Şimdi Ara

Knight Online Europe (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada arkadaşlar google da knight online europe diye arama yaptırınca,başka bir private serverın facebook sayfası çıkıyor dikkat edin.

Bu facebook sayfası private serverındır.Orjinal oyunun facebook sayfası varmı bilmiyorum.

http://tr-tr.facebook.com/pages/Europe-Knight-Online/173910549288770
  • ah, öyle mi. en son 2008'de polonya-çek cumhuriyetinden arkadaşlarla oynuyordum carnac-east'te, Down clanındaydım. çok özledim o zamanları. deneyeceğim, beni de ekleyin aranıza:)
  • Az sonra yatarım yüksek ihtimal yarın gelirim karus asas veya bp ( ruh halime göre )
    TiTHacK ( Çok güzel evet nickim )
    Listeye ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1235 -- 10 Ekim 2011; 22:51:13 >
  • Başka proxy yolu bilen var mı ? benim bu programda sorun var sanırım.
  • Hocam bu programla sanırım proxy yapınca Carnac-West girmesi lazım.Ama giremiyorum?
    Launcher'ı tıklayınca o kısımlar gelmiyor.
    Sebebi ne olabilir?
  • Biri açılınca benim mesajıma alıntı yapabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yol ya çok uzun ya da sen uzun anlatmışsın. Ben dün tesadüfen buldum girme yöntemimi.
    Open VPN indirip Hideme.Ru'dan 1 günlük deneme VPN hakkınızı kullanıp rahatlıkla girebilirsiniz. Deneme VPN'inde Rusya, Almanya ve Amerika için VPN adresi veriyor. 1 gün geçtikçe modem resetleyip geçici mail adresleriyle tekrardan VPN hakkınızı kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar bakın Open VPN adlı programda güzel bir çözüm olabilir. Birde bu programı indirip C-Westte deneyin bende deneyeceğim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yol ya çok uzun ya da sen uzun anlatmışsın. Ben dün tesadüfen buldum girme yöntemimi.
    Open VPN indirip Hideme.Ru'dan 1 günlük deneme VPN hakkınızı kullanıp rahatlıkla girebilirsiniz. Deneme VPN'inde Rusya, Almanya ve Amerika için VPN adresi veriyor. 1 gün geçtikçe modem resetleyip geçici mail adresleriyle tekrardan VPN hakkınızı kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar bakın Open VPN adlı programda güzel bir çözüm olabilir. Birde bu programı indirip C-Westte deneyin bende deneyeceğim şimdi.

nasil kullaniliyor pm den anlatabilirmisiniz yada buraya yazarsaniz olabilir lagsiz bi sekilde nasil ayarlayabiliriz

• saat 12:20 geçiyor açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytozy

saat 12:20 geçiyor açılmadı

proxy halledebildin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KéRéM

quote:

proxy halledebildin mi

O arkadaşı bilmiyorum ama ben Hayır ama oyuna başlamak istiyorum nasıl yapıcaz bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

quote:

proxy halledebildin mi

O arkadaşı bilmiyorum ama ben Hayır ama oyuna başlamak istiyorum nasıl yapıcaz bilmiyorum

Ben yaptım proxy haber kısmı açılıyor ama oyun yok

• Ben adam gibi bir Proxy bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 28 Ekim 2012; 16:57:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

proxy halledebildin mi

Ben yaptım proxy haber kısmı açılıyor ama oyun yok

bende ayarlayamadım bendede aynen start gelmiyor henüz beklemedeyiz:)

• Bekle Allah bekle :)
  • Oyun ücretli olmadıgı ve 7-8 gb gibi bir paket indirme gereği sunmadigi sürece oyunu yine turk lamerlar basar herkes oynarsa oyun kalite aynı olur herkes yine ulu orta yerde koxp kurar.Belli bir kitleye hitap etmeli çoluk cocuk oynaya oynaya mahvettiler oyunu Türbine sisteme geçse bile olabilir.
  • Birisi şu proxy hakkında detaylı bilgi verebilir mi acaba.Halen daha Carnac-West'e girmeyi başarabilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Birisi şu proxy hakkında detaylı bilgi verebilir mi acaba.Halen daha Carnac-West'e girmeyi başarabilmiş değilim.

+1 HSS U.S den proxy veriyor
  • quote:

quote:

Birisi şu proxy hakkında detaylı bilgi verebilir mi acaba.Halen daha Carnac-West'e girmeyi başarabilmiş değilim.

HHS Bitkisel - Bitkisel sağlık ürünleri -LW6090 fx15 fx48.
  • quote:

quote:

quote:

HHS Bitkisel - Bitkisel sağlık ürünleri -LW6090 fx15 fx48.

Ben Hot Spot Sheld den bahsetmiştim iyidi fakat güldürmedi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.