Şimdi Ara

Knight Online Europe (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

I had to double-check it first, but I can now tell you that if or when we get the Turkish KO license, there will be a filtering system in place. The most likely scenario is that Turkish IPs will only be allowed on specific Turkish servers (similar to USKO), though other options are being considered. I hope that allays your fears somewhat.

Yapmasınlar böyle birşey

Bunlar kendilerine çok güveniyo ama çaylaksalar bizimkiler 2 günde +9 ları çeker üstüne.
  • Uskodaki karakterlerinizi burada kullanabilirsiniz.Fazla ümitlenmeyin arkadaşlar.

Japko-Koreako-Taiwanko gibi bir yer değil burası.
  • quote:

quote:

I had to double-check it first, but I can now tell you that if or when we get the Turkish KO license, there will be a filtering system in place. The most likely scenario is that Turkish IPs will only be allowedon specific Turkish servers (similar to USKO), though other options are being considered. I hope that allays your fears somewhat.

Yapmasınlar böyle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

quote:

I had to double-check it first, but I can now tell you that if or when we get the Turkish KO license, there will be a filtering system in place. The most likely scenario is that Turkish IPs will only be allowedon specific Turkish servers (similar to USKO), though other options are being considered. I hope that allays your fears somewhat.

Yapmasınlar böyle birşey

Yanlız devamında spesifik turkish servers diyo yani ayrı bir server. Spesifikten kastıda sanırım türk oyunculara özel hileye açık bir server verecekler

• resimli anlatım için saol bide bu sadece programı actıgımız ve serveri bulup baglandıgımız zaman(proxy'e) gecerli demi?yani programı acmassam yine giremem hep acmak gerekli blgisayarda değişiklik falan yapmaz demi?inşallah anlarsınız ben anlatamadım ama

Edit:Eğer olurda bailayabilirsek adım Perdition,Warrior,El Morad eger Karus ırkında Luferson görevlerinde bug,sron yoksa Karusum varsa El Moradım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 10 Ekim 2011; 20:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

resimli anlatım için saol bide bu sadece programı actıgımız ve serveri bulup baglandıgımız zaman(proxy'e) gecerli demi?yani programı acmassam yine giremem hep acmak gerekli blgisayarda değişiklik falan yapmaz demi?inşallah anlarsınız ben anlatamadım ama

Aynen dediğin gibi ayarlarınla oynamaz programı kapatırsan proxsiz girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Aynen dediğin gibi ayarlarınla oynamaz programı kapatırsan proxsiz girer.

tamam saol,bu arada tekrardan yükleme acılmıs ama okul sebebiyle yukleyemıycem haftasonu yüklerim hazır dursun artık kapalı beta biter büyük ihtimalle haftasonuna ama olsun 2mb indiriosun o kuruo sözleşme falan var baya güzel olcak gibi duruo insallah pvp havası olmaz.
  • hala açılmamış ben elmorad priest olacağım nick ozzytozy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytozy

hala açılmamış ben elmorad priest olacağım nick ozzytozy

Tek Başına Gezersin Artık Karus Olucaz Diyoz Bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

quote:

hala açılmamış ben elmorad priest olacağım nick ozzytozy

Tek Başına Gezersin Artık Karus Olucaz Diyoz Bro

Hepimiz Ork'uz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 28 Ekim 2012; 16:56:21 >
  • ben hiç oynamadım ki orada :/
  • quote:

ben hiç oynamadım ki orada :/

Daha Kolay Merak Etme Human Haritası Kadar Karışık Bi Map Görmedim Zaten
  • Arkadaşlar bu sıra çok yoğunum bu tarz ekstra şeylere vakit ayıramıyorum. Şimdi son durum nedir ? Oyun yarın kaçta beta'ya giriyor ? Türk iplerine izin çıktı mı ? Bu ve bu tarz şeyler hakkında biri bilgilendirme yaparsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • Tamam ben de karus açacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Arkadaşlar bu sıra çok yoğunum bu tarz ekstra şeylere vakit ayıramıyorum. Şimdi son durum nedir ? Oyun yarın kaçta beta'ya giriyor ? Türk iplerine izin çıktı mı ? Bu ve bu tarz şeyler hakkında biri bilgilendirme yaparsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Bu gece saat 00:00 dan sonra her an açılabilir. Turk ip bloklu. Bizde çok fazla bişey bilmiyoruz aslında açılınca göreceğiz. Yanlız patch olarak uskodan ilerde balık tutma falan varmış.
  • kadroya benide ekleyin.

tabi önce şu proxyi halletmem lazım.

Nick : HighDamage
  • Yav nek adar 8080 veya diğer yakın ıpleri denedim knıghtta deniyorum ıd şifre yazıyorum sonr aekran gelmiyo ilk olarka bi ıp kaydettim bunu sordu yazdım oraya bunu nasıl değiştirebilirim sorun ordandır büyük ihtimal
  • oldu arkadaşlar oyunun açılmasını beklicez karus nick:MrOnLyTiX asas veya warrior
  • Merhaba. güzel bir habere benziyor fakat bu dediğiniz server, private server mi oluyor orasını anlayamadım kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rope

Merhaba. güzel bir habere benziyor fakat bu dediğiniz server, private server mi oluyor orasını anlayamadım kusura bakmayın

hayır orj. server.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.