Şimdi Ara

Knight Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harpy yada skeleton kılıgına nasıl giriliyor. lvl in kac olması lazım??????????

YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ?

• arkadas o bir kağıtla olunuyo.skeleton olman levelına baglı.kağıdın adı sanırım trans.... bişey yazıyo.maradonda bulabilirsin.kağıdın fiatı 300.000-400.000 arsı.senin lvl kac
  • benim lvl im 36 kac lvl lazım
  • 36 lvl'la malesef harpy olamazsın transformation scrool lazım 250.000'den satılıyor ve bende satabilirim ama death knight olabilirsin sanırım veya bi goblin kecoon.
  • o kagıdı aldıktan sonra nere gidecez????????
  • hiç bir yere heal potions gibi kullanıyorsun.
  • sen hangi serverdesin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Dosyaları !
    18 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Online Oyun
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diez.
  • o kağıtı nerden alabilirim?
  • onun 400k ya bi kagidi var o ile istedigin kiliga griyon
  • istediğin kağıdın ismi transformation scroll mor renkli bi scrolldur ve skillerini yerleştirdiğin yere koyarsın . sadece 1 kere kullanma hakkın vardır ve kullandığında sağ tarafta bi menü çıkar karşına o menüden lvline göre olmak istediğin yaratığı seçersin .
  • beyler benm elimde +6 lik bi dagger var bunu +7 yapabilmem için elemante scroll un yanına train miydi adını hatırlamıyorum şans arttırması için bi kağıt koucakmış o kağıdı nerden bula bilirim bide ortalama fiatı nekadar örenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • hangi serverdasın?
  • daggeri +8 yapma değmez tirina die bi yıldız lazım en ucuzu 70 m bide ayrıca blessed upgrade scroll lazm.
  • Diez serverinde oynuyorum genellike Diez2 de takılıyorum anca savaşlarda ve arzalı olduğunda Diez1 e geçiyorum
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ReCToR

beyler benm elimde +6 lik bi dagger var bunu +7 yapabilmem için elemante scroll un yanına train miydi adını hatırlamıyorum şans arttırması için bi kağıt koucakmış o kağıdı nerden bula bilirim bide ortalama fiatı nekadar örenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

yaklaşık 70m eder Triana's piece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.