Şimdi Ara

Knight Online 2001 En Eski Versiyon Video Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar 2004'ten önceki eski versiyon knightın tanıtım videosu.(Usko değil)
    gerçekten süper..

• Oyun esnasında çıkan seslere bayıldım..
  • Combo denen şeyi daha kimse bulmamış o zamanlar. Bide gölge olayı dikkatimi çekti daha güzelmiş şimdi o olay yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRsLaN:

Combo denen şeyi daha kimse bulmamış o zamanlar. Bide gölge olayı dikkatimi çekti daha güzelmiş şimdi o olay yok galiba.

evet combo diye birşey yok.

bu arada iyi dikkat etmişsin gölge çok güzelmiş o zamanlar
  • R vuruyor da Combo olmuyormuş o zamanlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffen

Evet Arkadaşlar 2004'ten önceki eski versiyon knightın tanıtım videosu.(Usko değil)
    gerçekten süper..

benbeyaz bişe varda link ver ona göre girelim

• quote:

Evet Arkadaşlar 2004'ten önceki eski versiyon knightın tanıtım videosu.(Usko değil)
    gerçekten süper..

Eski emc ( o zamanki adı neydi unuttum ) Süperdi ya .. Ahh ah damara bağladım ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buraya konan videplar bende gözükmüyor hangi programı indirmemiz llazım
  • Şöyle bir düşününce oyun nereden nerelere gelmiş hem iyi hem de kötü anlamda.
  • Özledim ulan world of warcraft oynuyor olsamda zamanında az da olsa abilerim vardı buralarda 30-35 yaşlarında fena muhabbetlerimiz olurdu şimdi wowda vent ile yabancı konuşmalar yapıoz nerede o eski muhabbetler ahh
  • şu video yu izleyince son 10 yılda oyuna hiçbir şey katamadıkları bariz ortaya çıkıyor.
  • Süpermiş
  • Eski emc yani Piana :D Ah ah o zamanlarda oynucaktık combo şov yapardık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

şu video yu izleyince son 10 yılda oyuna hiçbir şey katamadıkları bariz ortaya çıkıyor.

Walla dogru söylüyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyGunTR -- 15 Ocak 2011; 14:53:42 >
  • 2001de internet varmıydı bırak onu bilgisayar varmıydı
  • Güzel günlerdi lüferson eski adıyla breth de glyptodont kesmek pahabiçilemez bir zevkti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Güzel günlerdi lüferson eski adıyla breth de glyptodont kesmek pahabiçilemez bir zevkti

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

quote:

gerçekten süper..

Eski emc ( o zamanki adı neydi unuttum ) Süperdi ya .. Ahh ah damara bağladım ya

Piana Village eski ismi

• vay bee o zamanda oynamak iyi olurdu
  • 90 derece dik bir yer vardı wallhack gibi çıkıyorduk ordada skeletonlar vardı az midem bulanmadı orda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.