Şimdi Ara

Knight Online Europe (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
265.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Zamanında ne onyardım. Özledim ama. Koxp u engellemek için çözüm bulmuşlar mı?

Program olarak yok fakat alt tab yoluyla skilli otomatik atma olarak var. Okçular çoğu slotu işgal etmiş durumda şu sıralar.

@CryForYou
    Türkler sadece IP olarak banlı. Oyunun %75'i Türk zaten şuan.
  • Hile Var Arkadaşlar hem türklerde hemde yabancılarda şahit oldum eğer betadan çıkıştada hile görürsem euko biter benim için(hile yok demeyin boşuna bende inanmak istemem ama eminim)
  • beta da kasmak işime gelmıyor.

demin clana gelmek için warstar a söledim alım yok diyor ?
  • kaostur bdw dir bu etkinlikler uskoyla aynı saattemi yoksa farklımı birisi cevaplarsa güzel olur
  • ;Uskodan herşeyiyle daha güzel olmuş.
  • Arkadaşlar... Uzun zaman önce EUKO nun açılacağını duymuştum... Dün itibari ile Kapalı Beta olarak deneme sürecine girmiş.. Ancak @War Star arkadaşımın dediği şeklin aynısını yapıyorum.... Her aşamasına uymak kaidesi ile.. fakat Şİfre yazma ekrarnında şifre girip Enter dediğimde Server List gelmiyor.. Daha Önce HSS kullandım... Fakat bundada HSS ile girmek istediğimde Launcher de start gelmiyor.. Arada geliyor oyuna giriyorum Character data 99 da kalıyor girmiyor... Bu ProxyFirewall ile Alakalı yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım... Dediğim gibi @War Star ın anlattığı herşeyi harfiyyen uyguladım.. şifre yazıp girdiğimde server liste geçmesi gerekirken bekliyor.. uzun süre olunca Disconnect diyor zaten...

İyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff

Hile Var Arkadaşlar hem türklerde hemde yabancılarda şahit oldum eğer betadan çıkıştada hile görürsem euko biter benim için(hile yok demeyin boşuna bende inanmak istemem ama eminim)

Kesinlikle dün gece 1 sıraları moradon town birisi pazar kurmuş +11 reb shard satıyordu DonanimHaber clanına söyledim ama kimse inanmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TINAGOWTFAY

Arkadaşlar... Uzun zaman önce EUKO nun açılacağını duymuştum... Dün itibari ile Kapalı Beta olarak deneme sürecine girmiş.. Ancak @War Star arkadaşımın dediği şeklin aynısını yapıyorum.... Her aşamasına uymak kaidesi ile.. fakat Şİfre yazma ekrarnında şifre girip Enter dediğimde Server List gelmiyor.. Daha Önce HSS kullandım... Fakat bundada HSS ile girmek istediğimde Launcher de start gelmiyor.. Arada geliyor oyuna giriyorum Character data 99 da kalıyor girmiyor... Bu ProxyFirewall ile Alakalı yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım... Dediğim gibi @War Star ın anlattığı herşeyi harfiyyen uyguladım.. şifre yazıp girdiğimde server liste geçmesi gerekirken bekliyor.. uzun süre olunca Disconnect diyor zaten...

İyi forumlar..

ProxyFirewall ne bilmiyorum ama ben sadece hss yükledim çalıştırdım connect on olunca direk girdim başka bir şeye ihtiyaç duymadım proxfier vs

• Dediğim gibi.. HSS çok uzun zamandır kullanıyorum... Nedenini bilmediğim bi sebepten ötürü HSS aktif hale getirip Launcher açıyorum start gelmıyor.. Devre dışı bırakıyorum start geliyor.. Bende böyle olunca sişre bölümünde HSS etkinleştiriyorum.. karakteri actım vs. oyuna girerken Character Data 99 da kalıyor.. bi türlü oyuna giremedim bu sebepten...
  • Cok dc oluyorum, hiç dc olmayan bi proxy yokmu ??
  • Pointerlar kabak gibi ortada k0xp engellemek için özel bişey yapmamışlar.
  •  Knight Online Europe
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

Knight Online Europe

Bu ne oluyor hocam?Anlatabilir misiniz?
  • Bir kaç resimde benden

Knight Online Europe

Knight Online Europe

Knight Online Europe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcann -- 12 Ekim 2011; 23:33:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

Bir kaç resimde benden

az önce PM attıydım sendin demek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

quote:

Knight Online Europe

Hacı Evente katılıyon öyle veriyorlar ama tam bi bilgim yok hemesin yanındaki npcdeki evente katılmıştım o olabilir ama olmaya bilir de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 12 Ekim 2011; 23:44:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

quote:

Knight Online Europe

Hacı Evente katılıyon öyle veriyorlar

Hocam ne eventi bu bir ufak daha detaylı bilgi verebilir misiniz?İsterseniz burdan isterseniz PM'den?

• en basitinden;

oldschoolko da bile msn koxp kurulamıyor. ama bu serverda lisanslı diyorsunuz. burada kuruluyor
  • üstteki yazı nasıl gider sinir oldum durmadan item basınca cıkıyor
  • beyler bakın ne buldumhttp://gcsturkey.com/
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.