arkadas o bir kağıtla olunuyo.skeleton olman levelına baglı.kağıdın adı sanırım trans.... bişey yazıyo.maradonda bulabilirsin.kağıdın fiatı 300.000-400.000 arsı.senin lvl kac
benim lvl im 36 kac lvl lazım
36 lvl'la malesef harpy olamazsın transformation scrool lazım 250.000'den satılıyor ve bende satabilirim ama death knight olabilirsin sanırım veya bi goblin kecoon.
onun 400k ya bi kagidi var o ile istedigin kiliga griyon
istediğin kağıdın ismi transformation scroll mor renkli bi scrolldur ve skillerini yerleştirdiğin yere koyarsın . sadece 1 kere kullanma hakkın vardır ve kullandığında sağ tarafta bi menü çıkar karşına o menüden lvline göre olmak istediğin yaratığı seçersin .
beyler benm elimde +6 lik bi dagger var bunu +7 yapabilmem için elemante scroll un yanına train miydi adını hatırlamıyorum şans arttırması için bi kağıt koucakmış o kağıdı nerden bula bilirim bide ortalama fiatı nekadar örenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
hangi serverdasın?
daggeri +8 yapma değmez tirina die bi yıldız lazım en ucuzu 70 m bide ayrıca blessed upgrade scroll lazm.
Diez serverinde oynuyorum genellike Diez2 de takılıyorum anca savaşlarda ve arzalı olduğunda Diez1 e geçiyorum
quote:
Orijinalinden alıntı: ReCToR
beyler benm elimde +6 lik bi dagger var bunu +7 yapabilmem için elemante scroll un yanına train miydi adını hatırlamıyorum şans arttırması için bi kağıt koucakmış o kağıdı nerden bula bilirim bide ortalama fiatı nekadar örenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
yaklaşık 70m eder Triana's piece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme