kılavuzuna bakktım ama anlamadım kimse salak falan demesin 4 senedir oynamıyom 69'ncu lveldeyim ya şimdi bu atck tuşu falan neydi şunların tuşlarını biri anlatsın bide o şeyleri takıları falan nası transfer ediyoz nası satıyoz?? arkadaşlar 69'ncu levelda olduguma inanmıyanlar falan olabilir ama öle ayrıca 59 da olabilir bende tam hatırlamıyom yalancı knight onl,ine cahili gibicvp lar yrine soruma cvp erin lütfen bu sizden ricam
Isim Ne Senin Sen Oyunu Bu Kadar Unuttuğuna Inanıyorum Çünkü Bende Uo yu Unutmuştum Bu Gün Sohbeti Geçti Fransız Kaldım... Arkadaşına Tıklayıp Sağ Alttaki Trade Tuşuna Basıoz Atack Tuşu R Dir Sen Magesin Büyüleri Kullancan Biliyosundur Inş Çabuk Hatırla (:
Dostum atak tuşu R dir skill lerini üzerine gelerek sağ tıklayıp soldaki sıralama bölümüne koyuyosun skill vurmak içinde harflerin üzerindeki rakamlara basman yeterli ayrıca o soldaki sıralama bölümüne invertory de bulunan mana pot heall pot koyabilirsin. Z tuşu en yakınındaki düşmanını gösterir farklı ırk yada monster B tuşu inn hostes vb oyundaki sana yardımcı kişilerin üzerine tıklamadan onları bir seferde bulmanı sağlar. X tuşu en yakınındaki aynı ırk taki kişiyi gösterir. C tuşu mana ve heall seviyendeki düşmeyi tamamlar. Aklıma gelenler bunlar anlatım bozuklukları içinde ayrıca özür dilerim. Türkçem hafif kıttırda
quote:
Orjinalden alıntı: micrafon_show
Dostum atak tuşu R dir skill lerini üzerine gelerek sağ tıklayıp soldaki sıralama bölümüne koyuyosun skill vurmak içinde harflerin üzerindeki rakamlara basman yeterli ayrıca o soldaki sıralama bölümüne invertory de bulunan mana pot heall pot koyabilirsin. Z tuşu en yakınındaki düşmanını gösterir farklı ırk yada monster B tuşu inn hostes vb oyundaki sana yardımcı kişilerin üzerine tıklamadan onları bir seferde bulmanı sağlar. X tuşu en yakınındaki aynı ırk taki kişiyi gösterir. C tuşu mana ve heall seviyendeki düşmeyi tamamlar. Aklıma gelenler bunlar anlatım bozuklukları içinde ayrıca özür dilerim. Türkçem hafif kıttırda
adam lvl 69 olmus pot basmayı skill vurmayı attac yapmayı bilmiyosa ya edit chardır yada çalıntı chardır yani lvl 1 de ben hepsini öğrenmiştim adam lvl 69 hemde 3.5 yıldır oynuyooorr
quote:
Orjinalden alıntı: .:darkdevil:.
adam lvl 69 olmus pot basmayı skill vurmayı attac yapmayı bilmiyosa ya edit chardır yada çalıntı chardır yani lvl 1 de ben hepsini öğrenmiştim adam lvl 69 hemde 3.5 yıldır oynuyooorr
4 SENEDİR OYNAMIYORUM DEMİŞ.. OLABİLİR UNUTULABİLİR TABİİ AMA OYUNA GİRİP BAKINCA HATIRLAR İNSAN HEMEN.. BELKİ DE DEDİĞİNİZ GİBİ CHARINI BAŞKASINDAN SATIN ALMIŞ DA OLABİLİR....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme