Şimdi Ara

Knight Online Europe (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The StrongHold

biyerlerde yazmıştım komplo teorisi diye bunu ....

yapımcı gene aynı yapımcı ... gamersfirst ve ekibi ... bu neden yapılıyor sizce? euro-ko serverı açıyorlar
    çünkü usko öyle bir batağa saplandı ki çıkaramıyacaklarını anladılar. kaderine terkediyorlar... c west gibi
    bir ortam hazırladılar . yeni client açıyorlar yeniden başlayıp ellerinde tutabilecekleri bir server açıcaklar
    ve avrupa serveri olan bu server neden tr ip lerine kapatılıyor ..? avrupa göbeğinde bir ülke yahu..

hayal edin ama çok beklemeyin usko açıldığında nasıldı şimdi nasıl? aynı ekip aynı son ..

neyse umarım tr ip lerini açarlar uskodan kurtuluruz...

Türkiye ip açılırsa oyunun uskodan farkı kalmaz. Hiç değilse proxy nedir nasıl çalışır bilmeyen, proxy bulamayan ayar yapamayan sürekli lag dc ile oyun oynayan sübyanlar uğraşmaz uskoya döner. Senin komplo teorisi olabilirde olmayabilirde. Yanlız olsada olmasada yeni bir başlangıç olmak zorunda "2 altın kural" oyunda GM olacak birde basılan itemlar kontrol edilecek. Bunlar yapılırsa eski günlere döneriz ama olmazsa C-westten daha boş bir server olur.

@mpc büyük ihtimal yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 10 Ekim 2011; 15:29:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

yapımcı gene aynı yapımcı ... gamersfirst ve ekibi ... bu neden yapılıyor sizce? euro-ko serverı açıyorlar
    çünkü usko öyle bir batağa saplandı ki çıkaramıyacaklarını anladılar. kaderine terkediyorlar... c west gibi
    bir ortam hazırladılar . yeni client açıyorlar yeniden başlayıp ellerinde tutabilecekleri bir server açıcaklar
    ve avrupa serveri olan bu server neden tr ip lerine kapatılıyor ..? avrupa göbeğinde bir ülke yahu..

hayal edin ama çok beklemeyin usko açıldığında nasıldı şimdi nasıl? aynı ekip aynı son ..

Türkiye ip açılırsa oyunun uskodan farkı kalmaz. Hiç değilse proxy nedir nasıl çalışır bilmeyen, proxy bulamayan ayar yapamayan sürekli lag dc ile oyun oynayan sübyanlar uğraşmaz uskoya döner. Senin komplo teorisi olabilirde olmayabilirde. Yanlız olsada olmasada yeni bir başlangıç olmak zorunda "2 altın kural" oyunda GM olacak birde basılan itemlar kontrol edilecek. Bunlar yapılırsa eski günlere döneriz ama olmazsa C-westten daha boş bir server olur.

@mpc büyük ihtimal yok.

Alıntıları Göster
    Yol ya çok uzun ya da sen uzun anlatmışsın. Ben dün tesadüfen buldum girme yöntemimi.
    Open VPN indirip Hideme.Ru'dan 1 günlük deneme VPN hakkınızı kullanıp rahatlıkla girebilirsiniz. Deneme VPN'inde Rusya, Almanya ve Amerika için VPN adresi veriyor. 1 gün geçtikçe modem resetleyip geçici mail adresleriyle tekrardan VPN hakkınızı kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Yol ya çok uzun ya da sen uzun anlatmışsın. Ben dün tesadüfen buldum girme yöntemimi.
    Open VPN indirip Hideme.Ru'dan 1 günlük deneme VPN hakkınızı kullanıp rahatlıkla girebilirsiniz. Deneme VPN'inde Rusya, Almanya ve Amerika için VPN adresi veriyor. 1 gün geçtikçe modem resetleyip geçici mail adresleriyle tekrardan VPN hakkınızı kullanabilirsiniz.

Buda bi yöntem tabi illaki alternatif seçenekler var. Fakat uzun yolun ve uğraşmanında bir karşılığı var. Şimdi senin programı tanımıyorum ama HSS gibi sanırım. Her program için ayrı proxy kullanabiliyomusun?
  • quote:

quote:

Buda bi yöntem tabi illaki alternatif seçenekler var. Fakat uzun yolun ve uğraşmanında bir karşılığı var. Şimdi senin programı tanımıyorum ama HSS gibi sanırım. Her program için ayrı proxy kullanabiliyomusun?

Alıntıları Göster
    Bütün mesajları okudum, bırakalı 4 yıl oldu, Knight Empire versiyonundan gelse daha bi hoş olur gibi, o bağıran trollde sesi kısarak girerim yine :(

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepo

Koxp hack olayları olmazssa harika olur pvp tadından yenmez diye düşünüyorum gerçekten başlanır yani sırf pvp için :D.Grişi bakıcak olursak sağlam eu proxyleri bulduğumuz sürece sorun olucanı sanmam.

Alıntıları Göster
    Tebrikler bu serverada girmenin yolunu türklere anlattın şimdi bu serverda hileden geçilmez 2 güne pert olur aferim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Tebrikler bu serverada girmenin yolunu türklere anlattın şimdi bu serverda hileden geçilmez 2 güne pert olur aferim

Saçmalamanın alemi yok. Adamlar gerekli önlemleri almazlarsa ben yöntemi anlatsamda türkler girecek anlatmasamda. EUKO'nun USKO gibi olmasının sebebi War Star nickli üyenin DH'de yaptığı paylaşım komik oluyor. Onlar gerekli önlemleri almazsa her türlü batar. Alırsa sorun olmaz. Girmek isteyen her türlü girer bana gerek yok ben burda paylaşım yapıyorum sonuçta hile sitelerinde değil.

• quote:

Bu oyunu bu vakitten sonra Türklerden başka kimsenin oynayacağını sanmıyorum. Hatta geçen gün OnRPG forumlarında konu açmıştım EUKO tanıtımı için yorumlar;
    "This looks.. disgustingly bad. Have fun playing it. " Miğde bulandırıcı gözüküyor. Sana iyi eğlenceler.
    "It was a fun game like 5years ago, I dont feel like playing it now though " 5 yıl önce eğlenceliydi. Şimdi oynamak istemem.
    "If this was 2005-2006 .. This game would be INSANELY fun, as it was. But alas.. it is not 2006 .. so, its no longer good lol" yukarıdakinin aynısından bir yorum.

@DH Equ
    Google'a Proxy yazmayı beceren herkes girebilir zaten bu servera. O kadar zor birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 10 Ekim 2011; 16:16:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

quote:

Bu oyunu bu vakitten sonra Türklerden başka kimsenin oynayacağını sanmıyorum. Hatta geçen gün OnRPG forumlarında konu açmıştım EUKO tanıtımı için yorumlar;
    "This looks.. disgustingly bad. Have fun playing it. " Miğde bulandırıcı gözüküyor. Sana iyi eğlenceler.
    "It was a fun game like 5years ago, I dont feel like playing it now though " 5 yıl önce eğlenceliydi. Şimdi oynamak istemem.
    "If this was 2005-2006 .. This game would be INSANELY fun, as it was. But alas.. it is not 2006 .. so, its no longer good lol" yukarıdakinin aynısından bir yorum.

@DH Equ
    Google'a Proxy yazmayı beceren herkes girebilir zaten bu servera. O kadar zor birşey değil.

Alıntıları Göster
    15 Dakikada indirdim, bilgisayara kurdum, yarın deneriz. Haydi bakalım.

• quote:

quote:

@DH Equ

Aslında oynar ama dediğim gibi çok sıkı tutarlarsa. Türkiye'de legal KO için bekleyen yüzlerce oyuncu var büyük müşteri potansiyeli bu. PUS satışından iyi para kazanırlar. Sonuçta sh yok koxp yok. Birde şu exp rate düşürselerde kasmakda zorlaşsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

15 Dakikada indirdim, bilgisayara kurdum, yarın deneriz. Haydi bakalım.

Alıntıları Göster
    yaptım herşeyi oyun inikti zaten normal uskoda deniyim dedim 1e 1 yaptım port 80 ama o farklı ping 100 civarı giriş yapıyorum ama bug fixed falan yazdığı tablo gelmiyo karşıma bi yardım edermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Bedirhan:

yaptım herşeyi oyun inikti zaten normal uskoda deniyim dedim 1e 1 yaptım port 80 ama o farklı ping 100 civarı giriş yapıyorum ama bug fixed falan yazdığı tablo gelmiyo karşıma bi yardım edermisin

Başka server denemen lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Bedirhan:

Başka server denemen lazım.

Alıntıları Göster
    Ortalama 91ms , İngiltereden bi proxy buldum, haydi bakalım, BEKLİYORUZ. ORC açalım ve class dağılımını yapalım, Warrior benimdir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Ortalama 91ms , İngiltereden bi proxy buldum, haydi bakalım, BEKLİYORUZ. ORC açalım ve class dağılımını yapalım, Warrior benimdir .

Alıntıları Göster
    MrOnLyTiX asas bende

• quote:

Orijinalden alıntı: BTheBack

MrOnLyTiX asas bende

Alıntıları Göster
    Oyunu indiriyorum Mage lazım'mı beyler Irk Karus bu arada arkadaşlar bi Clan kuralım hepimiz kafamızın esitiyi gibi ayrı ayrı exp kasarsak zor olur bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 10 Ekim 2011; 17:46:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Oyunu indiriyorum Mage lazım'mı beyler Irk Karus bu arada arkadaşlar bi Clan kuralım hepimiz kafamızın esitiyi gibi ayrı ayrı exp kasarsak zor olur bu iş

Alıntıları Göster
    ŞUANDA OYUNA GİRİŞ VARMI VEYA PATCH YÜKLÜYORMU ? GİRİŞ YAPABİLEN ARKADAŞLAR

• bende priest açiyorum karus olun gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan343434

bende priest açiyorum karus olun gençler
    Karus Warrior - ThePunisher olarak İnşallah aranızda bulunmayı istiyorum ben de.
    Knight'a yaklaşık 5 sene önce başlamıştım.İlk oynadığım zamanlar Fire Drake paketi vardı.
    Çılgınlar gibi oynardık.20 levele gelmek bile çok büyük bir şeydi o zamanlar bizim için.
    Sonra bazı tanıdıklar aracılığıyla çoğu kişinin ulaşması imkansız karakterlerde oynama şansı buldum.
    Zaten o karakterden sonra da oyunun tadı benim adıma iyice kaçmıştı.
    Gerçi şimdi o karakterin denklerini bulmak çok da zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Karus Warrior - ThePunisher olarak İnşallah aranızda bulunmayı istiyorum ben de.
    Knight'a yaklaşık 5 sene önce başlamıştım.İlk oynadığım zamanlar Fire Drake paketi vardı.
    Çılgınlar gibi oynardık.20 levele gelmek bile çok büyük bir şeydi o zamanlar bizim için.
    Sonra bazı tanıdıklar aracılığıyla çoğu kişinin ulaşması imkansız karakterlerde oynama şansı buldum.
    Zaten o karakterden sonra da oyunun tadı benim adıma iyice kaçmıştı.
    Gerçi şimdi o karakterin denklerini bulmak çok da zor değil.

Alıntıları Göster
    Karus açıyorum bende arkadaşlar girebilirsem :) , nick vanjou olur büyük ihtimal , pri veya warrior. içimdeki bir ses eski ortamın geri geleceğini söylüyor hadi hayırlısı.

• Okcu olarak geliyorum beyler girince nick yazarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urek Mazino

Okcu olarak geliyorum beyler girince nick yazarim
    quote:

I had to double-check it first, but I can now tell you that if or when we get the Turkish KO license, there will be a filtering system in place. The most likely scenario is that Turkish IPs will only be allowed on specific Turkish servers (similar to USKO), though other options are being considered. I hope that allays your fears somewhat.

Yapmasınlar böyle birşey
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.