ah be askere gidicem tam da zamanında açıyorlar Neyse tutarsa askerden geldıkten sonra 2. sw yetişirm
quote:
Orijinalden alıntı: Olyshi
Proxy programları lag yapar, daha değişik bir yöntem bulmalıyız.
Başka nasıl girmeyi planlıyorsun proxysiz
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
quote:
Orijinalden alıntı: Olyshi
Proxy programları lag yapar, daha değişik bir yöntem bulmalıyız.
Başka nasıl girmeyi planlıyorsun proxysiz
Çok sinsi planlar peşindeyim.
İstediğiniz programla girin oyuna yinede sıkıntı oluyor bir süreden sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: Beates
Soyle koxpsuz vs. olsunda hss'nin reklamlarina bile katlanirim problem degil
quote:
Orijinalden alıntı: Glinz
quote:
Orijinalden alıntı: Beates
Soyle koxpsuz vs. olsunda hss'nin reklamlarina bile katlanirim problem degil
HSS nin reklamları birşey değilde hep US ip veriyor HSS ile girilmez. HSS den EU ip almanın bir yolu varsa o zaman olur çünkü US ip ile dahi az hissedilir lag oluyordu rahat pk atılır yani.
Düzenli oynayacağımı düşünmüyorum ama en azından birkaç gün oyunu süzmek için clienti indirdim. Beklemedeyim.
beyler belirliyelim kadroyu :) yapalım bişiler oyunun eskisi diyolar c-west teki yabancı arkadaş söledi bakalım inş dorudur gm ler sürekli on olucak diyolar doruysa süper olucak..
Ben geliyorum
1-Deagles
Ben de varım.
ThePunisher
Valla ben proxymi buldum arkadaşlar yağ gibi akıyor
quote:
Orijinalden alıntı: War Star
Proxy nasıl uyguluyoruz.Proxy istemiyorum sadece nasıl yapacağımızı öğrenebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: thepunisherWZ
quote:
Orijinalden alıntı: War Star
Proxy nasıl uyguluyoruz.Proxy istemiyorum sadece nasıl yapacağımızı öğrenebilir miyim?
Aslında 1 gün kaldı resimli anlatmak lazım. Boş adamız nasılsa anlatayım bari.
hacım oo zaman bizi bi gör ya:D
sizi istemeyen bir oyunda bu kadar bulunmayı istemenizi çözemedim.çok değil 3-4 ay daha bekleyin diablo 3 geliyor.yapımcı blizzard olucak(ne demek istedigimi anlamışsınızdır büyük ihtimal).online oyun piyasasını baya degistircek bu oyun bosuna ko ile vakit kaybetmeyin .az sabır
ee o zaman Just Play Game
bulunsun bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
sizi istemeyen bir oyunda bu kadar bulunmayı istemenizi çözemedim.çok değil 3-4 ay daha bekleyin diablo 3 geliyor.yapımcı blizzard olucak(ne demek istedigimi anlamışsınızdır büyük ihtimal).online oyun piyasasını baya degistircek bu oyun bosuna ko ile vakit kaybetmeyin .az sabır
EUKO bizi istiyor zaten o yüzden serverı Türkiye'de konuşlandırdı. İstemem yan cebime koy diyor yani bakma sen ip bloğuna. Önemli olan oyunu nasıl oynatacak. Oyunda GM olacaksa sorun yok.
Diablo olayına gelirsek imzam yeterli sanırım O iş gerçekten yılan hikayesine döndü.