Şimdi Ara

Knight Online 81 İlde Yasaklandı ! ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
22.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kapatsınlarrrrrrrr yakısırrrrrrrrr,,,,,,cafecilerin para kazanma sevdasından zaten serverlar +10-+9 ııtem doldu bir ton cakma char doldu , bu oyunu oynatan cafeleri tek tek kapatacan bak koxp dupe vs kalıyormu oyunda ...
  • Korea KO dan yeni bir hesap açmaya çalışanınız oldumu? Adamlar önce Vatandaşlık no istiyor , sonra doğru ise cep telefonunuza (farklı yöntemler ile de doğrulama yapılabiliyor)bir doğrulama şifresi yolluyor , ancak tüm şartları yerine getirebilirseniz size bir hesap açıyor .

-18 üyelikler için tam olarak yeterli bir çözüm olmasada bizde de aynen uygulanabilir diye düşünüyorum . Bu şekilde 18 yaş altı üyelerin %60-%70 gibi bir kısmının döküleceğini düşünüyorum. Hem oyun rahatlar hemde bebelerden arınmış oluruz. Cafelere de bu tip kısıtlamalar getirmeye gerek kalmaz.

Her ne kadar bu yasağın uygulama şeklinden hoşnut olmasam da , küçük yaştaki çocukların kesinlikle bu oyundan uzak tutulması gerekir diye düşünüyorum.
  • Sanki sadice cafelerde yasaklanıcakmış gibi anladım ben onu ölemi çünkü bütün online oyunların amacı para kazanmak bence hepsini engellesinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Korea KO dan yeni bir hesap açmaya çalışanınız oldumu? Adamlar önce Vatandaşlık no istiyor , sonra doğru ise cep telefonunuza (farklı yöntemler ile de doğrulama yapılabiliyor)bir doğrulama şifresi yolluyor , ancak tüm şartları yerine getirebilirseniz size bir hesap açıyor .

-18 üyelikler için tam olarak yeterli bir çözüm olmasada bizde de aynen uygulanabilir diye düşünüyorum . Bu şekilde 18 yaş altı üyelerin %60-%70 gibi bir kısmının döküleceğini düşünüyorum. Hem oyun rahatlar hemde bebelerden arınmış oluruz. Cafelere de bu tip kısıtlamalar getirmeye gerek kalmaz.

Her ne kadar bu yasağın uygulama şeklinden hoşnut olmasam da , küçük yaştaki çocukların kesinlikle bu oyundan uzak tutulması gerekir diye düşünüyorum.

oyle yapsalar ne olacak sanki bu sefer kucuk cocuklara şifre satarlar

• Come vs vali.
  • Bunu sıkıysa uygulasınlar 2 gun sonra ip proxyler ile ttnet nasıl %25 yavaşlaıp. Zarara giriyo.

Hatırlarsanız yaklasık 1 yıl once aynı şeyden dolayı ttnet knight online'yi kapatmıstı. Herkes oyun kapatıldı falan dıyodu.
    Ama ip proxy ıle girilebiliyodu.

Ttnet interneti yavaşladı ve para kaybetmeye başlayınca bu yasagı kaldırmak zorunda kaldı.

içiniz rahat olsun en fazla 1 hafta proxy ıle takılırız sonra duzeltırler yıne
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

Bunu sıkıysa uygulasınlar 2 gun sonra ip proxyler ile ttnet nasıl %25 yavaşlaıp. Zarara giriyo.

Hatırlarsanız yaklasık 1 yıl once aynı şeyden dolayı ttnet knight online'yi kapatmıstı. Herkes oyun kapatıldı falan dıyodu.
    Ama ip proxy ıle girilebiliyodu.

Ttnet interneti yavaşladı ve para kaybetmeye başlayınca bu yasagı kaldırmak zorunda kaldı.

içiniz rahat olsun en fazla 1 hafta proxy ıle takılırız sonra duzeltırler yıne

Arkadaşım sen daha konuyu bilmiyorsun. Knight online oynamak yasaklandı diye birşey yok. Sadece internet cafelerde oynanmasına yasak getirildi. İstersen git evinde 24 saat oyna sana kimse karışmaz. Yani evden oynarsan proxy ile girmene gerek yok. Eğer uygulanırsa bu yasa cafelerde bu oyun kalmıcak yani silinecek ve cafeden kimse oynayamayacak...

• bence 18+ falan çözüm değil , karar gayet doğru ve yerinde bir karar çocuklar hiç yoktan evindeyken ailelerinin gözetimi altındalar.Okulu asıp cafeye kaçan bir çok çocuk var bunların akılları oyundan başka birşey görmez olmuş ve maalesef ki iradeleri iyiyi seçecek kadar güçlü olmayan birçok çocuk oynuyor(10/8i cafede).

Evde ailesinin kontrolü altında istediğini yapar.Ama cafede çocuğa pokelik yaptırıp sömürürler mi , uyuşturucuya mı alıştırırlar bilinmez.Ki karnını doyurupta sabahtan akşama kadar ufacık beyinlere işkence edenleri hepimiz biliyoruz.

Şu türk milletinden ilk defa yerinde bir karar çıktı , tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solman -- 10 Mayıs 2008; 1:23:15 >
  • Turkiyede Özgürlük Diye Bir Kavram Yok o yüzden kimse sesini çıkarmasın sakın sonra cız yaparlar bizi
  • cok guzel bi uygulama ilk defa bu devletin bu uygulamasına bu kadar sevındım

paralarımızın yahudılere gıdecegıne ulkemızde kalması kadar daha guzel bırsey yokdur dıye dusunuyorum

en kısa zamanda ennelenır inş bu oyun
  • ne yasaklanmışı ben oyuna her zaman giriyom hatta internet cafede giriyorum.
  • abi bu balanlıklar ne ya olan bize oluo hayatımızda adam gibi oyun bulduk oynayamıoz!!! Evde oynayanlarada yasak gelirse pc oynamayı bırakırım walla bune a.q
  • hele bi yasak koysunlar yiyecekleri küfür sayısı milyonu geçer herarde
  • insallah cafelere yasak gelir evden rahat rahat serverlara gireriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: l ®aP l

quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

fake haber olmasın? gazetelerde tv de öyle bir şey duymadık??

babam polis. o da dedi. ama cafelerde oynanması yasak sadece. gta felan da yasaklanmış. evde oynuyorm.
    yasak olsa oyntmazdı heralde

Yalannnnn
  • yalan beyler inanmayın
  • Tabi Tabi Tabi Tabi

• Vay be 2008 de yasaklanmış meğersem biz neden görmedik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.