Şimdi Ara

Knight Online Europe (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir mesaj atayım akşama detaylı bakacağım
  • Oyun Şu An Açık mı ?
    Yoksa Beta mı Aktif ?
  • resmi sitesinde şöyle bir yazı var

Dear Knight Online community,

As you may already know, Game Cafe Services, Inc. (DBA: eNTiTy Game) was granted by MGame the exclusive right to offer Knight Online to European users. In principle, this means that no-one else is allowed to service the European area, blocking existing users from accessing other servers.

We at Game Cafe Services, Inc. (DBA: eNTiTy Game) believe that player needs and interests should always come first. Being players ourselves, we understand that the amount of time and effort that you have invested in your characters can be immense, and that the friendships formed while playing - with people from across the globe - can be lasting and meaningful. We at Game Cafe Services, Inc. (DBA: eNTiTy Game) will strive to offer the best possible service and support for our European Knight Online community, but do not believe that this should come at the expense of existing Knight Online players. Therefore, in order to honour our commitment to player needs, we have arranged it so that European KO players with existing characters on USKO servers can continue to play there if they wish.

We do, of course, hope to welcome you on our servers some day!

Sincerely,

The NTTGame Team.

translate ile çevirdiğimde şu çıkıyor

Sevgili Knight Online topluluk,

Bildiğiniz gibi, Game Cafe Services, Inc (DBA: Varlık Oyunu) MGame Çevrimiçi Şövalye Avrupa kullanıcılara sunmak için özel bir hakkı verildi. Prensip olarak, başka hiç bir Avrupa alanının mevcut kullanıcılar diğer sunuculara erişim engelleme, hizmet için izin olduğu anlamına gelir.

Biz Game Cafe Services, Inc (DBA: Varlık Oyunu) oyuncu ihtiyaçlarını ve çıkarlarını her zaman birinci gelmesi gerektiğini inanıyorum. Olmak oyuncular kendimizi, biz karakterler yatırım olduğu zaman ve çaba miktarı büyük olabileceğini anlamak ve oynarken oluşan dostluklar - dünyanın dört bir yanından insanlarla kalıcı ve anlamlı olabilir. Biz Game Cafe Services, Inc (DBA: Varlık Oyunu) Avrupa Knight Online toplum için mümkün olan en iyi hizmeti ve desteği sunmak için gayret göstereceğiz, ama bu mevcut Knight Online oyuncu pahasına gelmesi gerektiğine inanmıyorum. Bu nedenle, oyuncu ihtiyaçlarına bağlılığımızı için namus, USKO sunucuları üzerinde mevcut karakterleri ile Avrupa KO oyuncular isterlerse orada oynamaya devam edebilirsiniz böylece düzenlenmiştir.

Tabii ki, bir gün bizim sunucularda sizleri ağırlamaktan umut ediyoruz!

Saygılarımızla,

NTTGame Takım.

''USKO sunucuları üzerinde mevcut karakterleri ile Avrupa KO oyuncular isterlerse orada oynamaya devam edebilirsiniz böylece düzenlenmiştir.''
    bu nedemek bunu anlayan varmı eğer anladığımz şey ise uskodaki carlarımız orada aynı şekilde olacak gibi bir şey sanırım böyle birşey olursa bunun yeniliğimi kalır ?

• Klan açalım donanım haber içinde :)
  • Attackermı takılsak yoksa magemi? Warrior oynayasım var benim
  • Şu an proxy yaptım ama hala login server demektedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytozy

Şu an proxy yaptım ama hala login server demektedir?

Bu gece yarısı açılabilir.
  • açılıcakta ben hala proxy ne bileyim onun gibi bişey yapamadım:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

http://www.nttgame.com/

Oyun Türk ip lerine kapalı. Lisanslı server. Başlıktada yazıldığı gibi 11 Ekimde beta server açılıyor. Sanırım içinde uskoya gelecek patchi barındırıyor. Türk iplerine kapalı olmasına rağmen sunucuları Türkiye'de. Başlanabilir diye düşünüyorum ben. İnşallah C-Westten daha iyi bir idaresi olurda expte bile koxp olmaz.

IP bloklu ülkeler: United States, Canada, Turkey, Korea, Japan, Taiwan, China.

Bu durumda HSS çözüm olurmu bilmiyorum çünkü US ip veriyordu bana hep. Bunu öğrenmek lazım.

ProxyFirewall v1.0.4 Resimli Anlatım

Öncelikle programı indirip kurun. Sitesinden indirin başka yerden indirmeyin. Serial falan istemez. Kurulumu kolaydır. Kurulum bitince aşağıdaki resimde gördüğünüz ekran gelecek. Eğer "firewall initialization failed" hatası alırsanız bir güvenlik programı tarafından engelleniyor olabilir. Mesela ben deepfreeze kullanıyorum aktif iken firewall'a izin vermiyor illaki deepfreeze kapatmak zorunda kalıyorum.
     Knight Online Europe

Kurulum işi bittikten sonra artık proxy bulma işine geçebiliriz. Önce proxy nedir anlatalım bilmeyen arkadaşlar olabilir. İstemci (yani biz) ile sunucu (server) arasında çalışır. Bir örnekle açıklarsak diyelim sizden hoşlanmayan biri var. Sizi görmek istemiyor :) ama bir şekilde iletişim kurmanız lazım. Araya bir arkadaşınızı sokuyorsunuz vekil tayin ettiğiniz arkadaşınız ne söyleyecekseniz gidip sizi görmek istemeyen kişiye söylüyor. Proxynin yaptığı işte bu.

Knight Online Europe

Çalışan proxyler bulmak kolay. Google ile bu proxyleri listeleyen birçok siteye erişebilirsiniz. Mesela yukardaki resimde gördüğünüz gibiwww.xroxy.com da proxyler listelenmiş. Proxyleri listelerken eğer site size öyle bir imkan veriyorsa kırmızı kare içinde işaretlediğim "Latency" kısmına tıklayarak listeleyin. Böylece gecikme hızı çok yüksek yavaş proxyleri baştan elemiş oluruz. Latency yani gecikme değeri düşük olmalı. Ayrıca EUKO tarafından banlanan ülkeleride denemeyin hangi ülkeler olduğu yukarda yazıyor. Bir hususta ben genelde 8080 portu kullanan https proxyleri tercih ediyorum çünkü diğerleriyle genelde sorun yaşıyorum.

Knight Online Europe

Latency değeri düşükde olsa ben genede ping ile test ediyorum. Başlat\çalıştır\cmd ile komut istemcisini açıp ping yazıp boşluk bırakıp ip adresini yazarak yapabilirsiniz bu işi. Proxyleri denerken avrupa ülkelerini tercih edin. Mesela yukardaki resimde görüldüğü gibi Zambiya ve Latvia aynı latency değerine sahip olsada ping farklı. Latvianın pingi bile aslında yüksek ben 80 ms üzerine çıkan proxleri kullanmıyorum. Deneme amaçlı buna devam edelim.

Knight Online Europe

Diyelim uygun bir proxy bulduk. Bir avrupa ülkesi, latency düşük ve 8080 portu kullanıyor. Şimdi bu proxyi programımıza ekleyelim. Yukarda resimdeki gibi önce "open proxies" kısmına geliyoruz, https seçiyoruz, add proxies diyoruz, ip adres ve port kısmını dolduruyoruz, listeye ekle diyoruz ve ok butonuna basıyoruz.

Knight Online Europe

Yukardaki gibi proxymiz listeye eklenmiş oldu. Sıra geldi denemeye.

Knight Online Europe

Launchera tıkladığımızda karşımıza yukardaki ekran çıkıyor. Launcher için proxy kullanmak gerekmediğinden işaretlediğim seçeneğe tik koyup devam ediyoruz.

Knight Online Europe

Login ekranına gelip id ve şifreyi yazıp giriş yapınca yine bize soruyor. Bu sefer yukarda resimde gördüğünüz gibi proxy kullan seçeneğini işaretleyip proxy seçmek için 2 numaradaki butona tıklıyoruz.

Knight Online Europe

Yukarda resimde gördüğümüz adımları takip ederek işimizi bitiriyoruz. Artık proxy ile oyuna girmeye hazırız. Çalışıp çalışmadığını denemek için C-Weste girmeyi deneyebilirsiniz. Bundan sonrası size kalmış...

6. resimi add rules kısmı var oradan oyunu seçiyorsunuz oyuna tıklayınca o ekran gelmiyor.

• quote:

6. resimi add rules kısmı var oradan oyunu seçiyorsunuz oyuna tıklayınca o ekran gelmiyor.

Çok açık anlattığımı düşünüyorum aynen yaparsan yanlış bişey yapman imkansız. Add rule diye bişey yok orda rules kısmına otomatik olarak eklenir programlar. Tam olarak yazdığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 10 Ekim 2011; 15:58:27 >
  • quote:

quote:

quote:

http://www.nttgame.com/

Oyun Türk ip lerine kapalı. Lisanslı server. Başlıktada yazıldığı gibi 11 Ekimde beta server açılıyor. Sanırım içinde uskoya gelecek patchi barındırıyor. Türk iplerine kapalı olmasına rağmen sunucuları Türkiye'de. Başlanabilir diye düşünüyorum ben. İnşallah C-Westten daha iyi bir idaresi olurda expte bile koxp olmaz.

IP bloklu ülkeler: United States, Canada, Turkey, Korea, Japan, Taiwan, China.

Bu durumda HSS çözüm olurmu bilmiyorum çünkü US ip veriyordu bana hep. Bunu öğrenmek lazım.

ProxyFirewall v1.0.4 Resimli Anlatım

Öncelikle programı indirip kurun. Sitesinden indirin başka yerden indirmeyin. Serial falan istemez. Kurulumu kolaydır. Kurulum bitince aşağıdaki resimde gördüğünüz ekran gelecek. Eğer "firewall initialization failed" hatası alırsanız bir güvenlik programı tarafından engelleniyor olabilir. Mesela ben deepfreeze kullanıyorum aktif iken firewall'a izin vermiyor illaki deepfreeze kapatmak zorunda kalıyorum.
     Knight Online Europe

Kurulum işi bittikten sonra artık proxy bulma işine geçebiliriz. Önce proxy nedir anlatalım bilmeyen arkadaşlar olabilir. İstemci (yani biz) ile sunucu (server) arasında çalışır. Bir örnekle açıklarsak diyelim sizden hoşlanmayan biri var. Sizi görmek istemiyor :) ama bir şekilde iletişim kurmanız lazım. Araya bir arkadaşınızı sokuyorsunuz vekil tayin ettiğiniz arkadaşınız ne söyleyecekseniz gidip sizi görmek istemeyen kişiye söylüyor. Proxynin yaptığı işte bu.

Knight Online Europe

Çalışan proxyler bulmak kolay. Google ile bu proxyleri listeleyen birçok siteye erişebilirsiniz. Mesela yukardaki resimde gördüğünüz gibiwww.xroxy.com da proxyler listelenmiş. Proxyleri listelerken eğer site size öyle bir imkan veriyorsa kırmızı kare içinde işaretlediğim "Latency" kısmına tıklayarak listeleyin. Böylece gecikme hızı çok yüksek yavaş proxyleri baştan elemiş oluruz. Latency yani gecikme değeri düşük olmalı. Ayrıca EUKO tarafından banlanan ülkeleride denemeyin hangi ülkeler olduğu yukarda yazıyor. Bir hususta ben genelde 8080 portu kullanan https proxyleri tercih ediyorum çünkü diğerleriyle genelde sorun yaşıyorum.

Knight Online Europe

Latency değeri düşükde olsa ben genede ping ile test ediyorum. Başlat\çalıştır\cmd ile komut istemcisini açıp ping yazıp boşluk bırakıp ip adresini yazarak yapabilirsiniz bu işi. Proxyleri denerken avrupa ülkelerini tercih edin. Mesela yukardaki resimde görüldüğü gibi Zambiya ve Latvia aynı latency değerine sahip olsada ping farklı. Latvianın pingi bile aslında yüksek ben 80 ms üzerine çıkan proxleri kullanmıyorum. Deneme amaçlı buna devam edelim.

Knight Online Europe

Diyelim uygun bir proxy bulduk. Bir avrupa ülkesi, latency düşük ve 8080 portu kullanıyor. Şimdi bu proxyi programımıza ekleyelim. Yukarda resimdeki gibi önce "open proxies" kısmına geliyoruz, https seçiyoruz, add proxies diyoruz, ip adres ve port kısmını dolduruyoruz, listeye ekle diyoruz ve ok butonuna basıyoruz.

Knight Online Europe

Yukardaki gibi proxymiz listeye eklenmiş oldu. Sıra geldi denemeye.

Knight Online Europe

Launchera tıkladığımızda karşımıza yukardaki ekran çıkıyor. Launcher için proxy kullanmak gerekmediğinden işaretlediğim seçeneğe tik koyup devam ediyoruz.

Knight Online Europe

Login ekranına gelip id ve şifreyi yazıp giriş yapınca yine bize soruyor. Bu sefer yukarda resimde gördüğünüz gibi proxy kullan seçeneğini işaretleyip proxy seçmek için 2 numaradaki butona tıklıyoruz.

Knight Online Europe

Yukarda resimde gördüğümüz adımları takip ederek işimizi bitiriyoruz. Artık proxy ile oyuna girmeye hazırız. Çalışıp çalışmadığını denemek için C-Weste girmeyi deneyebilirsiniz. Bundan sonrası size kalmış...

Çok açık anlattığımı düşünüyorum aynen yaparsan yanlış bişey yapman imkansız. Add rule diye bişey yok orda rules kısmına otomatik olarak eklenir programlar. Tam olarak yazdığım gibi.

Hocam size bir şey demedim ben, tek tek yaptım rules kısmından ben ekleme yaptım otomatik olarak ekleme kısmı açılmadı program aracılığı ile ama orada bunu yapamanlar için manuel olarak eklettirebilirsiniz.

• proxyden ban yemeyelım?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam size bir şey demedim ben, tek tek yaptım rules kısmından ben ekleme yaptım otomatik olarak ekleme kısmı açılmadı program aracılığı ile ama orada bunu yapamanlar için manuel olarak eklettirebilirsiniz.

Add rules kısmına manuel eklenebiliyor evet istenirse öylede yapılabilir yanlış anladım söylediğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 10 Ekim 2011; 15:57:26 >

• Acaba oyun daha mı iyi olacaktır? veya aynısı mı olacaktır?
  • quote:

Acaba oyun daha mı iyi olacaktır? veya aynısı mı olacaktır?

Eğer oyunda GM olacaksa bu işe girsinler yoksa hiç başlamasınlar. GM olmazsa bizim yezidler koxpta açar farmda yapar kazıda yapar herşey olur. Önce yabancılar terk eder sonrada hileciler. E öyle ya adam ne uğraşcak proxyle falan uskoda aynı burada aynı o zaman proxyle falan uğraşmaz döner uskoya. Hiç kimse kalmaz. Ya sıkı tutacak yada yatırımını çöpe atacak ortası yok bu işin. Ah ben GM olacamki orda koxpla a.f.k çar kasıpta 60 lvlı geçebilecek bir babayiğit çıkarmıydı acaba? PK alanlarını söylemiyorum bile en fazla 10 dakka pk atar koxpla yada bir eleman 1 gün içinde +9 shell set +9 weapon dizecek. Kıçına tekmeyi vurdummu gözleri yuvalarından oynar. Her basılan +9 item ve basan karakterin tüm logları bakımda incelenmeli. Birdenbire zengin olanlar incelenmeli. Bunu yapmak zor birşey değil. Her karakterin save dosyası bir programla taranır. Mesela birinin 1 gün önce 50m parası varken bugün 20 gb olmuş aradaki farkı hesaplayan bir programla bu tür şeylerin önüne geçilir. Bakalım neler olacak.

• biyerlerde yazmıştım komplo teorisi diye bunu ....

yapımcı gene aynı yapımcı ... gamersfirst ve ekibi ... bu neden yapılıyor sizce? euro-ko serverı açıyorlar
    çünkü usko öyle bir batağa saplandı ki çıkaramıyacaklarını anladılar. kaderine terkediyorlar... c west gibi
    bir ortam hazırladılar . yeni client açıyorlar yeniden başlayıp ellerinde tutabilecekleri bir server açıcaklar
    ve avrupa serveri olan bu server neden tr ip lerine kapatılıyor ..? avrupa göbeğinde bir ülke yahu..

hayal edin ama çok beklemeyin usko açıldığında nasıldı şimdi nasıl? aynı ekip aynı son ..

neyse umarım tr ip lerini açarlar uskodan kurtuluruz...
  • bence düşüncen farklı diyebilirim ama öle olmaz usko nun şuanki durumu japko koreko ne biliyim başka varsa ondandır japkoya girdiniz mi bilmiyorum ama girin bakın 1 tane koxper varmı? yok işte nedeni gm ler ordaki serverlarını geliştiriyor uskoyuda sonradan yeniliyolar bakın bakalım japkoya patch geliyor sonra usko ya geçiyor usko japko korekonun arkadan gelen bir oyun parçasıdır ama şuan isteseler uskoyu adam ederler ama adamlar biliyor işini aylık 10 bin kişi premium cash vb. şey alıyor bende olsam aynı şeyi yaparım ama bak bakayım 1 ay 500 kişi premium cash alsın neler oluyor görürsünüz suç bizim insanımızda yardımcı oluyor ama bak ben size söliyim usko yu geri haline getircekler demedi demeyin usko 2012 de kendine göre bişey yapıcak her ne kadar mgame başında oldumu koxp hile ne varsa olur ama uskonun başından şirketleri yollucaklar ve oo zaman oyunun dönüşü olur bunlarda kolay değil usko ilk türkiyede 2004 yılında çıktı ve internet cafelerde ünlü oldu ve yetiştiremediler serverlar yetmiyordu hatalar oluyordu bu hatalarıda kendileri yapamıyordu bunun içinde paralı sisteme geçtiler nedenide serverları genişletip oyuncularını yükseltmekti ama şuan oyunun ne hal oldugunu bilmiyolar artık usko ya önem vermiyolar artık koreko japko önde nedeni orda daha çok user var diye eğer bizim insanlarımız oyunu para yatırmazlarsa oo zaman oyunu geri getirebilirler yoksa bu kafayla oo oyunda gelmez insanlarımızda anlamaz...

• Keşke ilk version gelse müziğine bile oturup ağlardık :) worms kesmek o kadar hoştu ki... asga vardı.
  • Usko ile alakası yok değil mi bunun?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.