Şimdi Ara

Knight Online Europe (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
6
Favori
265.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lag yok sıfır exp ewent var şu an war star ile bandicoot lardayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytozy

Arkadaşlar toplanalım bir yerde :D

Aynen moradon town'da toplanalım millet herkes nickini yazsın

iMagic
  • ozzytozy
  • oyundan güzel ss ler bekliyorum...
  • geliyorum karus mage
  • nickim MaX orc priestim
  • biri pm den proxy ip si versin allah aşkına ya 2 kişi kullansak bişi olmaz
  • devam etmek isterdim ama ise gidicem aksam girerim oyun cok guzel kiyafetler filan deigisik
  • orc piri nick : Vanjou , beyler pitmanın ismine dikkat ettinizmi kürşat :D
  • Arkadaslar nasil baglana bilecegimi detayli olarak anlatabilecek varmi ? Birde KO yu hic bilmem ama hep baslamak istemisimdir varmidir yardim edecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Arkadaslar nasil baglana bilecegimi detayli olarak anlatabilecek varmi ? Birde KO yu hic bilmem ama hep baslamak istemisimdir varmidir yardim edecek ?

bence hic baslama oynamadigin daha iyi olmus alisirsan birakmasi cok zor
    zamanini oldurme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Arkadaslar nasil baglana bilecegimi detayli olarak anlatabilecek varmi ? Birde KO yu hic bilmem ama hep baslamak istemisimdir varmidir yardim edecek ?

zamanini oldurme bence

böyle mesajlara cevap verecegine proxy ip bulmasında yardımcı olsan ne iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

quote:

quote:

zamanini oldurme bence

böyle mesajlara cevap verecegine proxy ip bulmasında yardımcı olsan ne iyi olurdu

believeme arkadasimizin mesajina bakarsan orda nasilyapcagini ne indircegini yazmis.
    biraz dusunebiliyorsan zaten cozersn kaldiki sitede nasil yapfcagini anlatan video anlatim var ordan yararlanip yapmak hicte zor degil

• nerelerdesiniz arkadaşlar bi türke rast gelemedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

quote:

quote:

zamanini oldurme bence

believeme arkadasimizin mesajina bakarsan orda nasilyapcagini ne indircegini yazmis.
    biraz dusunebiliyorsan zaten cozersn kaldiki sitede nasil yapfcagini anlatan video anlatim var ordan yararlanip yapmak hicte zor degil

believeme nin verdiği yerden indirdim kurdum - 24 saatlik vpn aldım ama almanya ip siyle nasıl bağlanacagımı bilmiyorum, resimli anlatımdada sadece proxyfirewall kurulumunu yapmış arkadaş onda bişi yok proxifier falan bir sürü proxy var ama onlara ip lazım.Verdigi xroxy mi ne o sitedede sağlam proxy bulmak zor ( yada ben bulamadım )

quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

nerelerdesiniz arkadaşlar bi türke rast gelemedim

ip bulma konusunda yardımcı olursanız veya kullandıgınız ip yi pm den atarsanız geleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 11 Ekim 2011; 15:38:56 >

• Bende geliyorum .:)
  • Yasaklar çiğnenmek için vardır. Eminim bunlarda buna göre hareket ediyo.... İp blok olması bizi daha da euko ya tevşik edeceğini bildikleri içinbu yola başvurdular eminim. Knight onlineyi oynayanların % 90 ı Türkler zaten emin olun bi kaç ay sonra user bulamayıp ip bloğunu kaldırırlar. O zaman daha da yığılma olur, usko iyice biter piyasa yerlerde sürünür. Bence bi an önce uskodaki itemlerinizi tl ye cevirmeye bakın...
  • hot spot shield arattırın kurun otomatik giricektir oyuna ok
  • Beyler en üst sağda 1Force 2Force ve 3Force var. Bunlar sanırım server 1-2-3 Ben 3Forcedeyim çok kalabalık değil.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.