cok düz mantıkla 2 3 ayda yapamayacağı iş değil.

Bu fikir daha iyi gibi geldi bana
  • IP ban yok seri char banı var.

Atıyorum idniz asd1 şifreniz 123 bu üyelik üzerine seri char açarsanız (id:asd2,asd3,asd4 şifre 123) bi kaç saate kalmadan otomatik ip ban yersiniz(iplerinizden kaynaklanan bi sorun değil yani). Şifrenizin farklı olması olayı değiştirmez, idniz seri şeklindeyse yine kurtaramaazsınız charları.

Maden olayında charların ban yemesinin nedeni,

Moradondaki madende Gobline benzer bi Guard var, o npc kim neyi ne zaman düşürmüş, kim kaç saat hareket etmeden bi noktayı kazmış bu ve bunun gibi en ufak detayların hepsini kayıt ediyor. GM'e de npc'yi aktif hale getirecek(ip ban attıracak) komutu yazmak kalıyor sadece. Bu komutu ister DB'den yazar ister online olup yazar orası ona kalmış artık.(Bu arada o npc kesilebiliyor, kesilince kayıt tutmayı bırakıyor mu bilmiyorum ama deneyin isterseniz.) Lufer ve EMC'de ki madenler de çok düşük oranda ban yersiniz, ordaki Guardlar ırkınıza ait normal Guardlar, özel düzenlenmiş değiller bu yüzden de OTO ip ban sistemi yok oralarda. Charlarınız üstte anlattığım gibi seri char değilse ve Lufer/EMC'de kasıyorsanız ban yemeniz sadece GM'in slota gelip sizi banlamasına kalmış.(IP atar veya normal ban atar yine keyfine göre) Ama eskisi gibi değil artık daha fazla online oluyorlar GM'ler hem şu aralar Boss Event'inden dolayı olsun hemde 30 nisana kadar biraz düzen sağlamaya çalışmalarından dolayı olsun.

Amacım yöntemi paylaşmak değil sadece bilgilendirmek proxy'e para vermeye değmez yani. Marifetmiş gibi söylemiyorum ama ben 15 gündür 8 char exp kasıyorum, bırakın ip banı, serverların kapanması dışında 1 kere bile dc yemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

IP ban yok seri char banı var.

Atıyorum idniz asd1 şifreniz 123 bu üyelik üzerine seri char açarsanız (id:asd2,asd3,asd4 şifre 123) bi kaç saate kalmadan otomatik ip ban yersiniz(iplerinizden kaynaklanan bi sorun değil yani). Şifrenizin farklı olması olayı değiştirmez, idniz seri şeklindeyse yine kurtaramaazsınız charları.

Maden olayında charların ban yemesinin nedeni,

Moradondaki madende Gobline benzer bi Guard var, o npc kim neyi ne zaman düşürmüş, kim kaç saat hareket etmeden bi noktayı kazmış bu ve bunun gibi en ufak detayların hepsini kayıt ediyor. GM'e de npc'yi aktif hale getirecek(ip ban attıracak) komutu yazmak kalıyor sadece. Bu komutu ister DB'den yazar ister online olup yazar orası ona kalmış artık.(Bu arada o npc kesilebiliyor, kesilince kayıt tutmayı bırakıyor mu bilmiyorum ama deneyin isterseniz.) Lufer ve EMC'de ki madenler de çok düşük oranda ban yersiniz, ordaki Guardlar ırkınıza ait normal Guardlar, özel düzenlenmiş değiller bu yüzden de OTO ip ban sistemi yok oralarda. Charlarınız üstte anlattığım gibi seri char değilse ve Lufer/EMC'de kasıyorsanız ban yemeniz sadece GM'in slota gelip sizi banlamasına kalmış.(IP atar veya normal ban atar yine keyfine göre) Ama eskisi gibi değil artık daha fazla online oluyorlar GM'ler hem şu aralar Boss Event'inden dolayı olsun hemde 30 nisana kadar biraz düzen sağlamaya çalışmalarından dolayı olsun.

Amacım yöntemi paylaşmak değil sadece bilgilendirmek proxy'e para vermeye değmez yani. Marifetmiş gibi söylemiyorum ama ben 15 gündür 8 char exp kasıyorum, bırakın ip banı, serverların kapanması dışında 1 kere bile dc yemedim.

Bunu suanda duyuyorum senden ve şaşırdım cidden.
    Benim idlerim ha....wn31,32,33 ve 34 var ve 31 olan banlandı gecenlerde ve 2ay oluyor acılmadı.Tahminim 999 oldugu yonunde.
    Bu yuzden mi diye düsünmeye basladım..
    Şifreler aynıydı idlerin sadece rakamları farklı.
    Ayrıca bir soru daha;
    Aynı ip üzerinden illegal yollardan en fazla kac char acılıyor ip ban a yakalanmadan?
    3char ban sebebi mi?Yoksa 4ve üzeri mi banlanıyor?
    Birde hangısı banlanıyor hepsi mi biri mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FightMaster

oyun iki gün sonra kapanırsa ? !!!
    malesef kapanmadı hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.