Şimdi Ara

Knight Online Europe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • proxy kullanmak yasal bi şekilde oynamak kaydıyla banlamayı gerektirmez. engellenmeyi yani. bizim, kullanıcıları daha hızlı bir bağlantı için kendi bölgesel serverlarında oynamalarını tavsiye etsek de. bu anlama geliyor hocam:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basque

proxy kullanmak yasal bi şekilde oynamak kaydıyla banlamayı gerektirmez. engellenmeyi yani. bizim, kullanıcıları daha hızlı bir bağlantı için kendi bölgesel serverlarında oynamalarını tavsiye etsek de. bu anlama geliyor hocam:S

Eh doğru anlamışız yani. Adamlar herhangi bir ip süzgeçi kullanmıyorlar proxye Saolasın çeviri için.
  • adamlar bişiler yaratmaya çalışıyolar ama bu farklı bir ko diyebilirim ama iyi olucak sanırım inş öle olur... :)
  • zaten benim usko'yu bırakma sebebim ardream ve cz mage istilasına ugradı osmanlı bot ile ve hep hayalim koxp olmayan bi yeni server gelsede oynasam diodum,hatta keske oyuna biseyler olsada tum charlar silinse herkes 0 dan baslasa die ama olmamıstı bu olur inşallah[sm=biggrinking.gif

Edit:Ve tekrardan baslamayı dusunmustum bugün o yüzden KO bölümüne girdim,acaba server nasıl falan ogrenıyım die bu konuyu gordum buna baslamaya karar verdim eger olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 9 Ekim 2011; 18:17:46 >
  • Yani şimdi buna düzgün bi şekilde(USKO gibi) direk launchera basıp giremiycek miyiz?illa ki bi program mı gerekli girmek için ?Eğer oyleyse o programı kullanmayı bilen birisi programla ilgili konu acar mı ayrıntılı ?
  • Hile Sitesinde Oyun Açılmadan Coderlerdan Bot Yazması İçin Yalvaranlar Var Hy Allahım Ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

Yani şimdi buna düzgün bi şekilde(USKO gibi) direk launchera basıp giremiycek miyiz?illa ki bi program mı gerekli girmek için ?Eğer oyleyse o programı kullanmayı bilen birisi programla ilgili konu acar mı ayrıntılı ?

Hocam galiba proxifier ile girilecek , eskiden c-west girmek için kullanıyordum resimli anlatımı vardı benim pcde bir forumdan almıştım , bulabilirsem yardımcı olurum size .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 9 Ekim 2011; 18:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Hocam galiba proxifier ile girilecek , eskiden c-west girmek için kullanıyordum resimli anlatımı vardı benim pcde bir forumdan almıştım , bulabilirsem yardımcı olurum size .

tamam tesekkürler :)
  • Proxy programları lag yapar, daha değişik bir yöntem bulmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

Hile Sitesinde Oyun Açılmadan Coderlerdan Bot Yazması İçin Yalvaranlar Var Hy Allahım Ya

Bende ona sinirlendim. Beyefendilerin elle kasmak yemiyor. Sanki oyun ilk acildiginda bot vardi.

Koxpun tek cozumu ne x-trap ne apr, gm'lerin online olmasi yeter. Kasacak ban, kasacak ban sonunda bayacak elle oynayacak. Insallah dedikleri gibi GM'ler on olurda dogru duzgun oynariz sunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

quote:

Hile Sitesinde Oyun Açılmadan Coderlerdan Bot Yazması İçin Yalvaranlar Var Hy Allahım Ya

Bende ona sinirlendim. Beyefendilerin elle kasmak yemiyor. Sanki oyun ilk acildiginda bot vardi.

Koxpun tek cozumu ne x-trap ne apr, gm'lerin online olmasi yeter. Kasacak ban, kasacak ban sonunda bayacak elle oynayacak. Insallah dedikleri gibi GM'ler on olurda dogru duzgun oynariz sunu

Ya Sorma Yazın Bi Botta Uğraştırmayın beni diyor ya bu adam ne sanıyor diğer insanları bizi biz enayimiyiz kardeşim sohbet muhabbet olsun diye oyun oynanır ya np nedir ki item nedir ki onlar eskidendi eskiden konun sitesine girer hangi clana nolmuş kim birinci diye bakardık 3 yıldır bakmıyorum bile

• quote:

quote:

quote:

Ya Sorma Yazın Bi Botta Uğraştırmayın beni diyor ya bu adam ne sanıyor diğer insanları bizi biz enayimiyiz kardeşim sohbet muhabbet olsun diye oyun oynanır ya np nedir ki item nedir ki onlar eskidendi eskiden konun sitesine girer hangi clana nolmuş kim birinci diye bakardık 3 yıldır bakmıyorum bile

Simdi ne tur yenilikler var merak ediyorum. Goruntuyu biraz kaliteli yaparlarsa iyi olur. Kendi kendine gelin guvey olmak gibi olacak ama team bile kurulabilir. Hele 5'li okta cd yoksa herturlu vs atilir yaziyorum buraya :)

• quote:

quote:

quote:

Adamın amacı oyun oynamak değil zaten. Diğerlerine oyun oynatmamak. Bazıları oyun oynamaktan zevk alır bazıları oyun bozanlıktan. Bu tiplerin hiçbirinden adam olduğu görülmemiştir. Hani sen çaresizlik içinde kaçıyosun ya bu seni hem skill atıp hem koşarak kovalıyo orda zevkin doruğuna çıkıyo işte. Nedenide eziklik. Reel hayatta herkese karşı kaybeder gelir acısını oyunlarda çıkarmaya çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

quote:

quote:

Adamın amacı oyun oynamak değil zaten. Diğerlerine oyun oynatmamak. Bazıları oyun oynamaktan zevk alır bazıları oyun bozanlıktan. Bu tiplerin hiçbirinden adam olduğu görülmemiştir. Hani sen çaresizlik içinde kaçıyosun ya bu seni hem skill atıp hem koşarak kovalıyo orda zevkin doruğuna çıkıyo işte. Nedenide eziklik. Reel hayatta herkese karşı kaybeder gelir acısını oyunlarda çıkarmaya çalışır.

Doğru söze ne hacet?

• Millette hala umut var.
  • quote:

::: Welcome to eNTiTy Game !! Welcome Players!::

Bu ne böyle Allah aşkına private server tanıtımı gibi.
  • ben rahatça girebilicem yani
  • istediği kadar koxp olsun ama gm olsun.Takipteyim
  • süper bi haber dh clanı kurarız hemen
  • Koxp hack olayları olmazssa harika olur pvp tadından yenmez diye düşünüyorum gerçekten başlanır yani sırf pvp için :D.Grişi bakıcak olursak sağlam eu proxyleri bulduğumuz sürece sorun olucanı sanmam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.