2 ay sonra koxp ve hack olayları dolar merak etmeyin ayrıca usko nunda türk iplerine kapanaçağı filanda yok :) zaten şimdiden reklam etmissiniz türklere orayı orayada girer bizim veledlerimiz maffederler :) servera 1 sene vermiyorum
İyi bir hile koruyucuyla birlikte hiç bir sorun çıkmaz. Ayrıca Usko'nun Türk IP'lerine kapanacağını kimse söylemedi.
usko yu türk ip lerine kapatamazlar... onca yatırım yaptı bunlar kolaylı olan şeyler değil.
Zaten kapatacaklar diyen yok
tamam sakin ol ben birşey demedimki :) sadce dediğini dogruladım :)
Beyler Bu Betaymış dimi ayın 16 sındamı ne charlar silinip yeniden başlanıcakmış doğrumu acaba
oyun acıldımı acaba girebilen varmı oyuna?
quote:
Orijinalden alıntı: Volkoff
Beyler Bu Betaymış dimi ayın 16 sındamı ne charlar silinip yeniden başlanıcakmış doğrumu acaba
pvp sunucusu vardi bir ara onun gibi olur heralde. np siralamasinda 1. ye ipad vericekler diye duydum emin degilim
Resimdeki gibi hepsini yaptım almanya danimarka europe ip si kullandım portu 1080 flndı mozillada denedm hic bi site acmıyor ping de deneynce zaman aşımına ugradı diyor nedeni nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Glinz
quote:
Orijinalden alıntı: Volkoff
pvp sunucusu vardi bir ara onun gibi olur heralde. np siralamasinda 1. ye ipad vericekler diye duydum emin degilim
Hayır onun gibi olmayacak. Level kasmak biraz daha kolay olacak sanırım. Her 10 levelda bir ödül de vereceklermiş. En çabuk Level atlayan 3 oyuncu En iyi bug bulan 3 oyuncu Arkadaşlarını oyuna kazandıp, "referrer" sistemini en çok kullanan 3 oyuncu En iyi 3 video En iyi ekran görüntüsünü yakalayan 3 oyuncu arasından seçilecek iPad ve iPod kazananlar.
ne yapiyoruz beyler ne zaman aciliyor kesin olarak suanda sitesine girdigimde "Checking the system to stabilize for a while. please wait..." yaziyor bakalim.
ayrica start yok daha
quote:
Orijinalden alıntı: War Star
Beyler benimde gözden kaçırdığım şeyler var tabi proxy olayında mesela ben 8 mbps adls kullanıyorum ayrıca istanbuldayım. Normalde EUKO serverına 7 ms pingim var şimdi içinizden 1 mbps kullanan ve doğu anadolu yada iç anadoluda oturanda var. Benle aynı pingi alması mümkün değil. Bu konuda en avantajlı olanlarımız kablo net kullananlar. Her neyse madem zorlandınız ben size yarın için iyi bir proxy adresi vereyim. Nede olsa oyun daha beta ip ban falan atcak halleri yok. Takılırsınız. İsteyen yolla yazsın. 40 ms pingi var bende.
Lütfen
hala start yok
Hala yok beyler
Biraz forumları falan okumayı deneseniz ne iyi olacak aslında.
quote:
1. Date Start Oct 11 14:00 PM CET End Oct 16 18:00 PM CET 2. Participants No restriction. Anyone can join the Closed-Beta Testing
3. Servers KOL_ALPHA => KOL_ALPHA1 => KOL_ALPHA2 KOL_BETA => KOL_BETA1 => KOL_BETA2 Note: KOL_ALPHA(2 chennels) will be open first and KOL_BETA servers will be open for the demands
4. Contents restricted
PowerUp Store will be disabled
5. Rules
a. Accounts Account IDs will remain after the closed-beta test b. Character All characters and character information will be deleted including clan, knight, friends, party, emails, quests, inventory, warehouse. c. Items All items given or earned in game during testing will be deleted.
6. Pre-Injection Items
Speed potion (1 ea)
7. Reward Items
Level 30 achivement Speed Potion (1 ea) Level 50 achivement Magic Bag (1 ea) Level 60 achievement Pathos Globe ( 2 ea) Level 70 achievement Valkyrie Amor Set ( 1 ea) Note: All reward items will be delivered to Account mail box after the closed-beta and users can use them in live servers
BelieveMe , hangi proxy programını kullanıcaksın ?
Arkadaşlar start geldimi
polonyadan bağlanmaya çalışıyorum lakin kapalı hala galiba
Forumun admini şöyle bir screenshot paylaştı biraz önce.