Şimdi Ara

Knight Online 81 İlde Yasaklandı ! ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
22.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cafeci değilsen niye bu kadar dert ediyon ki?Yanlış bir karar da değil.
  • bir karakter 1000 ile 4000 ytl arası fiyatlara peynir ekmek gibi satılıyor.

biz Kar'lı çıkmısız demek :)
  • İnsan hakları ihlali diyorlar diğer forumda yuh.Anayasa mahkemesini başvurun bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Deaht

bir karakter 1000 ile 4000 ytl arası fiyatlara peynir ekmek gibi satılıyor.

biz Kar'lı çıkmısız demek :)

80 ‘level’a (seviye) yükselmiş üzerinde değerli eşyalar bulunan bir karakter 1000 ile 4000 ytl.Arkadaşlar lütfen doğru düzgün okuyalım.
  • Yasaklayabileceklerini sanmıyorum, ha belki sözde cafe'de oynanması yasaklanabilir ama onunda bir etki yapıcağını sanmıyorum çünkü bir aralar GTA falanda yasaklanmıştıda biz her gün gider oynardık karışan yoktu.GTA gibi bir oyunu bile yasaklıyıp işe yaramıyorsa knightta hiç hiç olmaz :)
  • ben en iyisi itemlerimi satıyım hem bırakmak için bi nedende çıktı
  • Bunlar da konu ile ilgili diğer belgeLer..

Knight Online 81 İlde Yasaklandı ! !

• dns değiştirir ip değiştirir gireriz diyorsunuz ama yanılıyorsunuz.

zaten cafelerde kapatılacak diyor Türkiye'de yasak olacak demiyor , yani herkez evden oynayabilecek. cafelerde oynama olasaılığı kalmayacak. aynı sigara yasağı gibi olursa polis gelir cafeye bakar oynayan varmı veya pc de ko varmı diye bakar bulursada basar cezayı geçer hangi cafeci göze alır ceza yemeyi hadi göze aldı diyelim 1 ceza yazılır 2 ceza yazılır 3. de gelirler mühürü basarlar bakalım hangi cafe oynatabilecek
  • Bence bu sefer iş ciddi gerçekten. Hiç bir cafecinin bu riski göze alacağını düşünmüyorum.. Ama arada çıkar tabi bi kaç tane Ama iyi oluyor böyle ya. Hem oyun biraz rahatlamış olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Fake haber diyip geçenler neye dayanarak bu lafı söylüyor acaba ?
    Kendileri cok mu biliyor? Forumda böyle insanların bulunması sinir ediyor beni ...
    Ayrıca resimdeki belgede 81 ilde yasaklancak diye birşey yazmasını beklemeyin. Her ile ayrı kağıt gönderilir doğal olarak

sexydagger

Ararsan bulursun canım tamam?

pff kapanırsa kapanır kapanmazsa kapanmaz banane ayrıca saygılı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexydagger

quote:

Kendileri cok mu biliyor? Forumda böyle insanların bulunması sinir ediyor beni ...
    Ayrıca resimdeki belgede 81 ilde yasaklancak diye birşey yazmasını beklemeyin. Her ile ayrı kağıt gönderilir doğal olarak

sexydagger

pff kapanırsa kapanır kapanmazsa kapanmaz banane ayrıca saygılı olursan sevinirim

Sanane ise niye bu topic'e girip ortalığı karıştırıyorsun?

• birşey olmaz eğer knight cafelerde biterse oyunda biter pre yok gb yok kim oynar

eğer böyle birşey olursa gb depolamaya başlayın ilerde fiyatı çok fazla artacaktır çarlarda pahalanacaktır benden sölemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

K2 suikast düzenler herhalde eğer böyle bir şey yaparlarsa

:D Boo yu ararlar hemen boo gelir dağıtır
  • ewt bugun bizim cafeyede qeLdiLer KnightOnline nı Tüm Pc Lerden en qeç haftaya Cumya kadar kaldıracaksın dediLer .. aksi taktirde cezai işLem uygılcaz dediLer ne yapcaz bilmiyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiraG3ShadoW

ewt bugun bizim cafeyede qeLdiLer KnightOnline nı Tüm Pc Lerden en qeç haftaya Cumya kadar kaldıracaksın dediLer .. aksi taktirde cezai işLem uygılcaz dediLer ne yapcaz bilmiyoruz...

Bırak bu ayakları
  • quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

İnsan hakları ihlali diyorlar diğer forumda yuh.Anayasa mahkemesini başvurun bari.

ne ihlali peki bana soyle isteyen istediğin oyunu yukleyemez mi?
    özgürlük denen bir sey var
  • itemlerini veya charını satmaya karar veren varmı benden başka:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexydagger

quote:

sexydagger

Fear demiş gerekeni içimde kalmasın birde ben söyleyim..
    Sananeyse girme konuya , bilmediğin bişey olunca sus ki rezil olma

• bencede çok iyi karar ne ocaklar söndü bu oyun yüzünden
  • Arkadaşlar Ne Olursa Olsun Doğru ßir Haber Gerçek'ten yeter Artık ßenımde İnternet Cafem Var

Tabi Cafemız yanı. Yerimizi Tutturduğumuz İçin -18 Cafe Almıyorum ßunu Gerçek'ten Diyorum

Knight OnLine Oynamak İçin Gelen Öğrenciler Veya Dersane Çıkısı Border'e Yetişen Gençleri Almıyorum Cafeme.

ßu oyun Gerçek'ten Çok Zarar'lı

Herkesin Fikrine Saygı Duyarım Memur Yarın Gelir ßeyfendı Cafen'den ßu Oyunu Siliceksin Dicek.
    Saygı Duyarım Silerim Gerçek'ten zaten Mide ßulandırıcı ßir oyun..

Harf Hatası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 9 Mayıs 2008; 0:57:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.