Şimdi Ara

Knight Online Europe (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: War Star

Arkadaşlar ha proxifier ha proxyfirewall değişmez. İkisindede çalışan proxy bulmanız lazım. Anlattığım programı kullanıyorum bulduğum proxy dehşet bir şey 65 ms ping ve oyunda yağ gibi akıyor zaten önemli olan proxy bulmak. Uğraşacaksınız belki 50 tane deniceksiniz ama sonunda bulacaksınız yok öyle 3 kuruşa 5 köfte hadi bakim kasın biraz

Carnac weste giriş yapabildim dostum bide az ping'li proxy bulabilsek benimki 160ms nin altına düşmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 28 Ekim 2012; 17:00:05 >
  • Ya yarın açılacak oyun şu an zaten yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rope

@war star, abi anlayamadığım nokta, eğer bu server private server değilse neden KO'nun official sitede haberi yok onu anlayamadım. acaba başka bir şirket mi oluşturdu bu EUKO'yu?

uskonun forumunda var böyle bir konu.Gmlerde doğruladı.G1 lisanslı oyunu zaten sitenin en alt kısmına bakarsan şu yazıyı görebilirsin.

Copyright © 2005-2011. Mgame Corp. & Noahsystem Co.,Ltd. All Rights Reserved And © 2011 Licensed and published by Game Cafe Services, Inc
    Registered in California, United States No C3258553. Registered office: 1 Centerpointe Dr. Suite 160 , CA 90623

quote:

Arkadaşlar beta yarın saat öğlen 13:00 gibi açılacak. Birde iyi habermi kötü habermi artık siz karar verin EUKO nun lisansında yapılacak bir düzenleme ile oyun türk ip lerine açılabilirmiş böyle bir söylenti var. Forumda admine sordum bize temiz bir oyun sunabilirmisiniz diye oda bu konuda elimizden geleni yapacağız dedi. Bakalım göreceğiz.

War star hocam süper bir haber valla proxy ile uğraşılmaz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunakinci2 -- 11 Ekim 2011; 1:34:25 >

• hadi bakalım hayırlısı. mage açmayı düşünüyorum, neredeyse 4 yıl olacak oynamayalı :)
  • en istediğim şeydi bu yeni baştan açılan bir KO, hem de kaliteli. private server kalitesizliği yok.

karus açıyoruz galiba.. mage açacam ben de nick imi yazmayayım çalmayın açtıktan sonra yazarım
  • Beyler benimde gözden kaçırdığım şeyler var tabi proxy olayında mesela ben 8 mbps adls kullanıyorum ayrıca istanbuldayım. Normalde EUKO serverına 7 ms pingim var şimdi içinizden 1 mbps kullanan ve doğu anadolu yada iç anadoluda oturanda var. Benle aynı pingi alması mümkün değil. Bu konuda en avantajlı olanlarımız kablo net kullananlar. Her neyse madem zorlandınız ben size yarın için iyi bir proxy adresi vereyim. Nede olsa oyun daha beta ip ban falan atcak halleri yok. Takılırsınız. İsteyen yolla yazsın. 40 ms pingi var bende.
  • quote:

Beyler benimde gözden kaçırdığım şeyler var tabi proxy olayında mesela ben 8 mbps adls kullanıyorum ayrıca istanbuldayım. Normalde EUKO serverına 7 ms pingim var şimdi içinizden 1 mbps kullanan ve doğu anadolu yada iç anadoluda oturanda var. Benle aynı pingi alması mümkün değil. Bu konuda en avantajlı olanlarımız kablo net kullananlar. Her neyse madem zorlandınız ben size yarın için iyi bir proxy adresi vereyim. Nede olsa oyun daha beta ip ban falan atcak halleri yok. Takılırsınız. İsteyen yolla yazsın. 40 ms pingi var bende.

bana yollayabilirsin
  • Bana da atın
  • quote:

Beyler benimde gözden kaçırdığım şeyler var tabi proxy olayında mesela ben 8 mbps adls kullanıyorum ayrıca istanbuldayım. Normalde EUKO serverına 7 ms pingim var şimdi içinizden 1 mbps kullanan ve doğu anadolu yada iç anadoluda oturanda var. Benle aynı pingi alması mümkün değil. Bu konuda en avantajlı olanlarımız kablo net kullananlar. Her neyse madem zorlandınız ben size yarın için iyi bir proxy adresi vereyim. Nede olsa oyun daha beta ip ban falan atcak halleri yok. Takılırsınız. İsteyen yolla yazsın. 40 ms pingi var bende.

Bana da yollar mısın.
  • benimde proxy hakkında yardım almam gerekiyor.mesajım bulunsun bende başlayabilirim.
  • quote:

banada yollayabilir misin ?
  • Açıldı mı?
  • Bana kalırsa CB ' de oyunu test etmenin yanında oyuncu sayısınıda test edip eğer yeterli görülmezse birer ikişer yasaklı ülkelerin bloklarını kaldıracaklar. Seçenekler ve imkanlar bu kadar çok artmışken Ülke iplerinin bloklanması kadar saçma birşey yok. Önlemini al yapanı banla. Kurunun yanında yaşta yanmasın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 2 ay sonra koxp ve hack olayları dolar merak etmeyin ayrıca usko nunda türk iplerine kapanaçağı filanda yok :) zaten şimdiden reklam etmissiniz türklere orayı orayada girer bizim veledlerimiz maffederler :) servera 1 sene vermiyorum
  • Ya beyler bu Europa knight online nedir? Ne oluyor biriniz söylesin lütfen? Birde nasıl giriş yapacağız bu servera?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

2 ay sonra koxp ve hack olayları dolar merak etmeyin ayrıca usko nunda türk iplerine kapanaçağı filanda yok :) zaten şimdiden reklam etmissiniz türklere orayı orayada girer bizim veledlerimiz maffederler :) servera 1 sene vermiyorum

İyi bir hile koruyucuyla birlikte hiç bir sorun çıkmaz. Ayrıca Usko'nun Türk IP'lerine kapanacağını kimse söylemedi.

• Adamlar istedikten sonra kimseye hile kullandırtmazlar.Yeterki istesinler.
  • Saat 1 gibi açılacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

2 ay sonra koxp ve hack olayları dolar merak etmeyin ayrıca usko nunda türk iplerine kapanaçağı filanda yok :) zaten şimdiden reklam etmissiniz türklere orayı orayada girer bizim veledlerimiz maffederler :) servera 1 sene vermiyorum

İyi bir hile koruyucuyla birlikte hiç bir sorun çıkmaz. Ayrıca Usko'nun Türk IP'lerine kapanacağını kimse söylemedi.

usko yu türk ip lerine kapatamazlar... onca yatırım yaptı bunlar kolaylı olan şeyler değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

usko yu türk ip lerine kapatamazlar... onca yatırım yaptı bunlar kolaylı olan şeyler değil.

Zaten kapatacaklar diyen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 11 Ekim 2011; 12:06:04 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.